Kostas_ms Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 28/8/2019 στις 11:06 ΜΜ, kalmik είπε Eλεος με όλους αυτούς που σε στραβώνουν με διάφορες καγκουριές. Έλεος και με την τροχαία που δεν ασχολείται με θέματα οδικής ασφάλειας (όπως εκτυφλωτικά μη πιστοποιημένα φωτιστικά συστήματα) αλλά γράφει για παρκάρισμα και τίποτε άλλο. Μη πιστοποιημενα μπορει να μην ειναι αλλα μην ακουω μπουρδες για aftermarket xenon που συνοδευονται με projector . Τα πιστοποιημενα εργοστασιακα, ειδικα αν ειναι λιγο πιο ψηλο το αμαξι, στη παραμικρη λακουβα να πεσουν σε τυφλωνουν το ιδιο και μου εχει συμβει απειρες φορες. Οταν μπει xenon σε απλο φαναρι τοτε οντως ειναι απιστετα ενοχλητικο, αλλα οι αν μπει projector, η ελειψη ζυγαριας και μπεκ για να τα βρεχουν, συνεισφερουν ελαχιστα.. 1
Aleksanter Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα!! Θέλω να κάνωτροποποίηση φαναριών στο golf 5 που έχω θέλω να βαλο προτζέκτορα με 2 δαχτυλιά αν υπάρχει κάποιος στην Αθήνα να μου πει που είναι ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα