Προς το περιεχόμενο

Έρχονται αυξήσεις στην κινητή τηλεφωνία

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 23/02/2018 στις 8:30 ΜΜ, dollyyy19 είπε

ολα τα λ7 η φωτο..........;αν ειχε και κανα ντουβαρι μπροστα...............

Πολύ αυτχής η επιλογή φωτογραφίας από το Insomnia. Προφανώς αυτη η γυναίκα κλαίει για κάτι πολύ σοβαρότερο από τις αυξήσεις στα κινητά. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Pansp32 είπε

http://www.telenor.bg/en/plans/postpaid-plans

Πλάκα κάνεις; Με 13 ευρώ απεριόριστη ομιλία και 3.8gb!

Μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες? Τα προγράμματα που βλέπω δλδ μπορείς να τα ενεργοποιήσεις πο το site τους και ας είσαι Ελλάδα? 

Επεξ/σία από kirmis
  • Like 1

να ηταν μονο αυτο εδω και τα περίπτερα εχουν βάλει ελεύθερη προμήθεια για της κάρτες κινητής τηλεφωνίας αλλος 50 αλλος 70 λεπτα . οσο για την φωτο εντελώς άσχετη  

2 ώρες πριν, power_ran είπε

Πολύ αυτχής η επιλογή φωτογραφίας από το Insomnia. Προφανώς αυτη η γυναίκα κλαίει για κάτι πολύ σοβαρότερο από τις αυξήσεις στα κινητά. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ.

συμφωνώ απολύτως , 

Πριν απο αρκετα χρονια γνωστός μου ,μου ελεγε σαν πολυ επιτυχημένο παράδειγμα "ελευθερης αγοράς" στην Ελλαδα τον τομέα των τηλεπικοινωνιων και εγω συμφώνησα  αλλα του ειπα οταν θα έκλειναν  οι μικρες εταιριες και θα εμεναν 2-3 μεγάλες τοτε θα βλέπαμε τα καλα του ανταγωνισμού.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν θεωρώ οτι ο  ΟΤΕ πχ θα επρεπε να ειναι κρατικος ,αλλα γελαω με αυτους που νομιζουν οτι στην Ελλαδα αν πωληθουν οι κρατικές εταιριες θα υπάρξει ανταγωνισμός.

Απο "κρατικες" θα γινουν "ιδιωτικές  κρατικοδιαιτες " με ενα μικρο οφελος αρχικα για τον καταναλωτή και μετα απο λιγο καιρό θα έρθουν αυξήσεις .

• Like 1
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, Votritis είπε

Απο "κρατικες" θα γινουν "ιδιωτικές  κρατικοδιαιτες " με ενα μικρο οφελος αρχικα για τον καταναλωτή και μετα απο λιγο καιρό θα έρθουν αυξήσεις .

Έτσι ακριβώς. Τι Γιάννης τι Γιαννάκης. Τους έχουν φλωμοσει όλους και στην πράξη δεν θα δεις διαφορά στο τέλος. Αφού το σύστημα που κυβερνά στην Ελλάδα είναι ο κρατισμός. Δεν θα έχουν κάποιον δικό τους στα ενδότερα ώστε να κάνουν ”κουμάντο” και πάλι; Σιγά μην το αφήσουν στην τύχη.

Το ίδιο συμβαίνει με τις ιδιωτικές εταιρίες ρεύματος. Ψάχνουν πελατες με σφαιρες. Άνθρακας ο θησαυρός. Το πολύ να γλιτώνεις στη πράξη 40€ στους 12 μήνες και αν.

Αλλα ο καθένας σε ο,τι θέλει ελπίζει θα μου πεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, lorddeimos είπε

Το θέμα είναι πως όταν μπορούσα να φύγω από wind δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Έχει ανέβει το ποσό σχεδόν 10€ το μήνα και τώρα για να φύγω πρέπει να τους σκάσω 250 στο χέρι. Αν είναι και τόσα. Γιατί αυτό που σου λένε με αυτό που θα έρθει συνήθως έχει διαφορά. Είδα κι εγώ αυξήσεις και λέω α η ευκαιρία. Αλλά είναι για τις άλλες δύο δυστυχώς. Όσοι μπορείτε παιδιά κάντε την τώρα που μπορείτε. 

Δηλαδή κάτσε να το καταλάβω. Η Wind με την αύξηση των 10€ παραβίαζει  το συμβόλαιο με καταχρησικούς όρους (Δες ΑΠ 296/2001) όπου παραβιάζει τον όρο B (http://www.epixeiro.gr/article/1707)

Β. Ο όρος με τον οποίο ο συνδρομητής, σε περίπτωση που διακόψει μία σύνδεση εξάμηνης ή ετήσιας διάρκειας, οφείλει να καταβάλει τα πάγια τέλη που προβλέπει το συμβόλαιό του μέχρι τη λήξη της σύμβασης. Προφανώς, ο όρος αυτός δεσμεύει σε υπέρμετρο βαθμό τον καταναλωτή και είναι καταχρηστικός, αφού ο τελευταίος δεν μπορεί να αποδεσμευθεί από ένα συμβόλαιο, σε περίπτωση που αλλάξουν οι οικονομικοί όροι και συνθήκες.

Στην δικία σου περίπτωση άλλαξαν τους οικονομικούς όρους.

Κάνε καταγγελία εδώ: https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT_EN/AdviceForConsumers/Information_EC/ . Μην αφήνεις σε χλωρό κλαρί τα λαμόγια και γνώριζε τα δικαιώματα σου.

Και εγώ που μένω στο εξωτερικό πριν απο 6-7 χρόνια με AT&T η εταιρία άλλαξε κάτι στους όρους του συμβολαίου και μου στείλανε γράμμα λέγοντας πως αν δεν συμφωνώ με την αλλαγή μπορώ να διακόψω την σύνδεση χωρίς πρόστιμο διακοπής συμβολαίου. 

Επεξ/σία από Antiriad

10 ώρες πριν, power_ran είπε

Stock Photo είναι, κούλαρε...

1 λεπτό πριν, De@th L0rd είπε

Stock Photo είναι, κούλαρε...

Μπορεί να την κάλεσαν ”αστυνομικοί” και να της είπαν ότι τράκαρε ο Γιος σου σκότωσε μια έγκυο και θελουμε 5000€ για να τον ξελασπώσουμε..!

Στις 24/2/2018 στις 3:01 ΜΜ, Pansp32 είπε

Πλάκα κάνεις; Με 13 ευρώ απεριόριστη ομιλία και 3.8gb!

Παιδια υπαρχει δυνατοτητα να κανουμε τετοιο πακετο απο Ελλαδα ? Ξερει κανενας να μας ενημερωσει ?

• Like 1

Είναι ντροπή να χρησιμοποιείτε τη φωτογραφία από το σεισμό του Μεξικού.

Δεν παίζουμε με τον πόνο των άλλων.

link

• Thanks 1
  • Confused 1

13 λεπτά πριν, Xarh είπε

Είναι ντροπή να χρησιμοποιείτε τη φωτογραφία από το σεισμό του Μεξικού.

Δεν παίζουμε με τον πόνο των άλλων.

link

Συγκινήθηκα...

1 ώρα πριν, Antiriad είπε

Δηλαδή κάτσε να το καταλάβω. Η Wind με την αύξηση των 10€ παραβίαζει  το συμβόλαιο με καταχρησικούς όρους (Δες ΑΠ 296/2001) όπου παραβιάζει τον όρο B (http://www.epixeiro.gr/article/1707)

Β. Ο όρος με τον οποίο ο συνδρομητής, σε περίπτωση που διακόψει μία σύνδεση εξάμηνης ή ετήσιας διάρκειας, οφείλει να καταβάλει τα πάγια τέλη που προβλέπει το συμβόλαιό του μέχρι τη λήξη της σύμβασης. Προφανώς, ο όρος αυτός δεσμεύει σε υπέρμετρο βαθμό τον καταναλωτή και είναι καταχρηστικός, αφού ο τελευταίος δεν μπορεί να αποδεσμευθεί από ένα συμβόλαιο, σε περίπτωση που αλλάξουν οι οικονομικοί όροι και συνθήκες.

Στην δικία σου περίπτωση άλλαξαν τους οικονομικούς όρους.

Κάνε καταγγελία εδώ: https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT_EN/AdviceForConsumers/Information_EC/ . Μην αφήνεις σε χλωρό κλαρί τα λαμόγια και γνώριζε τα δικαιώματα σου.

Και εγώ που μένω στο εξωτερικό πριν απο 6-7 χρόνια με AT&T η εταιρία άλλαξε κάτι στους όρους του συμβολαίου και μου στείλανε γράμμα λέγοντας πως αν δεν συμφωνώ με την αλλαγή μπορώ να διακόψω την σύνδεση χωρίς πρόστιμο διακοπής συμβολαίου. 

Είχα την ευκαιρία. Είχαν βγάλει ανακοίνωση. Εγώ δεν πήρα χαμπάρι. Τώρα είναι αργά. 

53 λεπτά πριν, lorddeimos είπε

Είχα την ευκαιρία. Είχαν βγάλει ανακοίνωση. Εγώ δεν πήρα χαμπάρι. Τώρα είναι αργά. 

Δε πειράζει, λεφτά υπάρχουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...