Antiriad Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Xarh είπε Είναι ντροπή να χρησιμοποιείτε τη φωτογραφία από το σεισμό του Μεξικού. Δεν παίζουμε με τον πόνο των άλλων. link Kάτι τέτοια μόνο απο Pronews(Defencenet).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorddeimos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, De@th L0rd είπε Δε πειράζει, λεφτά υπάρχουν! Ναι ρε συ. Εννοείται Παίζει να τους τα σκάσω όμως γιατί βρήκα καλή προσφορά και τον δεύτερο χρόνο θα είμαι κερδισμένος. Στον 1ο μου βγαίνει μια η άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabyRage Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις μου έστειλε μήνυμα η Κοσμοτέ ότι αν δεν ανανεώσω τον χρόνο ομιλίας μέχρι αύριο θα γίνει φραγή εισερχομένων, εξερχομένων και ντάτα, και ότι σε 6 μήνες θα γίνει και φραγή αριθμού. Σκ@τά στα μούτρα τους. Δεν θέλω ρε να ανανεώσω. Θα αλλάξω εταιρεία και θα μεταφέρω και τον αριθμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexrose Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Και κλάμα η κυρία για τις αυξήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrlefteris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Απαραδεκτο πλεον,με τον νεο νομο περι roaming συμφερει να εχεις νουμερο με παγιο απο εξωτερικο ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 28 minutes ago, mrlefteris said: Απαραδεκτο πλεον,με τον νεο νομο περι roaming συμφερει να εχεις νουμερο με παγιο απο εξωτερικο ... Δεν μπορείς να έχεις παραπάνω από Χ συνεχόμενους μήνες αν δεν κάνω λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrlefteris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, ThReSh είπε Δεν μπορείς να έχεις παραπάνω από Χ συνεχόμενους μήνες αν δεν κάνω λάθος... Δεν το ηξερα αυτο, μονο για τον περιορισμο σε 3/6 GB απο απεριοριστα θυμαμαι(για δεδομενα τουλαχιστον), οπως και να εχει κατι κακο να παθουν.Ενα spotify και εμεις δεν μπορουμε να απολαυσουμε.Κανουν που κανουν εκπτωση στο premium, ας κανουν και την χρηση τσαμπα να τελιωνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis39 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Σε πλανόδιους στα μέτρο υπάρχει το cosmote προνομιακό κάποια άτομα το πουλάνε και στα sosial. Πρωσοπικα το είχα αγοράσει όσο έκανε η κάρτα 10 ευρώ δηλαδή και το υπόλοιπο έμεινε στην κάρτα. Τώρα βέβαια έχω δει να το πουλάνε και 30 ευρώ με υπόλοιπο αλλά ακόμα και έτσι αξίζει με χίλια!! 1500 προς όλους και 1500 mb με 8.5 από την καρτα για πάντα με την προϋπόθεση να βάζεις κάρτα μία φορά στους 3 μήνες + τα reload (τώρα είναι ένα μήνας 1200mb αν βάλεις κάρτα από χρεωστική θα το κάνουν 15 μέρες οπότε χάνουμε μισό μήνα τα φρεε από reload αλλά και παλι βγαίνει κέρδος) + τα 100 mb σε τρεις αριθμους ο οποίος ένας είναι το άλλο μου τηλέφωνο οπότε +200 . Το νούμερο αυτό μπήκε σαν δεύτερο σε ένα xiaomi και βάζω 10 ευρώ κάρτα κάθε 3 μήνες. Αλλά 10 ευρω στο βασικό μου νούμερο που είναι και αυτό ένα καρτοκινητο whats up. Συνολικά δίνω 20 ευρώ το τρίμηνο και έχω 1200 mb για 15 μέρες με τα καινούργια δεδομένα από reload μόλις τελειώσει το reload κάνω χρήση το πρόγραμμα με τα 1500+1500 τηλέφωνα και ιντερνέτ δίνω ιντερνέτ στο κύριο μου τηλέφωνο με βιπερ messenger οπότε άλλο ένα μήνα κοπλε.. Έφυγε 1.5 μήνας.. Μετά βάζω κάρτα στο κανονικό μου τηλέφωνο παίρνω 15 μέρες 1200 mb μόλις τελειώσουν βάζω ότι προγραμα θέλω συνήθως μόνο ιντερνέτ καθώς κλήσεις κάνω με βιπερ ή messenger Σύνολο άλλος 1.5 μήνας όλα μαζί 3 μηνες με 20 ευρώ σύνολο!! Για ώρα ανάγκης έχω βάλει 10 ευρώ σε χρήματα στο viper out που κάνεις κλήσεις σε όποιο κανονικό τηλέφωνο χρειάζεσαι τα οποία τα χρησιμοποιώ σπάνια είτε με wifi είτε με mb αν χρειαστεί καθώς δεν ξεμενω ποτέ! Αν βρείτε το προνομιακό πάρτε το απλά πάρτε στοιχεία αυτού που το πουλάει ζητήσετε του να το κάνει γρήγορα μεταφορά στα στοιχεία σας ( πολλές φορές αν πέσετε σε λαμόγιο μπορεί να μην αλλάξει στοιχεία με ότι αυτό συνεπάγεται) τα προνομιακα είναι παλιά νούμερα συνδρομητών που τα δίνουν εταιρίες τριτων φίλος μέσα από cosmote μου είπε ότι είναι ειδική συμφωνία με της εταιρίες τρίτων αυτο το πρόγραμμα δεν υπάρχει στο κανονικό πακέτο της cosmote. Μόλις πάρετε το πακέτο καλεστε την εξυπηρέτηση πελατών μετά από μια δυο μέρες να δείτε αν ωντος μεταφέρθηκε στο όνομα σας μετά ζητάτε να σας κανουνε φραγή όλων τον εισερχομένων 5ψηφιων μηνηματων με χρέωση λέγοντας δυνατά ΦΡΑΓΗ στα ηχογραφημένα μηνηματα της εξυπηρέτησης ( σαν μενού στα ηχογραφημένα δεν υπάρχει και σου λένε τα δικά τους ότι δεν μπορεις να το κάνεις πρέπει να πας σε κατάστημα κτλ ) μαζί με την φραγή κάνεις και φραγή από διαφημίσεις προωθήσεις κτλ. Οπότε μετά από όλα αυτά έχεις ένα καθαρό προνομιακό 1500+1500 τηλέφωνα mb για πάντα χωρίς κανένα περιορισμό. ( Νομίζω βάζεις μέχρι 3 πακέτα μάξ το μήνα) Αλλά τα 1500 τηλεφωνα σε όλους πρωσοπικα φτάνουν και περισσεύουν. Κάνουν αυξήσεις παντού οπότε πρέπει να βρίσκουμε τρόπους ωστε να μην πληρώνουμε τα σπασμένα τους και μην ξεχνάμε ότι οι καταναλωτές στηρίζουν την αγορά αν δεν υπάρχει ζήτηση δεν υπάρχει προσφορά Άλλο ένα κόλπο που πιάνει ακόμα είναι ( παλιότερα που είχα συμβόλαιο) να αλλάζω εταιρία εκεί πάντα μου δίνανε καλύτερα πακέτα για καντε ότι φεύγετε αν έχετε συμβόλαιο να δείτε.. μέχρι και 50 % έκπτωση μου είχαν κάνει σε παγιο. Ελπίζω να βοήθησα!! Καλές αυξήσεις στης εταιρίες μας λοιπόν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Εξυγιανιανθηκε πλήρως ο τομέας αυτός με τους εναλλακτικούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sophia lou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 καιρος να βρουμε ταχυδρομικα περιστερια...σηματα καπνου κτλπ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Litost Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Στις 25/02/2018 στις 10:22 ΜΜ, De@th L0rd είπε Συγκινήθηκα... Το παίζεις cool αναίσθητος...μα κάτσε κσι σκέψου. Στην τελική εισαι απλα επιθετικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sordnaxela Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Το πιο αστείο όλων είναι η αύξηση στο SMS. Και αυτό γιατί είναι μία τεχνολογία 20ετίας, που δεν έχει να προσφέρει κάτι νέο. Δεν δικαιολογείται το SMS να ακριβαίνει, αντί να φτηναίνει. Σαν να αγοράζεις έναν δίσκο μουσικής του 1995 το 2018 πιο ακριβά. Τα υπόλοιπα, ας πούμε ότι υπάρχει τεχνολογική αναβάθμιση, πιο γρήγορα δίκτυα, HD κλήσεις κτλ. Το SMS ρε φίλε, το SMS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Sordnaxela είπε Το πιο αστείο όλων είναι η αύξηση στο SMS. Και αυτό γιατί είναι μία τεχνολογία 20ετίας, που δεν έχει να προσφέρει κάτι νέο. Δεν δικαιολογείται το SMS να ακριβαίνει, αντί να φτηναίνει. Σαν να αγοράζεις έναν δίσκο μουσικής του 1995 το 2018 πιο ακριβά. Τα υπόλοιπα, ας πούμε ότι υπάρχει τεχνολογική αναβάθμιση, πιο γρήγορα δίκτυα, HD κλήσεις κτλ. Το SMS ρε φίλε, το SMS... Το οποίο SMS είναι και η μόνη υπηρεσία που προσφέρουν χωρίς να έχουν απολύτως κανένα κόστος. Βασίζεται σε μια ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ κεραιών και κινητών που συμβαίνει έτσι και αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sordnaxela Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Rzarector είπε Το οποίο SMS είναι και η μόνη υπηρεσία που προσφέρουν χωρίς να έχουν απολύτως κανένα κόστος. Βασίζεται σε μια ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ κεραιών και κινητών που συμβαίνει έτσι και αλλιώς. Ακριβώς έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/24/2018 στις 12:52 ΠΜ, Kostas.karras είπε Ακριβως..Γι αυτο υπαρχουν και τα δικαρτα... Εγω παντως με φοιτητικο τις wind εχω σωθει.. Με 10 ευρω το μηνα, 1500λεπτα προς ΟΛΟΥΣ, και σε σταθερα, και 1500 mb internet. Αμα βαλεις καρτα απο καταστημα wind αλλα 500mb δωρο. Και αν τα καταναλωσεις μεσα στο μηνα, μπορεις να ξαναβαλεις αλλη μια καρτα. Δηλαδη με ενα 20αρικο, εχεις 3000 λεπτα προς ολα τα δικτυα και σταθερα, 4gb ιντερνετ. Δηλαδη τι αλλο να ζητησεις?? Από τη wind; ΣΗΜΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα