Προς το περιεχόμενο

PANASONIC TX-58EX780E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 23/2/2018 στις 3:05 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_panasonic-tx-58ex780e-1198723.html

Στα Mediamarkt στα 1299 ευρω με επομενη τιμη στο Skroutz τα 1497 ευρω στο You.gr και μετα στα 1547 το επομενο καταστημα

https://www.skroutz.gr/s/11959807/Panasonic-TX-58EX780E.html

4K 58αρα 100Hz VA Panel και 3D για οσους τους ενδιαφερει ακομα χωρις γυαλια στο πακετο τα αγοραζεις ξεχωριστα.

20170519111803_panasonic_tx_58ex780e.jpe

Αντε να πεσει λιγο ακομα να την παρω γιατι εδωσα την 50GT30 και εμεινε το σαλονι ορφανο. :wub:

Καλά έδωσες την 50GT30 και θα πάρεις LED??

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, AzaZyL είπε

Καλά έδωσες την 50GT30 και θα πάρεις LED??

6 χρονια την ειχα την βαρεθηκα και θελω μεγαλυτερη αν δεν ηταν μονο 50 θα την κρατουσα.

Μετα ειπα για OLED αλλα παει ψηλα το μαλι συν οτι τα παιδια μεγαλωσαν δεν μπορω να εχω κλειδωμενο το σαλονι μην πανε και βαλουν καναλι και μου μεινει λογοτυπο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

6 χρονια την ειχα την βαρεθηκα και θελω μεγαλυτερη αν δεν ηταν μονο 50 θα την κρατουσα.

Μετα ειπα για OLED αλλα παει ψηλα το μαλι συν οτι τα παιδια μεγαλωσαν δεν μπορω να εχω κλειδωμενο το σαλονι μην πανε και βαλουν καναλι και μου μεινει λογοτυπο.

Πόσο την έδωσες, εάν επιτρέπεται?

Δημοσ.

Ναι μια χαρα και απο ξεχασμενη αγγελια. Στην ουσια εδωσα 350 την τηλεοραση με δωρο την βαση τοιχου που ειχα γιατι δεν την βαζω ξανα στον τοιχο και 50 ευρω τα γυαλια σε φιλο που εχει την ιδια.

Ειμαι σε σκεψη για αυτη εδω τη 58αρα η την ιδια σε 65αρα αλλα δεν ειναι πολλα τα 600+ ευρω παραπανω για 7 ιντσες + ?

50αρα 1000 ευρω

58αρα 1300 ευρω

65αρα 1900 ευρω

Στην αρχη για προβολι ημουν αλλα αν εχω τα παιδια μπαμπα βαλε βαλε βαλε μετα βαλε το χερι στην τσεπη για λαμπα. :P

Δημοσ.

Ειναι πολλα ειναι η αληθεια, συμφωνω μαζι σου Λευτερη, ειναι και μεγαλη η διαφορα στο immersion βεβαια. Οσο αντεχει η τσεπη μας...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παίδες γιατί μου αρέσει να βλέπω ταινίες όπως "ολιμας" kai  αυτή την στιγμή έχω την   UE40ES8000S  με τα γνωστά θέματα που έχουνε αυτά τα "μοντελα" με τις ασπρίλες αλλα το 3d είναι καλο. και τώρα με "πρισοσατε" για αυτήν αξιζει το μαύρο που έχει einai μαύρο η να κοιτάζω να πέσει η τιμής τις LG OLED55B7V ? κοιτώ panel να έχει 120 hz . αλλα αν βρω φυσικά και με 3d την προτιμώ.για πείτε την γνώμη η αν έχετε κάτι άλλο να προτείνεται

γιατί τι θέλω και για παιχνίδια αφού είναι 4k( θέλω να πιστεύω ότι κάνει e )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η OLED δεν ειναι 3D και η 55 ειναι μικρη και η 65 μεγαλη στην τσεπη.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...