Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως γράφω και στον τίτλο, ήρθε η ώρα να αποσύρω τον δεινόσαυρο, που μου κάνει κάποια νερά τώρα τελευταία. Θα ήθελα το καινούριο να είναι βελτιωμένο όσο γίνεται στον τομέα της φωτογραφίας (σε low light το Ζ1 είναι ψιλοχάλια) και να έχει μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο (32GB ελάχιστο, κατά προτίμηση 64GB). Αν έχει και καλύτερη αυτονομία, ακόμα καλύτερα. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο κατά νου, οπότε είμαι ανοιχτός στις προτάσεις σας, αρκεί να μην ξεφεύγουν (πολύ) απ'το budget.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300-400€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Τα συνηθισμένα (ΑΚΑ κλήσεις/SMS/viber/surfing) + Netflix, ενίοτε και σαν GPS στο αυτοκίνητο.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-5.5"
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Οπωσδήποτε αδιάβροχο, αν έχει fingerprint sensor είναι +.
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι, κατά προτεραιότητα η κύρια κάμερα
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Αρκεί να παίρνει updates, ένας απ'τους λόγους αντικατάστασης είναι ότι το Ζ1 έχει μείνει σε 5.1.1
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; -
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι, σε λογικά πλαίσια.
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Κατά προτίμηση από Ελλάδα, άλλα όχι αποκλειστικά.
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;  Καινούριο

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει καλή κάμερα το xz1 για αυτά τα χρήματα που ζητάει. Δεν έχει eis και ois και δεν έχει καλό post processing. Για να βγάλεις καθαρή φωτογραφία θέλει τρίποδα και ρύθμιση manual. Απλά το αναφέρω επειδή γράφει προτεραιότητα καλή κύρια κάμερα. Αν και σε αυτά τα λεφτά πλέον δεν υπάρχει κινητό με καλή κάμερα σε επίπεδα Samsung s6 ή s7. Κατά τα άλλα το xz1 κομπλέ. Παίρνει και αναβαθμίσεις κάθε 10 του μήνα τα service pack λόγο project treble, (Το Oreo 8.1 το έχουν αργήσει) , αλλά τα bugs που έχει δε τα δίνουν πολύ σημασία στη Sony.

Επεξ/σία από dimips
Δημοσ.

από τις ελάχιστες φορές που συμφωνώ με τον @Fulgore και ψηφίζω ΧΖ1 ας έχει και μέτρια κάμερα για ναυαρχίδα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Zaknafein είπε

Όπως γράφω και στον τίτλο, ήρθε η ώρα να αποσύρω τον δεινόσαυρο, που μου κάνει κάποια νερά τώρα τελευταία. Θα ήθελα το καινούριο να είναι βελτιωμένο όσο γίνεται στον τομέα της φωτογραφίας (σε low light το Ζ1 είναι ψιλοχάλια) και να έχει μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο (32GB ελάχιστο, κατά προτίμηση 64GB). Αν έχει και καλύτερη αυτονομία, ακόμα καλύτερα. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο κατά νου, οπότε είμαι ανοιχτός στις προτάσεις σας, αρκεί να μην ξεφεύγουν (πολύ) απ'το budget.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300-400€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Τα συνηθισμένα (ΑΚΑ κλήσεις/SMS/viber/surfing) + Netflix, ενίοτε και σαν GPS στο αυτοκίνητο.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-5.5"
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Οπωσδήποτε αδιάβροχο, αν έχει fingerprint sensor είναι +.
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι, κατά προτεραιότητα η κύρια κάμερα
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Αρκεί να παίρνει updates, ένας απ'τους λόγους αντικατάστασης είναι ότι το Ζ1 έχει μείνει σε 5.1.1
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; -
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι, σε λογικά πλαίσια.
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Κατά προτίμηση από Ελλάδα, άλλα όχι αποκλειστικά.
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;  Καινούριο

Αν θες δες το htc u ultra.

Είναι στις 5.7" αλλά είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του με αυτά που προσφέρει.

https://www.skroutz.gr/s/11283803/HTC-U-Ultra-64GB.html

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dimips είπε

Δεν έχει καλή κάμερα το xz1 για αυτά τα χρήματα που ζητάει. Δεν έχει eis και ois και δεν έχει καλό post processing. Για να βγάλεις καθαρή φωτογραφία θέλει τρίποδα και ρύθμιση manual. Απλά το αναφέρω επειδή γράφει προτεραιότητα καλή κύρια κάμερα. Αν και σε αυτά τα λεφτά πλέον δεν υπάρχει κινητό με καλή κάμερα σε επίπεδα Samsung s6 ή s7. Κατά τα άλλα το xz1 κομπλέ. Παίρνει και αναβαθμίσεις κάθε 10 του μήνα τα service pack λόγο project treble, (Το Oreo 8.1 το έχουν αργήσει) , αλλά τα bugs που έχει δε τα δίνουν πολύ σημασία στη Sony.

Δεν το προτεινα το εν λογω κινητο τοσο για την καμερα του,αλλα επειδη ο συμφορουμιτης εχει εδω και καιρο το Z1 αρα θα ειναι πιο ευκολη η μεταβαση και επειδη εχει καλυτερο πακετο και specs συνολικα απο πολλα αλλα κινητα στα χρηματα αυτα(snap 835,αδιαβροχο,2 μπροστα στερεο ηχεια,καλες αναβαθμισεις απο sony,ψιλο stock UI κλπ).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας.

Το HTC U Ultra είναι αδιάβροχο; Γιατί δεν βρήκα κάποια αναφορά.

Το ΧΖ1 στο θέμα κάμερας είναι τόσο μάπα; Δλδ τόσα μοντέλα μετά, δεν έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με το Ζ1;

Δημοσ.

Τι να σου πω... εγώ είχα lumia 930, s6, s7, Moto x style, διάφορα iPhone.. το xz1 με έκανε να σταματήσω να βγάζω φωτογραφίες απ την απογοήτευση. Έχει grain, κάνει κακό focus, σβήνει λεπτομέρειες, και ψιλοπαραμορφώνει τα πράγματα όταν το βγάζεις απ' τη τσέπη και βγάζεις φωτό σε auto mode... Αν κάτσεις κάνα 2 λεπτά το στεριώσεις κάπου και ρυθμίσεις και βγάλεις με manual, παλεύεται. Πέρα απ' την κάμερα σε όλα τα άλλα για μένα είναι κομπλέ. Αν γύριζα το χρόνο πίσω δε θα το διάλεγα. Θα έπαιρνα κάτι αρκετά φθηνότερο. Αλλά αν έχεις Netflix το HDR που υποστηρίζει μπορεί να είναι στα συν, δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει.

• Sad 1
Δημοσ.

Τα παιδιά τα ειπαν ολά.

Για φωτογραφία ποιοτική απο τσέπη στα μπαμ σε όλες τις συνθήκες είναι το s7 edge.

Επίσης τα sammy μετα το πέρας της εγγύησης (λέμε τώρα) γίνονται root εύκολα και με την υποστηριξη που έχουν θα σε απασχολεί για χρόνια εαν έχεις φαγούρα.

Έχω ενα z5c και είναι ρουκέτα κυριολεκτικά,φαντάζομαι το xz1 τι θα κανει.

Βγάζω καλές φωτογραφιες άλλα samsung δεν είναι, τα ζυγιζεις.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Zaknafein είπε

Το HTC U Ultra είναι αδιάβροχο; Γιατί δεν βρήκα κάποια αναφορά.

Όχι δεν είναι.

Αλλά αν σε ενδιαφέρει τόσο εγώ έχω να σου προτείνω το Sony Xperia XZs που έχει και OIS(νομίζω)αν δεν έχει στάνταρ έχει EIS είναι αδιάβροχο (IP68)και έχει και καλύτερη κάμερα από το XZ1 και μεγαλύτερη μπαταρία.

Έχει επίσης gorilla glass 5 και έχει πάρει ήδη Oreo.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάιστα... άρα μάλλον πάω για ΧΖ1. Ευχαριστώ για τον χρόνο και τις προτάσεις/διευκρινίσεις.

Δεν είχα δει το edit, το XZs δεν είναι το προηγούμενο μοντέλο; Έχει όντως καλύτερη κάμερα;

Επεξ/σία από Zaknafein
Δημοσ.

Προτείνω τότε και αγορά μεταχειρισμένου xz1 από εδώ αγγελίες ακόμα και στα 300 με ολη την εγγύηση φρέσκο, πάντα χέρι χέρι με απόδειξη παρόν,αλλιως όχι.

Ετσι μεταχειρισμένο πήρα εγώ από εδώ το δικό μου με προίκα από παιδί που μου το έδωσε πιο προσεγμένο απο τον εαυτό του.

Safe αγορά που λέμε.

Μετανιώνεις; διώχνεις στα ίδια χρήματα.

Δημοσ.

Ναι αν το πάρεις 300 από κάποιον που το πήρε καινούργιο 320 με επιστροφή από eurobank είσαι κομπλέ. Στα 300 είναι καλή αγορά. Στα 400 που το πήρα εγώ μέτρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...