Προς το περιεχόμενο

openwrt σε ZXHN H108L, oxygen rfa 1400.w, technicolor td5136 v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, μπαινει OpenWRT στα παρακατω;  ZXHN H108L, oxygen rfa 1400.w, technicolor td5136 v2
forthnet ,wind ,forthnet...
ειχα προσπαθησει στο zte  H108L αλλα δε τα καταφερα,
γενικοτερα λενε οτι υποστηριζονται στο site αλλα ,δεν εχω ιδεα πως να flash αρω και τα σχετικα.
εχω πολλα στο μυαλο μου, firewall ,ssh server, και διαφορα αλλα hosting σε home level δικτυο

Αν μπορειτε παρακαλω βοηθηστε ;)

Δημοσ.

Αν το βρεις αξίζει τουλάχιστον η δοκιμή να δεις πως παίζει. Το μόνο που δεν λειτουργεί είναι το USB.

Έχω το TP-Link TD-W8980 που έχει ίδια περίπου χαρακτηριστικά και παίζει μια χαρά (εκτός των 5GHz).

Δημοσ.

Aν εννοεις το ZXHN H108Ν σαν αυτο της voda οταν ειχα ψαξει δεν ειχα βρει κατι..... για το v2.3 ή v2.5 μιλας? Εχεις κανα link του αρχειου φλασαρισματος? Κανει και το lede?

Δημοσ.

Δεν το έχω δοκιμάσει το ΖΤΕ και δεν γνωρίζω πως παίζει. Απλά γράφω αυτά που διαβάζω. Δες εδώ για το αρχείο του Lede, που βασίζεται στο αρχικό του OpenWRT.

Το version δε λέει κάτι. Η εταιρεία το δίνει ΟΕΜ σε διάφορους παρόχους ανά τον κόσμο και με διαφορετικό version το καθένα. Όμως πρόκειται για το ίδιο hardware.

Διατηρώ πάντως αμφιβολίες αν παίζει σωστά ως modem. Προσωπικά εμπιστεύομαι συσκευές που έχουν Lantiq chipset και έχω δοκιμάσει τα TD-W8970, TD-W8980 και TD-W9980 της TP-Link.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα

παντως παλιοτερα που ειχα προσπαθησει να φλασαρω ενα v2.3 δε το επαιρνε το firmware. Αυτο που δειχνει η σελιδα ειναι για v.1 το οποιο δε κυκλοφορει στην Ελλαδα. Θα το δοκιμασω και θα σου πω.

Επεξ/σία από 2MikronS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσυ δλδ το εχεις περασει? Σε πιο v? στο 2.3 ή στο 2.5?

Γιατι αυτο που δινεις και εσυ στο v.1 αναφερεται.

Επεξ/σία από 2MikronS

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...