Προς το περιεχόμενο

Τιμές Windows 10 pro 64bit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους.

Με ενδιαφέρει να αγοράσω windows 10 pro για 15 μηχανήματα.

Θα χρησιμοποιηθούν σε γραφείο όπου πρέπει να είναι νομικά καλυμένο  σε ενδεχόμενο έλεγχο.

Τι τιμές παίζουν γενικά;

Προφανώς με ενδιαφέρει να είμαι νόμιμος και με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, S0f0s είπε

καλησπέρα σε όλους.

Με ενδιαφέρει να αγοράσω windows 10 pro για 15 μηχανήματα.

Θα χρησιμοποιηθούν σε γραφείο όπου πρέπει να είναι νομικά καλυμένο  σε ενδεχόμενο έλεγχο.

Τι τιμές παίζουν γενικά;

Προφανώς με ενδιαφέρει να είμαι νόμιμος και με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Έχει συζητηθεί αρκετές φορές κάτι τέτοιο και σίγουρα οι απόψεις διίστανται...

Προσωπικά θα επιμείνω στην σταθερή άποψη μου. Αν πληρή τις προδιαγραφές η επιχείρηση σίγουρα με ένα τηλεφώνημα στην MS Greece ενδέχεται να μπορείς να κάνεις χρήση volume licensing.

Εναλλακτικά κοιτάς τα γνωστά καταστήματα όπου μπορείς να προμηθευτείς μεμονομένες άδειες.

Δημοσ.

Ναι, μίλησα μαζί τους και με έστειλαν σε εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές. Πριν πάρω τηλέφωνο σε μεταπωλητές, μου είπε ο MS, ότι από τον μεταπωλητή θα πάρω προσφορά volume licensing με χαμηλότερη τιμή από 150€. 

Πήρα έναν μεταπωλητή λοιπόν και ζήτησα μια προσφορά. Η τιμή που μου έδωσαν είναι 250€ για 1 μηχάνημα. Επειδή μου φάνηκε ακριβό (χωρίς να γνωρίζω τι ακριβώς παίζει), πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω περισσότερα.

Μου είπε ότι οι εκδόσεις DSP που παίζουν στην αγορά είναι παράνομες γιατί αυτές πρέπει να πωλούνται 'φορεμένες σε νέο pc'.  Σε ενδεχόμενο έλεγχο μου είπε ότι δεν είσαι καλυμμένος.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, S0f0s είπε

Ναι, μίλησα μαζί τους και με έστειλαν σε εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές. Πριν πάρω τηλέφωνο σε μεταπωλητές, μου είπε ο MS, ότι από τον μεταπωλητή θα πάρω προσφορά volume licensing με χαμηλότερη τιμή από 150€. 

Πήρα έναν μεταπωλητή λοιπόν και ζήτησα μια προσφορά. Η τιμή που μου έδωσαν είναι 250€ για 1 μηχάνημα. Επειδή μου φάνηκε ακριβό (χωρίς να γνωρίζω τι ακριβώς παίζει), πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω περισσότερα.

Μου είπε ότι οι εκδόσεις DSP που παίζουν στην αγορά είναι παράνομες γιατί αυτές πρέπει να πωλούνται 'φορεμένες σε νέο pc'.  Σε ενδεχόμενο έλεγχο μου είπε ότι δεν είσαι καλυμμένος.

Με αυτά που αναφέρεις λογικά καταλαβαίνω πως δεν μπορούν λογο της τάξης των "μηχανημάτων" να συγκαλύψουν άμεσα.

Από εκεί και πέρα με μπέρδεψε η απάντηση τους. 

Πώς είναι δυνατόν να αποκαλούνται παράνομες και τις διανέμει εκπρόσωπος τους;

Θεωρητικά για την σωστή κάλυψη της επιχείρησης σου βλέπω πως σε καλύπτει αυτό.

Δεν ξέρω βέβαια αν μπορείς να ζητήσεις κάποια ευνοϊκότερη τιμή λόγω ποσότητας. 

ΜΦΧ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...