hercratoras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αγόρασα έναν σκληρό καθώς οι 2 προηγούμενοι είναι στα όρια πλέον αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να τον λειτουργήσω. Η συνδεσμολογία είναι κομπλέ, εμφανίζεται στα bios ως not supported και στο device manager unknown device. Κάθε φορά που ανοίγω disk management μου ζητάει από μόνο του να κάνω initialize αλλά αν πατήσω οκ μου πετάει error incorrect function. Υπάρχει στο disk management αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα με αυτόν και δεν βρήκα κάτι που βοηθάει όσο έψαξα online. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα ο σκληρός και να θέλει αντικατάσταση ? Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από hercratoras
panoc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Το πλεον πιθανο να ειναι απλα DOA, πηγαινε τον πισω. 1
boombastik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 ειναι ο wd10ezex-00rkka0 ή ο wd10ezex-22rkka0 ? Τι γραφει πανω στην ετικετα?
hercratoras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, boombastik είπε ειναι ο wd10ezex-00rkka0 ή ο wd10ezex-22rkka0 ? Τι γραφει πανω στην ετικετα? Δεν βλεπω πουθενα κατι απ'τα 2 πανω στην ετικετα WD10EZEX-35WN4A0 γραφει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα