Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Dimitris_DK είπε

Καταρχήν ειναι κατ' αρχάς και κατα δεύτερον το εχω χρησιμοποιήσει αρκετα -δεν ξερω πως το συμπερανες οτι δεν- και με το Xperia Home πραγματικα ΔΕΝ συγκρινεται με τίποτα.

Αφου δεν ξερεις πως λεγεται.Τσπα εγω καλοπροαιρετα θα πιστεψω οτι το εχεις δουλεψει σε κανενα μπουκωμενο J3 και εβγαλες συμπερασματα.

Οταν το δουλεψεις σε S8, Note 8, μετα ελα να το ξανασυζητησουμε.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πιστεψε οτι θες. εντελως καλοπροαιρετα απο τα προηγουμε σχολια σου στο ποστ καταλαβα οτι εισαι φουλ προκατηλειμμενος Samsung fanboy. οταν βλεπεις οτι η "ναυαρχιδα" S8 με SD835 χανει σε speedtest απο το απλο ΧΖs με SD821, καταλαβαινεις οτι το optimization παει περηπατο. Το μπουκωμενο J3 που λες παιζει να αξιοποιειεται η ισχυς του κατα μεγαλυερο ποσοστό.

Δημοσ.

Eπειδη εγραψα οτι η Sony το παει σωστα με κανει fanboy.

Επειδη εγραψα οτι πιστευω οτι το Compact θα πουλησει επισης με κανει fanboy.

Επειδη εγραψα οτι ειμαι ικανοποιημενος απο το Note 8 που εχω και δεν λεω αυτα που εχω ακουσει η διαβασει για το Τατσγουιζ επισης με κανουν fanboy.

Αν εγραφα π.χ. "τι πραγμα ειναι τουτο δεν πιανει μια μπροστα στο S9 και θα παει απατο" τοτε θα μπορουσες να με πεις fanboy.

Δημοσ.

μονο και μονο για την συνεχιση της compact σειρας :-):-):-).

τωρα για τα specs καμερα κ.α θα περιμενω και θα κρινω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αν ισχυουν τα παραπανω πρεπει να ειναι η πρωτη συσκευη που εχει τοσο χαμηλα πισω την καμερα και το δακτυλικο αποτυπωμα.

Tελικα δεν ηταν τοσο δυσκολο να βαλεις μετα απο 50χρονια το δακτυλικο στην πισω θεση ε Sony?

Χειρότερο είναι.. ο αντίχειρας που έχουν τώρα είναι σίγουρα η καλύτερη λύση γενικότερα για το αποτύπωμα, δεν καταλαβαίνω γιατί να το αλλάξουν εκτός αν το κάνουν για την αμερικανική νομοθεσία..;

9 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Καταρχην πρεπει να μαθεις οτι δεν λεγεται TouchWiz αλλα Samsung Experience, και αν το δουλεψεις σε ναυαρχιδα της Samsung θα αλλαξεις γνωμη.

Σε σχέση με το πώς έχει το λογισμικό της η Sony η Samsung έχει ντροπιαστικά λαγκαριστα τηλέφωνα

Μάλλον θα σου πρότεινα εσένα να δουλέψεις κάποιο Σόνυ

14 λεπτά πριν, georgerapp είπε

μονο και μονο για την συνεχιση της compact σειρας :-):-):-).

τωρα για τα specs καμερα κ.α θα περιμενω και θα κρινω.

Κάμερα δυστυχώς δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι, όλο κάνουν μαλακίες με το λογισμικό τους και θάβουν μόνοι τους τον εαυτό τους στην κάμερα που κανονικά θα έπρεπε να είναι κορυφαίοι

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Σε σχέση με το πώς έχει το λογισμικό της η Sony η Samsung έχει ντροπιαστικά λαγκαριστα τηλέφωνα

Μάλλον θα σου πρότεινα εσένα να δουλέψεις κάποιο Σόνυ

Μη λεμε τα ιδια και τα ιδια.Στις ναυαρχιδες της δεν υπαρχει κανενα lag.

Δημοσ.

Το compact είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου. Θα προτιμούσα για το compact μια λύση τύπου Compact X με μικρότερα specs όπως ο SD 660 (και συνεπώς καλύτερη μπαταρία) χωρίς όμως να χάνει ουσιαστικά κάπου. Από την άλλη όμως δεν θα υπήρχε η ίδια δυναμική της κάμερας οπότε...οκ. 

Δημοσ.

Πρωτου βγαλετε καποιοι συμπερασματα,καντε υπομονη να δειτε και τις επισημες τιμες γιατι απο οτι διαβαζω απο γειτονικο forum αναμενονται παρα πολυ ψηλες.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

ουσιαστικό όχι, αλλά σε σχέση με άλλες υπάρχει διαφορά

άλλο το pixel, άλλο το xz1, άλλο το s8 και ας έχουν το ίδιο soc 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Φίλε μου έχω Sony xz ναυαρχίδα του 16 και ο φίλος μου s8 έχω Android 8 εδώ και 4 μήνες και εκείνος ακόμη αυτό λέει πολλά πιστεύω.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+ Οι ευξημένες επιδόσεις και ο νέος σχεδιασμός αν και δε με χάλαγε κι ο παλιός. Ήθελα τα bezels για να έχω κάποια επιφάνεια να το κρατάω χωρίς να αγχώνομαι ότι ακουμπάω οθόνη ακούσια, ειδικά όταν έχω τη φωτογραφική ανοιχτή και ψάχνω θέση ή θέμα.

+ Η αναβάθμιση του super slow motion σε FHD.

- Η μεταφορά του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος από το κουμπί έναρξης στην πλάτη. Με τον προηγούμενο σχεδιασμό αμέσως μόλις το πατούσα ξεκλείδωνε, τώρα δυστυχώς θα χρειάζονται δυο κινήσεις γι' αυτό.

- Επίσης η υιοθέτηση της πιο μακρόστενης αναλογίας οθόνης. Δηλαδή σκοπεύουν να το πάνε στο 21:9 για να βλέπουμε κινηματογραφικές ταινίες; Δε νομίζω πως είναι σκοπός του κινητού αυτός αλλά ειλικρινά ενώ είμαι δεκτικός στις αλλαγές και στις καινοτομίες δεν καταλαβαίνω σε τί εξυπηρετεί η φυγή από το 16:9. Ίσως είναι ένας τρόπος να έχουν αυξημένες ίντσες (μαρκετίστικος όρος που πουλάει) με μικρότερη επιφάνεια οθόνης άρα και μικρότερη κατανάλωση.

Αν το compact βγει και δίκαρτο σε συνδυασμό με βελτιώσεις στην ποιότητα εικόνας από την κάμερα, τότε θέτει μεγάλη υποψηφιότητα για το επόμενο κινητό μου. Επίσης δεν αναφέρεται κάπου αν υπάρχει ή φεύγει η θύρα ακουστικών. Πολύ σημαντικό για μένα είναι η ύπαρξη κουμπιού αποκλειστικά για τη φωτογραφία, ήταν ένας από τους λόγους που παραμένω στα Xperia, ελπίζω να το έχει ακόμα.

Ίδωμεν!

Επεξ/σία από Karpouzoeispraktoras
Ορθογραφικά λάθη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...