Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν κάποιος διαθέτει έναν... αρχαίο laser εκτυπωτή HP LaserJet 4P ή 4MP, (όπως αυτόν της φωτογραφίας) ας στείλει ένα PM.

Τον χρειάζομαι για ανταλλακτικά.

Ίσως πολλοί από εσάς να είσαστε... νεώτεροι από τον εκτυπωτή που ψάχνω :D

LaserJet 4P.jpg

Επεξ/σία από CyanBlue
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρειάζεσαι κάποιο συγκεκριμένο ανταλλακτικό? Για ποιά δουλειά τον έχεις? Σε ρωτάω γιατί είμαι γνώστης του θέματος, και ο 4L ήταν ο πρώτος εκτυπωτής που επιχείρησα να φτιάξω!  Το λέω για να σου πω ότι έχω περίπου τα ίδια χρόνια με εσένα αλλά στον τομέα των αναλώσιμων (κάπου διάβασα να το γράφεις).

Επεξ/σία από John31
Δημοσ.

υπαρχει μια μικρη πιθανότητα να εχω καποιους τόσο παλιους Laser ωστόσο δε πηγαινω κάθε μερα εκει που τους εχω οποτε θα το δω και θα σου πω

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/3/2018 στις 2:52 ΠΜ, John31 είπε

Χρειάζεσαι κάποιο συγκεκριμένο ανταλλακτικό? Για ποιά δουλειά τον έχεις? Σε ρωτάω γιατί είμαι γνώστης του θέματος, και ο 4L ήταν ο πρώτος εκτυπωτής που επιχείρησα να φτιάξω!  Το λέω για να σου πω ότι έχω περίπου τα ίδια χρόνια με εσένα αλλά στον τομέα των αναλώσιμων (κάπου διάβασα να το γράφεις).

Για κάποιο λόγο, δεν είδα ποτέ την απάντησή σου. Ψάχνω το πάνω καπάκι του LaserJet 4P / 4MP του 1993. Πιο πολύ για συναισθηματικούς λόγους. Ο εκτυπωτής είναι σε άρτια κατάσταση, αλλά χρησιμοποιώ πολλούς άλλους.

Δημοσ.

Ψαξε βρες παλιους ΙΤ σε τραπεζες, πχ ρωτα στην Τρ. πειραιώς, εχω την εντυπωση πως στην αγροτική τράπεζα που το 12-13 εγινε πειραιως, ξεσκαρταραμε τετοιους....  ισως κ στην εμπορικη τραπ. οταν την ειχαν παρει Γάλλοι...  τωρα ειδα το νήμα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...