Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενας φιλος θελει να αλλαξει τα φωτα στο αμαξι..υπαρχει καποιο κιτ xenon που μπορει να βαλει χωρις φυσικα να στραβωνει?η τουλαχιστον να αλλαξει τις λαμπες μονο με καλυτερες?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι αυτοκινητο ειναι? Εχει φαναρια με καθρευτες η με projectors? Στην πρωτη περιπτωση ΟΧΙ xenon/led. Μοναχα καλυτερες λαμπες ενισχυμενες  (π.χ. Phillips x-treme vision +130%, Philips White Vision +60%, Osram Night Breaker +110%). Στην δευτερη περιπτωση το συζηταμε για xenon η led.. Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν φταις ουτε εσυ ουτε εγω ουτε κανενας αλλος οδηγος εκει εξω να τρωει καταματα την αρρυθμιστη δεσμη απο φωτα xenon του καθε τυχαιου που θεωρισε σωστο απλα να βλεπει (αν βλεπει τελικα) για την παρτη του. Οχι αλλος ενας φονιας εκει εξω.. 

Επεξ/σία από nick#18
Δημοσ.
Μόλις τώρα, webparts είπε

Ειναι πολλοι πλεον man..

Δυστυχώς.. αλλα ας μην τους πολλαπλασιαζουμε περισσοτερο..  Οποτε με στραβωνει καποιος.. θελω να κατεβω, να τον σταματησω και να τον βαλω μπροστα στο σαραβαλο που οδηγαει γεματος υπερηφανεια να κοιταζει τα φωτα του μεχρι να στραβωθει εντελως.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike0402 είπε

ενας φιλος θελει να αλλαξει τα φωτα στο αμαξι..υπαρχει καποιο κιτ xenon που μπορει να βαλει χωρις φυσικα να στραβωνει?η τουλαχιστον να αλλαξει τις λαμπες μονο με καλυτερες?

Ναι υπάρχει, τα μανισια Xenon,όχι τα μαϊμού που στραβωνουν τους αλλους.

Αλλιως οι ενισχυμενες λάμπες τύπου Philips που αναφέρθηκαν.

Είναι εγκληματικό τα μαϊμού Xenon

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nick#18 είπε

Δυστυχώς.. αλλα ας μην τους πολλαπλασιαζουμε περισσοτερο..  Οποτε με στραβωνει καποιος.. θελω να κατεβω, να τον σταματησω και να τον βαλω μπροστα στο σαραβαλο που οδηγαει γεματος υπερηφανεια να κοιταζει τα φωτα του μεχρι να στραβωθει εντελως.. 

Να πεθανει χαρουμενους τουλαχιστον.
Γ@μημενοι,ακομα και μερα στραβωνουν αυτες οι παπαριες.

Εγω εχω κανει και laser στα ματια και ειναι ακομα πιο δυσκολο..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jmmys είπε

Κατα τα αλλά αυτά περνάνε και ΚΤΕΟ

Οταν θα σταματησουν να τα παιρνανε με μια παρατηρηση απλα λεγοντας "ελειπη δεσμη λαμπτηρων πορειας" και θα τα κοβουν για τα ριμαδοφωτα τους, μπορει και να γινουν λιγο καλυτερα τα πραγματα.. γιατι δεν εχουν ολοι το γνωστο απο πισω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τροχαία παίζει μεγαλο ρολο,αλλά εντάξει, Ελλάδα είμαστε, σε θέματα ασφαλειας και σωστής αντικειμενικής αστυνομευσης σε δημόσιους δρόμους είμαστε άστα να πάνε. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

ειναι ford focus και εχει φαναρι με καθρεφτες αρα θα αλλαξουμε μονο λαμπα..τωρα απο λαμπα ποια προτεινετε?ποια εχει μεγαλη διαρκεια ζωης?κοιταω για osram night breaker laser,philips diamond vision και philips extreme vision.

Δημοσ.

Philips extreme vision από εμένα. Τις φοράω τα τελευταία 2 χρόνια σε αμάξι με προτζεκτορα και είδα διαφορά, βέβαια με σωστή ρύθμιση πάντα.

Δημοσ.
18 minutes ago, GeorgeSmirlis said:

Philips extreme vision από εμένα. Τις φοράω τα τελευταία 2 χρόνια σε αμάξι με προτζεκτορα και είδα διαφορά, βέβαια με σωστή ρύθμιση πάντα.

μπορω να βαλω και εγω στο αμαξι μου προτζεκτορα?σου καιγονται ευκολα?

Δημοσ.

Δεν έχουν πάθει τίποτα. Σωστή τοποθέτηση να μην αφήσεις δαχτυλιες και βλέπεις πόσο πάνε. Εμενα κρατάνε ακομα. Πρώτη φορά παίρνω αυτές τις λάμπες οπότε δεν ξέρω από θέμα αξιοπιστίας. Μέχρι στιγμής είναι μια χαρα.

Δημοσ.
3 minutes ago, GeorgeSmirlis said:

Δεν έχουν πάθει τίποτα. Σωστή τοποθέτηση να μην αφήσεις δαχτυλιες και βλέπεις πόσο πάνε. Εμενα κρατάνε ακομα. Πρώτη φορά παίρνω αυτές τις λάμπες οπότε δεν ξέρω από θέμα αξιοπιστίας. Μέχρι στιγμής είναι μια χαρα.

για προτζεκτορα?μπορω να βαλω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...