Προς το περιεχόμενο

Laptop Lenovo IdeaPad 320-15ABR - 15.6"@public στα 499 ευρώ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zacharis1955 είπε

Φίλε -πραγματικά- ότι να 'ναι...

Αν μου εξηγήσεις το γιατί μπορεί και να το καταλάβω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Αν μου εξηγήσεις το γιατί μπορεί και να το καταλάβω.

Τι σχέση μπορεί να έχει το M.2 SSD slot με το "Έχω αντικαταστήσει τους παλιούς δίσκους με EVO, τους έχω κάνει cloning με το Samsung migration και μάλιστα το λειτουργικό"? 

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Τι σχέση μπορεί να έχει το M.2 SSD slot με το "Έχω αντικαταστήσει τους παλιούς δίσκους με EVO, τους έχω κάνει cloning με το Samsung migration και μάλιστα το λειτουργικό και τα δυο μηχανήματα απλά ΠΕΤΑΝΕ!!!!!!"? 

Για να μην βγαίνουμε off topic και επειδή έγραψα πριν: 

"......μάλλον σε αυτή την τιμή imho είναι καλό deal. Και αν εγώ προσωπικά δεν είχα πάρει το Acer της προηγούμενης προσφοράς που μου έφτασε στα 500 ευρώ περίπου με την προσθήκη Ram και Ssd, και ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε ένα από τα δυο, θα διάλεγα σίγουρα το Lenovo." 

Κρίνω με τις δικές μου ανάγκες πάντα. Οι οποίες είναι: το laptop το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο εργαλείο και για την φορητότητά του, να το παίρνω μαζί μου. Για κάποιον που το θέλει σαν εργαλείο δουλειάς ή πρωτεύων υπολογιστή ή ακόμα περισσότερο για gaming σαφώς και του χρειάζονται και η m2 θύρα και τα πολλά gb χωρητικότητας και η περισσότερη ram και ο πιο δυνατός επεξεργαστής. Αλλά εκεί πρέπει να δώσεις και ένα σκασμό λεφτά. Στο Acer τώρα και σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες που ανάφερα πιο πάνω η m2 είναι πλεονασμός και εμπορικό τρικ για την αγορά του. Εγώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα προτιμούσα αντί για Hdd στις 5000 rpm και m2 slot να μου είχε έναν Ssd 250gb ή μεγαλύτερο σε αυτή την τιμή εξαρχής. Είπαμε όμως. Ο καθείς έχει τις δικές του προσωπικές ανάγκες,γούστα και πάνω από όλα budget και κρίνει ανάλογα.

Edit: Αυτό που ποστάρισες πάντως πιο πάνω είναι ακόμα καλύτερο deal. https://www.computeruniverse.net/products/90708324/acer-aspire-3-a315-51-524s.asp Το θέμα είναι όμως το κόστος των μεταφορικών. Πόσο είναι;

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Για να μην βγαίνουμε off topic και επειδή έγραψα πριν: 

"......μάλλον σε αυτή την τιμή imho είναι καλό deal. Και αν εγώ προσωπικά δεν είχα πάρει το Acer της προηγούμενης προσφοράς που μου έφτασε στα 500 ευρώ περίπου με την προσθήκη Ram και Ssd, και ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε ένα από τα δυο, θα διάλεγα σίγουρα το Lenovo." 

....

Edit: Αυτό που ποστάρισες πάντως πιο πάνω είναι ακόμα καλύτερο deal. https://www.computeruniverse.net/products/90708324/acer-aspire-3-a315-51-524s.asp Το θέμα είναι όμως το κόστος των μεταφορικών. Πόσο είναι;

Μόνο που αυτό του νήματος είναι σαφώς -και όχι imho- χειρότερο και έχει όπως είναι (6 και όχι 8 GB RAM, χωρίς Samsung EVO SSD αλλά ότι φθηνότερο κλπ) 500, καταλαβαίνεις ελπίζω την διαφορά...

Edit: Αυτά που ποστάρισα πιο πάνω είναι όλα καλύτερα...
Στην τιμή προσθέττεις + 16.59 € αν πληρώσεις με Bank Transfer ή + 25.13 € αν πληρώσεις με PayPal ή + 28.68 € αν πληρώσεις με Credit Card 
Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

Στην τιμή προσθέττεις + 16.59 € αν πληρώσεις με Bank Transfer ή + 25.13 € αν πληρώσεις με PayPal ή + 28.68 € αν πληρώσεις με Credit Card 

Αυτά αφορούν τα μεταφορικά ή είναι + αυτά + μεταφορικά; 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, black66.gr είπε

Αυτά αφορούν τα μεταφορικά ή είναι + αυτά + μεταφορικά; 

Στην τιμή Computeruniverse προσθέττεις ή + 16.59 € αν πληρώσεις με Bank Transfer ή + 25.13 € αν πληρώσεις με PayPal ή + 28.68 € αν πληρώσεις με Credit Card και τέλος...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα!! 

Το ψάχνω και εγώ αρκετές μέρες και black66 αν θα μπορούσες να με διαφωτίσεις θα το εκτιμούσα. Αρχικά το παραπάνω laptop στο public το έχει στα χαρακτηριστικά χωρίς οπτικό μέσο. Μάλιστα σε ένα video στο youtube είδα ότι μπορεί κανείς εύκολα να αφαιρέσει το πλαστικό κάλυμμα και να βιδώσει ένα ακόμη δίσκο. Έτσι μπορεί να έχει κανείς ένα δεύτερο σκληρό δίσκο. 

Προσοχή να διευκρινίσω ότι α. Δεν με ενδιαφέρει να ανέβω σε τιμή. β. Δεν με ενδιαφέρει να παίξω παιχνίδια - άντε κανα call of duty στο τσακιρ κεφι. γ. Συγκριτικά με τον i5 7200u βλέπω ότι είναι καλύτερος (μάλλον), δ. Δεν θα ήθελα shared κάρτα γραφικών - αυτόνομη και αφού είναι 4gb καλοδεχούμενη.

Δεν ξέρω αν το video ισχύει και για το συγκεκριμένο μοντέλο φαντάζομαι ισχύει μιας και στα χαρακτηριστικά του laptop στο public δείχνει να μην έχει οπτικό μέσο - και θα με βόλευε κιόλας.

Επίσης δεν πιστεύω (προσωπική άποψη) ότι αξίζει κανείς να αγοράσει κάτι από το εξωτερικό - τόσο ακριβό και αν πάθει κάτι ή έρθει χαλασμένο, να το φάει κανονικά. Ξενέρωμα,  συνεννόηση σε κουτσοαγγλικά και πάει λέγοντας..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, mpliatsi είπε

Καλησπέρα!! 

Το ψάχνω και εγώ αρκετές μέρες και black66 αν θα μπορούσες να με διαφωτίσεις θα το εκτιμούσα. Αρχικά το παραπάνω laptop στο public το έχει στα χαρακτηριστικά χωρίς οπτικό μέσο. Μάλιστα σε ένα video στο youtube είδα ότι μπορεί κανείς εύκολα να αφαιρέσει το πλαστικό κάλυμμα και να βιδώσει ένα ακόμη δίσκο. Έτσι μπορεί να έχει κανείς ένα δεύτερο σκληρό δίσκο. 

Προσοχή να διευκρινίσω ότι α. Δεν με ενδιαφέρει να ανέβω σε τιμή. β. Δεν με ενδιαφέρει να παίξω παιχνίδια - άντε κανα call of duty στο τσακιρ κεφι. γ. Συγκριτικά με τον i5 7200u βλέπω ότι είναι καλύτερος (μάλλον), δ. Δεν θα ήθελα shared κάρτα γραφικών - αυτόνομη και αφού είναι 4gb καλοδεχούμενη.

Δεν ξέρω αν το video ισχύει και για το συγκεκριμένο μοντέλο φαντάζομαι ισχύει μιας και στα χαρακτηριστικά του laptop στο public δείχνει να μην έχει οπτικό μέσο - και θα με βόλευε κιόλας.

Επίσης δεν πιστεύω (προσωπική άποψη) ότι αξίζει κανείς να αγοράσει κάτι από το εξωτερικό - τόσο ακριβό και αν πάθει κάτι ή έρθει χαλασμένο, να το φάει κανονικά. Ξενέρωμα,  συνεννόηση σε κουτσοαγγλικά και πάει λέγοντας..

Στο site του Κώτσου πάντως το έχει με οπτικό μέσο και από μια ματιά που του έριξα χθες στο κατάστημα είδα ότι είχε κανονικά. Πάντως φαίνεται να αξίζει τα λεφτά του.

Επεξ/σία από link67
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, mpliatsi είπε

Καλησπέρα!! 

Καλημέρα. Έχει οπτικό μέσο. https://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/ideapad320-14iap_320-15iap_320-14ast_320-15ast_320-15abr_320-15abrtouch_ug_el_201705.pdf?linkTrack=PSP:ProductInfo:UserGuide

Από την αρχή του νήματος πάντως γράφω ότι αν το θες όπως είναι out of the box χωρίς να ρίξεις ούτε ένα ευρώ τότε αξίζει. Και συμπληρώνω από Ελλάδα, όποιος δεν θέλει να ανακατευτεί με αγορές από εξωτερικό. 

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

Είπαμε το μηχάνημα για βασική δουλειά και κανένα παιχνίδι είναι πολύ καλό. Χθές που πήγα και το είδα το περιεργαστικα αρκετή ώρα, το "κακό" ήταν ότι ήταν δίπλα στο dell 3567 και κάποια διαφορά στην ποιότητα κατασκευής φαινότανε.

Δημοσ.

όσοι δεν περιορίζεστε αποκλειστικά εντός Ελλάδας για αγορά, μην ξεχνάτε οτι εξακολουθεί να παίζει 

το οποίο εγώ θεωρώ συνολικά πολύ πιο συμφέρουσα επιλογή.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...