Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βελτιωμένος σχεδιασμός. 

Και τα χαρακτηριστικά τους καλά. 

Την τιμή να δούμε... Και μετά κρίνουμε καλύτερα. 

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φαίνονται ακόμα μεγάλα τα bezel; Αν και μπορεί να ξεγελά το μάτι και η φωτο.... Και τι φαση με το τεραστιο logo μπροστα; το ασχημαινει πολυ το κινητο! Τώρα περί κάμερας κλπ τα ακούω βερεσέ! Περισσότερο gimmicks παρά ουσία...Αν δεν μάθει η sony πως να χρησιμοποιεί τους αισθητήρες της πάλι πίσω θα είναι από τους άλλους! 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, ScorpioX777 said:

Αρχιζει να το πηγαινει σωστα...αλλα ποιος ο λογος να προτιμησει το μεγαλο καποιος εναντι του S9.

Το Compact πιστευω θα πουλησει λογω χαμηλοτερης τιμης και καινουργιας σχεδιασης.

Μπορώ με μια λέξη να σου πω γιατί να το προτιμήσεις...

TouchWiz!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος σχεδιασμός και έχει κρατήσει και την ταυτότητα της Sony. Περιμένω να δω και το τρίτο μοντέλο που θα παρουσιάσουν (μάλλον XZ2 Premium) από ότι έχω διαβάσει.. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Αρχιζει να το πηγαινει σωστα...αλλα ποιος ο λογος να προτιμησει το μεγαλο καποιος εναντι του S9.

διοτι δεν θελει να βγαλει καρκινο με τα samsung...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Dimitris_DK είπε

Μπορώ με μια λέξη να σου πω γιατί να το προτιμήσεις...

TouchWiz!!!

Καταρχην πρεπει να μαθεις οτι δεν λεγεται TouchWiz αλλα Samsung Experience, και αν το δουλεψεις σε ναυαρχιδα της Samsung θα αλλαξεις γνωμη.

10 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε

διοτι δεν θελει να βγαλει καρκινο με τα samsung...

Εγω μια φορα εχω βρει την υγεια μου με το Note 8.

Δημοσ.

Αν ήθελε η Sony θα τους είχε καταπιεί όλους. Απλά δεν ασχολείται όσο πρέπει? Δεν ξέρω τι να πω. Όλοι χρησιμοποιούν τους αισθητήρες της και η φωτογραφίες που τραβάει είναι πάντα μέτριες... ΓΙΑΤΙ? Είναι κάπως εκνευριστικό. Πάντως από σχεδιασμό οκ. Έχουμε κάποια αλλαγή. Από γκάζια λογικά ο 845 σε όλες τις συσκευές θα φυσάει αλλά τα 960 καρέ είναι το περίεργο. 4Κ 60 καρέ θα έχει? Για να δούμε.

Δημοσ.

Η Sony βγάζει τρελό χρήμα από τους αισθητήρες της για αυτό δε κοντράρεται ακόμη, κάποια στιγμή θα κάνει τη κινησή της όπως έγινε στις κάμερες της.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nectons είπε

Αν ήθελε η Sony θα τους είχε καταπιεί όλους. Απλά δεν ασχολείται όσο πρέπει? Δεν ξέρω τι να πω. Όλοι χρησιμοποιούν τους αισθητήρες της και η φωτογραφίες που τραβάει είναι πάντα μέτριες... ΓΙΑΤΙ? Είναι κάπως εκνευριστικό. Πάντως από σχεδιασμό οκ. Έχουμε κάποια αλλαγή. Από γκάζια λογικά ο 845 σε όλες τις συσκευές θα φυσάει αλλά τα 960 καρέ είναι το περίεργο. 4Κ 60 καρέ θα έχει? Για να δούμε.

δεν το εχει κανει εδω και 15 χρονια, τωρα θα αλλαξει? ειλικρινα πιστευω οτι βγαζει κινητα απλα για να βγαζει. η για το πρεστιζ? δε ξερω..αλλα καλυτερη καμερα απο αυτες που δινει στον ανταγωνισμο ποτε δε θα βαλει

την παραδεχομαι που ειναι η μοναδικη που ακομα βγαζει "compact" εκδοσεις. η sammy στο κλασιμο μας εχει εδω και χρονια

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dihen είπε

Η Sony βγάζει τρελό χρήμα από τους αισθητήρες της για αυτό δε κοντράρεται ακόμη, κάποια στιγμή θα κάνει τη κινησή της όπως έγινε στις κάμερες της.

Σιγά το τρελό χρήμα που βγάζει από τους αισθητήρες της. Τι να πει και η Samsung Semiconductor.

Δημοσ.
4 hours ago, ScorpioX777 said:

Καταρχην πρεπει να μαθεις οτι δεν λεγεται TouchWiz αλλα Samsung Experience, και αν το δουλεψεις σε ναυαρχιδα της Samsung θα αλλαξεις γνωμη.

Εγω μια φορα εχω βρει την υγεια μου με το Note 8.

Καταρχήν ειναι κατ' αρχάς και κατα δεύτερον το εχω χρησιμοποιήσει αρκετα -δεν ξερω πως το συμπερανες οτι δεν- και με το Xperia Home πραγματικα ΔΕΝ συγκρινεται με τίποτα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

Αρκετά δυνατά χαρακτηριστικά ,αρκετά καλή κάμερα  19MP με διάφραγμα f/1.8, ανάλυση 4K HDR, 3180mAh, 960 καρέ το δευτερόλεπτο.

Ωραίος νέος σχεδιασμός

Μέση τιμή πώλησης να προβλεψω 799€;

Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες στις ανακοινώσεις σας απο την Mobile World Congress 2018

η κάμερα είναι ίδια με το ΧΖ1 (μετριότατη) άπλα το διάφραγμά αλλάζει που πλέον δεν είναι επίπεδου ναυαρχίδας του 2018 άλλα του 2016 ...  η sammy το πήγε 1.5 η huawei με την lg 1.6 ... κρίνοντάς μόνο απ αυτά η συσκευή θα πατώσει 1000%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...