Kostas.karras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Από σήμα μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα όπου έχω πάει. Μόνο στα δεδομένα έχω συναντήσει αδυναμίες, και αυτό ανάλογα την περιοχή και το μέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anyfants Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Στις 24/2/2018 στις 1:04 ΜΜ, d4mage είπε Μια χαρά και στην καρτοκινητή αναφέρονται και τα πακέτα των 600' & 600 sms έχουν πάει στα 400' & 400 sms. Από πότε πρέπει να έχεις alcatel OneTouch 1035 για να συζητάς το θέμα των τιμών στις τηλεπικοινωνίες; Όταν έχεις mercedes ή bmw, είναι γελοίο να διαμαρτυρεσαι για αύξηση ενός μικρού ποσοστού στα τέλη κυκλοφορίας. Οι περισσότεροι που κλαίγονται είναι με κινητά των 400-800 €, που τα αλλάζουν ανά 2 χρόνια, βγαινουν για καφέ κάθε μέρα αλλά για κάρτα τσιγγουνευνται το 10ρικο το μήνα. Την εποχή που ένα κινητό των 100€ κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα και δεν το προτιμάς, ε μη μου κλαίγεσαι για τα +2€ το μήνα στην κάρτα, που στην τελική με το κινητό κάνεις τόσα πολλά πράγματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, anyfants είπε Όταν έχεις mercedes ή bmw, είναι γελοίο να διαμαρτυρεσαι για αύξηση ενός μικρού ποσοστού στα τέλη κυκλοφορίας. Οι περισσότεροι που κλαίγονται είναι με κινητά των 400-800 €, που τα αλλάζουν ανά 2 χρόνια, βγαινουν για καφέ κάθε μέρα αλλά για κάρτα τσιγγουνευνται το 10ρικο το μήνα. Την εποχή που ένα κινητό των 100€ κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα και δεν το προτιμάς, ε μη μου κλαίγεσαι για τα +2€ το μήνα στην κάρτα, που στην τελική με το κινητό κάνεις τόσα πολλά πράγματα... Όταν θα καταλάβεις την ουσία της απάντησής μου άλλα και του θέματος γενικότερα τότε μπορούμε να το συζητήσουμε ξανά. Μέχρι τότε, ΟΚ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, anyfants είπε Όταν έχεις mercedes ή bmw, είναι γελοίο να διαμαρτυρεσαι για αύξηση ενός μικρού ποσοστού στα τέλη κυκλοφορίας. Οι περισσότεροι που κλαίγονται είναι με κινητά των 400-800 €, που τα αλλάζουν ανά 2 χρόνια, βγαινουν για καφέ κάθε μέρα αλλά για κάρτα τσιγγουνευνται το 10ρικο το μήνα. Την εποχή που ένα κινητό των 100€ κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα και δεν το προτιμάς, ε μη μου κλαίγεσαι για τα +2€ το μήνα στην κάρτα, που στην τελική με το κινητό κάνεις τόσα πολλά πράγματα... Το θέμα δεν είναι αν έχουμε μα δώσουμε δυο ευρώ παραπάνω για την τηλεφωνία... αλλά αν οι εταιρίες εκμεταλλεύονται το μονοπώλιο και κάνουν αυξήσεις χωρίς λόγο... κοινώς αν μας κλέβουν... Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainChris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Από τη στιγμή πού έχουμε 3 εταιρείες κινητής δεν υπάρχει μονοπώλιο, μονοπώλιο είναι όταν υπάρχει μία εταιρεία και δεν μπορεί να υπάρξει δεύτερη. Τώρα εάν οι 3 συνεννοούνται για της τιμές αυτό είναι άλλο θέμα στο οποίο η εθνικές ρυθμιστικές αρχές θα πρέπει να επέμβουν. Αν και οι καταναλωτές θέλουν μπορούν να αντιδράσουμε, καταγγέλλοντας στην ρυθμιστικη αρχή της Ελλάδας αλλά και της ΕΕ για συντονισμένες αυξήσεις από όλες της εταιρίες που δραστιριοπιουνται στη χώρα μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Από τη στιγμή πού έχουμε 3 εταιρείες κινητής δεν υπάρχει μονοπώλιο, μονοπώλιο είναι όταν υπάρχει μία εταιρεία και δεν μπορεί να υπάρξει δεύτερη. Τώρα εάν οι 3 συνεννοούνται για της τιμές αυτό είναι άλλο θέμα στο οποίο η εθνικές ρυθμιστικές αρχές θα πρέπει να επέμβουν. Αν και οι καταναλωτές θέλουν μπορούν να αντιδράσουμε, καταγγέλλοντας στην ρυθμιστικη αρχή της Ελλάδας αλλά και της ΕΕ για συντονισμένες αυξήσεις από όλες της εταιρίες που δραστιριοπιουνται στη χώρα μας. Θα συμφωνήσω... αλλά όταν οι δύο από τις τρείς εταιρίες κινητής τηλεφωνίας συνεργάζονται σε θέματα δικτύου, όταν οι ίδιες έχουν μετοχές από τρίτον πάροχο σταθερής τηλεφωνίας... όταν όλες κάνουν αυξήσεις ταυτόχρονα... μου κάνει εντύπωση που δεν αναγνωρίζουμε το μονοπώλιο και μένουνε μόνο στο ότι έχουμε τρεις εταιρίες άρα δεν έχουμε μονοπώλιο ... Όσο για τις καταγγελίες που γίνονται, δεν βγαίνει τίποτα... πχ από τον Δεκέμβρη υπάρχει απόφαση για κατάργηση των παράνομων αυξήσεων στα πάγια... είδες καμία να τα επαναφέρει? Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Στις 2/27/2018 στις 9:45 ΠΜ, mixalis39 είπε Σε πλανόδιους στα μέτρο υπάρχει το cosmote προνομιακό κάποια άτομα το πουλάνε και στα sosial. Πρωσοπικα το είχα αγοράσει όσο έκανε η κάρτα 10 ευρώ δηλαδή και το υπόλοιπο έμεινε στην κάρτα. Τώρα βέβαια έχω δει να το πουλάνε και 30 ευρώ με υπόλοιπο αλλά ακόμα και έτσι αξίζει με χίλια!! 1500 προς όλους και 1500 mb με 8.5 από την καρτα για πάντα με την προϋπόθεση να βάζεις κάρτα μία φορά στους 3 μήνες + τα reload (τώρα είναι ένα μήνας 1200mb αν βάλεις κάρτα από χρεωστική θα το κάνουν 15 μέρες οπότε χάνουμε μισό μήνα τα φρεε από reload αλλά και παλι βγαίνει κέρδος) + τα 100 mb σε τρεις αριθμους ο οποίος ένας είναι το άλλο μου τηλέφωνο οπότε +200 . Το νούμερο αυτό μπήκε σαν δεύτερο σε ένα xiaomi και βάζω 10 ευρώ κάρτα κάθε 3 μήνες. Αλλά 10 ευρω στο βασικό μου νούμερο που είναι και αυτό ένα καρτοκινητο whats up. Συνολικά δίνω 20 ευρώ το τρίμηνο και έχω 1200 mb για 15 μέρες με τα καινούργια δεδομένα από reload μόλις τελειώσει το reload κάνω χρήση το πρόγραμμα με τα 1500+1500 τηλέφωνα και ιντερνέτ δίνω ιντερνέτ στο κύριο μου τηλέφωνο με βιπερ messenger οπότε άλλο ένα μήνα κοπλε.. Έφυγε 1.5 μήνας.. Μετά βάζω κάρτα στο κανονικό μου τηλέφωνο παίρνω 15 μέρες 1200 mb μόλις τελειώσουν βάζω ότι προγραμα θέλω συνήθως μόνο ιντερνέτ καθώς κλήσεις κάνω με βιπερ ή messenger Σύνολο άλλος 1.5 μήνας όλα μαζί 3 μηνες με 20 ευρώ σύνολο!! Για ώρα ανάγκης έχω βάλει 10 ευρώ σε χρήματα στο viper out που κάνεις κλήσεις σε όποιο κανονικό τηλέφωνο χρειάζεσαι τα οποία τα χρησιμοποιώ σπάνια είτε με wifi είτε με mb αν χρειαστεί καθώς δεν ξεμενω ποτέ! Αν βρείτε το προνομιακό πάρτε το απλά πάρτε στοιχεία αυτού που το πουλάει ζητήσετε του να το κάνει γρήγορα μεταφορά στα στοιχεία σας ( πολλές φορές αν πέσετε σε λαμόγιο μπορεί να μην αλλάξει στοιχεία με ότι αυτό συνεπάγεται) τα προνομιακα είναι παλιά νούμερα συνδρομητών που τα δίνουν εταιρίες τριτων φίλος μέσα από cosmote μου είπε ότι είναι ειδική συμφωνία με της εταιρίες τρίτων αυτο το πρόγραμμα δεν υπάρχει στο κανονικό πακέτο της cosmote. Μόλις πάρετε το πακέτο καλεστε την εξυπηρέτηση πελατών μετά από μια δυο μέρες να δείτε αν ωντος μεταφέρθηκε στο όνομα σας μετά ζητάτε να σας κανουνε φραγή όλων τον εισερχομένων 5ψηφιων μηνηματων με χρέωση λέγοντας δυνατά ΦΡΑΓΗ στα ηχογραφημένα μηνηματα της εξυπηρέτησης ( σαν μενού στα ηχογραφημένα δεν υπάρχει και σου λένε τα δικά τους ότι δεν μπορεις να το κάνεις πρέπει να πας σε κατάστημα κτλ ) μαζί με την φραγή κάνεις και φραγή από διαφημίσεις προωθήσεις κτλ. Οπότε μετά από όλα αυτά έχεις ένα καθαρό προνομιακό 1500+1500 τηλέφωνα mb για πάντα χωρίς κανένα περιορισμό. ( Νομίζω βάζεις μέχρι 3 πακέτα μάξ το μήνα) Αλλά τα 1500 τηλεφωνα σε όλους πρωσοπικα φτάνουν και περισσεύουν. Κάνουν αυξήσεις παντού οπότε πρέπει να βρίσκουμε τρόπους ωστε να μην πληρώνουμε τα σπασμένα τους και μην ξεχνάμε ότι οι καταναλωτές στηρίζουν την αγορά αν δεν υπάρχει ζήτηση δεν υπάρχει προσφορά Άλλο ένα κόλπο που πιάνει ακόμα είναι ( παλιότερα που είχα συμβόλαιο) να αλλάζω εταιρία εκεί πάντα μου δίνανε καλύτερα πακέτα για καντε ότι φεύγετε αν έχετε συμβόλαιο να δείτε.. μέχρι και 50 % έκπτωση μου είχαν κάνει σε παγιο. Ελπίζω να βοήθησα!! Καλές αυξήσεις στης εταιρίες μας λοιπόν!! Πως το κανεις αυτό με τα επιπλέον mb, στέλνεις κάποιο SMS, παρέχεται εναλλακτικα δυνατότητα μέσω COSMOTE iOS app; 3900mb;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Στις 3/11/2018 στις 8:42 ΜΜ, AtiX είπε Θα συμφωνήσω... αλλά όταν οι δύο από τις τρείς εταιρίες κινητής τηλεφωνίας συνεργάζονται σε θέματα δικτύου, όταν οι ίδιες έχουν μετοχές από τρίτον πάροχο σταθερής τηλεφωνίας... όταν όλες κάνουν αυξήσεις ταυτόχρονα... μου κάνει εντύπωση που δεν αναγνωρίζουμε το μονοπώλιο και μένουνε μόνο στο ότι έχουμε τρεις εταιρίες άρα δεν έχουμε μονοπώλιο ... Όσο για τις καταγγελίες που γίνονται, δεν βγαίνει τίποτα... πχ από τον Δεκέμβρη υπάρχει απόφαση για κατάργηση των παράνομων αυξήσεων στα πάγια... είδες καμία να τα επαναφέρει? Το ότι γίνονται ταυτόχρονα αλλαγές τιμολογιακές από όλες δεν σημαίνει ότι ντε και καλά σε κλέβουν. Υπάρχουν ένα κάρο ρυθμίσεις και αλλαγές κάθε λίγο και λιγάκι και η κάθε εταιρία έπειτα από αυτό προσπαθεί να διατηρήσει ένα επίπεδο κέρδους έτσι ώστε να είναι βιώσιμη ως επιχείρηση. Τα κόστη είναι στο Θεό λόγο φορολογίας και η κάθε νέα ρύθμιση που έρχεται "πνίγει" ακόμα περισσότερο τις εταιρίες παροχής τηλεφωνίας. Και ναι, πριν πεις τίποτα γνωρίζω καλά τι συμβαίνει στο εξωτερικό σε σταθερή και κινητή και μπορώ να πω ότι συνολικά δεν είμαστε και τόσο άσχημα όσο νομίζουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis39 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, gousias είπε Πως το κανεις αυτό με τα επιπλέον mb, στέλνεις κάποιο SMS, παρέχεται εναλλακτικα δυνατότητα μέσω COSMOTE iOS app; 3900mb;;; Τι εννοείς?? Αν βάλεις χρήματα στο κινητό μέσω εφαρμογής με κάρτα χρεωστική δίνει κάποια έξτρα μπόνους ,mb και τηλέφωνα. Υπάρχει εφαρμογή για android whats up application δεν γνωρίζω για ios πως είναι. , Αναφέρομαι μόνο για κινητα whats up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, mixalis39 είπε Τι εννοείς?? Αν βάλεις χρήματα στο κινητό μέσω εφαρμογής με κάρτα χρεωστική δίνει κάποια έξτρα μπόνους ,mb και τηλέφωνα. Υπάρχει εφαρμογή για android whats up application δεν γνωρίζω για ios πως είναι. , Αναφέρομαι μόνο για κινητα whats up Ναι κι εγώ what's up έχω 1500' + 1500mb με 10€. Η ερώτηση μου ήταν πως φτάνεις στα 3900mb; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis39 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, gousias είπε Ναι κι εγώ what's up έχω 1500' + 1500mb με 10€. Η ερώτηση μου ήταν πως φτάνεις στα 3900mb; Με κάθε ανανέωση από δέκα ευρώ παίρνω 1000mb και 500 προς όλους για 15 μέρες βάζω τo reload στης 9 μέρες οπότε αλλά 1200mb για ένα μήνα ( τέλος του μήνα θα το κάνουν για 15 μέρες ) μετά το πρόγραμμα 1500mb σύνολο 3700 μετά στέλνω στον εαυτό μου δώσε μοίρασε και από τα δύο κινητά μου 100 mb + 100mv οπότε συνολικά 3900. Αν κατάλαβα σωστά αυτό που ρωτάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 What's Up Promo Street 500mb, τι προσφέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Με πήραν σήμερα τηλέφωνο για να μου κάνουν καρτοσυμβόλαιο στην Wind με 12€ 1500' προς όλους (αν δεν κάνω λάθος). Και μου λέει τώρα που θα πάνε οι κάρτες 12€ θα συμφέρει. Δηλαδή μας κόψανε το 5€ που βάζαμε σε περίπτωση που ξεμέναμε και θέλαμε λίγα € για πακέτο, μας κόβουν και το 10€ τώρα. Εντάξει τα +2€ δεν είναι τίποτα αλλά σε λίγο θα μας ζητάν 20€ και θα λέμε "ε, σιγά τι είναι 8€". Και όχι τίποτα άλλο, δεν μας παρέχουν και τίποτα σπουδαίο σε σχέση με άλλες χώρες. Τουλάχιστον η Wind σου δίνει μπόλικα πράγματα και δεν έχω λόγο να παραπονιέμαι. Ακόμα τουλάχιστον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Adanos είπε Με πήραν σήμερα τηλέφωνο για να μου κάνουν καρτοσυμβόλαιο στην Wind με 12€ 1500' προς όλους (αν δεν κάνω λάθος). Και μου λέει τώρα που θα πάνε οι κάρτες 12€ θα συμφέρει. Δηλαδή μας κόψανε το 5€ που βάζαμε σε περίπτωση που ξεμέναμε και θέλαμε λίγα € για πακέτο, μας κόβουν και το 10€ τώρα. Εντάξει τα +2€ δεν είναι τίποτα αλλά σε λίγο θα μας ζητάν 20€ και θα λέμε "ε, σιγά τι είναι 8€". Και όχι τίποτα άλλο, δεν μας παρέχουν και τίποτα σπουδαίο σε σχέση με άλλες χώρες. Τουλάχιστον η Wind σου δίνει μπόλικα πράγματα και δεν έχω λόγο να παραπονιέμαι. Ακόμα τουλάχιστον. Άμα έδινε και σήμα καλά θα ήταν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Άμα έδινε και σήμα καλά θα ήταν. In before σε αυτους που λενε "μα τις βγαζετε με υπογραφες τις κεραιες απο τις ταρατσες" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα