Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα επανεκδοση password στην υπηρεσια winbank μεσο τηλεφωνου αλλα δεν το ανανγωριζει μεχρι που μετα απο 3 προσπαθειες ο λογαριασμος μου ειναι μη ενεργος

τους περνω τηλ μου τον κανουν ενεργο ξανα και μου λενε να κανω παλι επανεκδοση password και ξανα τα ιδια,εχω αλλαξει 3 φορες password και δεν τον αναγνωριζει,δοκιμασα και εισοδο απο κινητο και εκει τα ιδια,μεχρι που με στελνει σε καταστημα πειραιως,χαιρω πολυ αν μπορουσα να παω αυτο θα εκανα απο την αρχη.Αλλα λογο ωραριου δεν.

Το εχει παθει κανεις?

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ.

Γενικά το Winbank έχει διάφορα θέματα παρόμοια με αυτό που αντιμετωπίζεις, αλλά να πω την αλήθεια μου δεν έχω βιώσει τέτοια κατάσταση προσωπικά.
Άποψή μου είναι να πάρεις μία μικρή άδεια από την εργασία σου (αν είναι εφικτό) και να επισκεφθείς το πλησιέστερο κατάστημα της Πειραιώς ώστε να δεις τι γίνεται.
Από το τηλέφωνο και την "υπόστηριξη" σπανίως διευθετούνται κι επιλύονται τέτοια ζητήματα. :)

Δημοσ.

Διαφωνώ. Μια χαρά λύνονται τέτοια θέματα από το  τηλέφωνο. Σιγά την διαδικασία.

Και τις τρεις φορές έχεις επιλέξει τελείως διαφορετικό κωδικό και παρόλα αυτά δεν το δέχεται το site; 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Nαι λες και εχω φαντασματα,ενω στο τηλ λεει ο κωδικος σας ειναι ενεργος μπορειται να μπειτε.Μπηκα με αλλο browser μπηκα μεσο κινητο προσπαθησα δηλαδη αλλα λεει λαθος στοιχεια.

Μεχρι και το keyboard ελεγξα μπας και γραφει αλλα αντι αλλων,αλλα μια χαρα ειναι. Αντε βγαλε ακρη.

Δημοσ.

Μπα δεν είναι ιδέα σου, μου έχει τύχει κι εμένα παλαιότερα πάλι με winbank όπου εχω ενα password για το οποίο είμαι σίγουρος οτι το γνωρίζω, παρόλα αυτά οσο προσεκτικά κι αν το πληκτρολογούσα (με πλήρη έλεγχο για τυχόν Ελληνικά ή κεφαλαία που επηρεάζουν) μου έβγαζε λάθος μέχρι που κλείδωσε. Κάλεσα στο CC για επαναφορά και οταν πήγα να σετάρω νεο κωδικό, χρησιμοποίησα ξανά τον ίδιο (υποτίθεται λάθος κωδικό) και μου έβγαλε σφάλμα τύπου "δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάλι τον  τελευταίο κωδικό που είχατε ορίσει" :blink:

Δημοσ.

Στης Εθνικής που το user name είναι μόνο αριθμοί , όταν γράφω στο πεδίο του user name το user name μου , αμέσως μετά στο ίδιο πεδίο πληκτρολογώ ένα γράμμα επιπλέον για να δω αν γράφω ελληνικά ή αγγλικά και κεφαλαία ή μικρά γιατί στο πεδίο του password δεν βλέπεις τι γράφεις.

Επίσης προσοχή αν κάνετε copy/paste γιατί πολλές φορές στο τέλος του κωδικού κάνετε copy και το κενό το οποίο θεωρείται κανονικός χαρακτήρας.

Δημοσ.

επαθα ακριβως το ιδιο πραγμα πριν 3 βδομαδες, ημερα κυριακη.

αφου χρεωθηκα 3€ στον τηλεφωνικο λογαριασμο & αφου μιλησα με 4 διαφορετικους εκπροσωπους της πειραιως για επαναφορα του κωδικου, ενας φιλοτιμηθηκε και μου ειπε πως οσες φορες και να προσπαθησω δε θα δεχθει το νεο κωδικο γιατι δεν ειναι ιδια τα στοιχεια μου στο phone banking & web banking και αυτο δεν ειναι προβλημα δικο μου αλλα δικο τους και θα διορθωθει απο δευτερα. ουσιαστικα το phone banking το ειχα δημιουργησει προ 6ετιας και δεν το χρησιμοποιουσα και οταν αναβαθμιζαν τα συστηματα τους δεν μετεφεραν ακριβως τα στοιχεια μου κ επικαιροποιημενα κ φαινονταν διαφορετικα.

γενικως η μερα χαθηκε και τη δευτερα αλλαξαν τα στοιχεια γυρω στις 13.00 και μπορεσα και χρησιμοποιησα την υπηρεσια.

Δημοσ.

Η Πειραιώς μετά από τις συγχωνεύσεις έγινε η χειρότερη τράπεζα.

Κακή εξυπηρέτηση σε όλους τους τομείς, πολλές ουρές και λίγα ταμείο, πολύ αργό ebanking.

Πλέον σιγά-σιγά χρησιμοποιώ περισσότερο το ebanking της eurobank  που είχα για 2η τράπεζα. Παρόλο που είναι λιγότερο σύγχρονο το σύστημά τους δουλεύει πιο σταθερά.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Anuminas είπε

Και σε μένα έχει κανει τα ίδια κολπα το winbank, ελεεινό.

Ξεθαψες δλδ ενα θεμα 2 χρονων,απλα για να γραψεις αυτο;
Κανε μια ερωτηση βρε ανθρωπε,μη γραφεις απλα για να συμφωνησεις :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι και συ τι εισαι μέτοχος της Πειραιώς και σου θιξαμε το κατάστημα; άντε ασε μας.

Εκφράζω την απογοητευση μου. Απο τηλεφωνο δεν λυθηκε το προβλημα, oύτε στην κωλοιστοσελιδα τους, πρέπει να τρέχω 40 χιλιομετρα στην πλησιέστερη Πειραιώς.

Επεξ/σία από Anuminas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...