Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/3/2018 στις 8:17 ΜΜ, Mpegleris είπε

Φιλε μου εδώ και λιγες μερες είμαι κατοχος του εν λογω λαπτοπ που θες να αγορασεις. Συγκεκριμένα το Acer swift 3 με ryzen 5 2500u. Επειδή προερχομαι γενικως από τον χωρο των MacBook και είμαι ψιρας ειδικα στα θεματα λαπτοπ θα σου πω ακριβως πως εχουν τα πραγματα...

Συνοπτικα. Το λαπτοπ τα σπαει. Μετα από εξονιχιστικη ερευνα αγορας και μεχρι αυτή την στιγμη τουλάχιστον που γραφω το κειμενακι αυτό ΔΕΝ υπαρχει κατι καλυτερο ακριβως στα 800 ευρω. 799 συγκεκριμένα και το δινει ο Κωτσόβολος. Και θα σου γραψω ποιο κατω προτεριματα και ελατωματα.

Λοιπον από προτερηματα: Φοραει ryzen 5 2500u apu 4πυρηνο με 8 threads και 4gb cache L3 επεξεργαστη ο οποιος από 2 φτανει στα 3.6Ghz. Συγκριτικα παταει κατω ανετα τον περυσινο intel  i7 7500u και συκρινετε στα ισια με τον καινουργιο 8ης γενιας intel i5 8250u για λαπτοπ o οποιος ειναι ελαχιστα καλυτερος. Παρολα αυτά επειδή ο 2500u εχει ενσωματομενη vega 8 Gpu που μπορει να εκμεταλευτει εως 4gb ram, το καθηστα πολύ περισσοτερο value for money.

Στην πραξη τωρα. Συνολικα αυτό το λαπτοπ εχει πολύ καλη ποιοτητα κατασκευης και οντως δεν εχει καμια σχεση με τις άλλες τις πλαστικουρες. Επισης το χρωμα του για μενα προσωπικα τα σπαει. Μπορω να σου πω ότι μου αρεσει περισσοτερο και από το space grey των καινούργιων MacBook. Είναι ένα πολύ ομορφο συμαζεμενο αλλα ταυτόχρονα σχετικα μεγαλο 15ρι λαπτοπ το οποιο μπορεις να ανετα να το εχεις για επαγγελματικη χρηση όπως και για οικιακη, ταινιες gaming κλπ.

Μετα από μια βδομαδα χρηση εχω διαπιστωσει τα εξης θετικα...

1.Μεγαλη και καλης ποιοτητας ips οθονη με πολύ καλες γωνιες θεασης με φωτινοτητα που είναι επαρκης. Μην ακους αυτά που γράφονται ότι δεν είναι μεγαλη η φωτεινοτητα της. Θεωρω ότι είναι ακριβως ότι χρειαζεται. Τωρα εάν το βγαλεις εξω νταλα μεσημερι να χτυπάει ο ηλιος direct στην οθονη. Οκ! εκει μπορει να ζοριστείς λιγο... Το μονο ελλατωμα να το πω ετσι, εδώ είναι ότι δεν είναι antiglare η οθονη αυτή. Δλδ αντανακλάει ευκολα πανω της οτιδήποτε με φως. Αλλα δεν με απασχολησε ιδιαιτερα αυτό το θεμα γιατι τουλάχιστον στα δικα μου ματια δεν ηταν κατι το ιδιαιτερα ενοχλητικο...

2.Εχει Μνημη 8Gb  ddr4 στα 2400 (oxi ddr3 που εγραψε ένα παλικαρι από πανω).

3. O σκληρος του είναι pci-e flash ssd και στις δοκιμες που εκανα χτυπάει ευκολα 1300mb read 700mb write speed.(ταχύτατος με αλλα λογια).

4. Εχει πολύ γρηγορο wifi με 2 κεραιες που υποστηριζει τα παντα αλλα κυριως mimo4x4 που με ενδιεφερε εμενα.

5. Του εχω βαλει 2-3 παιχνίδια όπως gtav και wwii και τα παιζει 1080p στα low settings  μεν αλλα αψογα! χωρις drop frames tearing κλπ κλπ.

Αρνητικα εχω ΜΟΝΟ 2!!! (ειλικρινα δεν ανακαλυψα τπτ άλλο αρνητικο και θεωρω ότι είναι φθηνο για αυτά που προσφερει αρα the best vfm!)

1. Όπως εγραψα και από επανω η οθονη δεν είναι anti glare και επιτρεπει τις ανακλασεις... (οι οποιες για μενα τουλιστον δεν ενοχλουν ιδιαιτερα...)

2.Το βισματακι του φορτιστη του!!! Είναι μια λεπτη ακιδα στην ουσια που θελει ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ για να μην σπασει. Επειδή στα αρχαια χρονια... ειχα ένα turbo X με παρομοιο βισματακι τροφοδοτικου και μου ειχε σπασει με την χρηση.... Εψαχνα τοτε παντου και δεν το βρηκα πουθενα...! Με αποτέλεσμα από μια τετοια μλκια ειχε αχρηστευτει το λαπτοπ (τοτε)... Οποτε απλα προσοχή στο βαλε βγαλε το συγκεκριμενο βισμα και its Ok!

αυτά τα λιγα και ότι άλλο θες με ρωτας....

Καλες αγορες!

Α! Ξεχασα να αναφερω 2πραγματακια ακομη. 1. ΔΕΝ ζεστενεται παρα ελαχιστα φυσικα μετα από βαρια χρηση και δεν το αισθανεσε καθολου τουλάχιστον στην επανω επιφανεια του. Από την κατω μερια ελαχιστα και φυσικα ΚΑΜΙΑ σχεση με παρομοια με intel. πχ Στο 13ri MacBook pro 2017 εκαιγε και σε καποιες φασεις δεν μπορουσα να γραψω...

2.Ειναι γενικα αθορυβο και όταν δουλευει το fan του είναι υπερβολικα ισυχο ακομα και στο gaming δεν ενοχλεί καθολου.

Αυτά....

Ευχαριστώ!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...