pogchamp Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Με ενδιαφέρει : backlight keyboard, 14 ορ 15.6" 1080p, καλά υλικά κατασκευής (αλουμίνιο/μέταλλο), αδιαφορώ παντελώς για την GPU, και θέλω cpu 8250u or ryzen 2500u. Ο ssd επίσης αδιάφορος αρκεί να μπορώ να περάσω εγώ στο μέλλον. Με βάση τα παραπάνω έχω καταλλήξει στο acer swift 3 είτε με ryzen είτε με 8250u και βγαίνει σε αυτά τα λεφτά. Ειδικά η έκδοση με ryzen έχει και full keyboard (numpad). Υπάρχει κάτι καλύτερο? Δεν θέλω πλαστικά γιατί όσα είχα είναι πραγματικά πολύ ελαστικά μέχρι που η οθόνη κάνει τρελό flex. Επίσης μου αρέσει και το αλουμίνιο ως πιο nice looking/feeling.
pogchamp Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Έστω κάποιος που να έχει swift 3 να με βοηθήσει? Η οθόνη είναι τόσο χάλια όσο λένε λόγω χαμηλού brightness και reflective υλικού;
Raptorex Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρώτησε στο κατάλληλο topic Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από Raptorex
NotAliki177 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού δεν δες gpu ξεκάθαρα dell 5570. Κλάσης ανώτερο σε όλα (εκτός gpu) από τα acer. Άσε που έχει 2400mhz ram ενώ τα acer 2133 Απλώς πρόσεχε να πάρεις το silver γιατί έχουν βγάλε κάτι φλωρικα χρώματα όπως μπλε μαύρο. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από NotAliki177
pogchamp Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε Αφού δεν δες gpu ξεκάθαρα dell 5570. Κλάσης ανώτερο σε όλα (εκτός gpu) από τα acer. Άσε που έχει 2400mhz ram ενώ τα acer 2133 Απλώς πρόσεχε να πάρεις το silver γιατί έχουν βγάλε κάτι φλωρικα χρώματα όπως μπλε μαύρο. ειναι απο αλουμινιο ? επισης σε ποια όλα ειναι κλασεις ανωτερο? Φωτιζομενο πληκτρολογιο εχει; Αν θυμαμαι καλα ουτε.
NotAliki177 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, pogchamp said: ειναι απο αλουμινιο ? επισης σε ποια όλα ειναι κλασεις ανωτερο? Φωτιζομενο πληκτρολογιο εχει; Αν θυμαμαι καλα ουτε. Καταλαβαίνεις ότι με αυτά τα λεφτά δεν μπορείς να ζητάς ποιότητα επιπέδου XPS/Mac. Το 5570 δεν θυμάμαι καλά από τι είναι αλλά αν είναι από αλουμίνιο σίγουρα δεν θα είναι τόσο καλής ποιότητας. Αν είναι πλαστικό σίγουρα θα είναι σούπερ ποιότητα. Το 5570 έχει καλύτερη RAM, οθόνη, πληκτρολόγιο και είναι πιο μούρικο από κάποια Acer με ι5 8250. Και τα Acer όμως καλά είναι, άσε που είναι και 100-150 ευρώ φθηνότερα. Βασικά μην πας για το 5570 γιατί είναι λίγο noisy.http://www.dell.com/support/article/us/en/4/SLN290095 Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από NotAliki177
pogchamp Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Καταλαβαίνεις ότι με αυτά τα λεφτά δεν μπορείς να ζητάς ποιότητα επιπέδου XPS/Mac. Το 5570 δεν θυμάμαι καλά από τι είναι αλλά αν είναι από αλουμίνιο σίγουρα δεν θα είναι τόσο καλής ποιότητας. Αν είναι πλαστικό σίγουρα θα είναι σούπερ ποιότητα. Το 5570 έχει καλύτερη RAM, οθόνη, πληκτρολόγιο και είναι πιο μούρικο από κάποια Acer με ι5 8250. Και τα Acer όμως καλά είναι, άσε που είναι και 100-150 ευρώ φθηνότερα. Βασικά μην πας για το 5570 γιατί είναι λίγο noisy.http://www.dell.com/support/article/us/en/4/SLN290095 Ρώτησα γιατί εφόσον υπάρχει το Acer swift 3 μπορεί να έχει και άλλα. Η οθόνη του dell 5570 πως είναι καλύτερη? Νμζ tn panel έχει. Επίσης δεν νμζ πως κάτι λιγότερο από 300MHz ram κάνουν κάποια σοβαρή διαφορά. Τέλος το πληκτρολόγιο της dell αν θυμάμαι καλά ούτε καν backlit δεν πρέπει να είναι.
NotAliki177 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το Acer Swift όντως φαίνεται πιο όμορφο από κάτι άλλα acer με 8th gen cpu και αναθεωρώ εν μέρη. Είναι αρκετά όμορφο (για μένα πάλι το 5570 κερδίζει εμφανισιακά αλλά αυτό τώρα είναι υποκειμενικό). Οπότε το acer swift είναι μια πολύ καλή επιλογή. PS: Απλά κάνε ένα verify ότι όντως είναι DDR4-2400 γιατί είδα κάτι μοντέλα με LPDDR3. PS2: Επίσης έχει 14'' οθόνη Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από NotAliki177
pogchamp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Το Acer Swift όντως φαίνεται πιο όμορφο από κάτι άλλα acer με 8th gen cpu και αναθεωρώ εν μέρη. Είναι αρκετά όμορφο (για μένα πάλι το 5570 κερδίζει εμφανισιακά αλλά αυτό τώρα είναι υποκειμενικό). Οπότε το acer swift είναι μια πολύ καλή επιλογή. PS: Απλά κάνε ένα verify ότι όντως είναι DDR4-2400 γιατί είδα κάτι μοντέλα με LPDDR3. PS2: Επίσης έχει 14'' οθόνη Α δλδ μόλις μπήκες στον κόπο να δεις το acer, και σε όλα τα υπόλλοιπα comments υποστήριζες το dell δίχως καν να ξες περί τίνος μιλάμε... Α! και το ryzen 2500u μοντέλο είναι με 15.6" οθόνη fyi. Σόρυ, δεν θέλω να φανώ αχάρηστος, είσαι και ο μόνος που μου απάντησε, απλά όταν θες να βοηθήσεις, κάνε λίγο παραπάνω έρευνα άμα δεν ξες για κάποιο λαπτοπ που αναφέρει ο άλλος... Στις 2/23/2018 στις 4:35 ΜΜ, Raptorex είπε Ρώτησε στο κατάλληλο topic Έγραψα και στο κατάλληλο τόπικ, απάντηση δεν πήρα. Όπως ήταν αναμενόμενο σε ένα thread με 2000 απαντήσεις, τα μισά comments να πάνε άκλαφτα. Αλλά όπως είδες, εδώ πήρα κάποια απάντηση. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από pogchamp
NotAliki177 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένα acer swift 3 με ryzen2500 στο skroutz έχει ddr3. Προσωπικά θα προτιμούσα Intel 8th gen και ddr4. Ένα review που είδα έγραφε φωτεινότητα οθόνης 180 nits. Πολύ λίγα όταν ο μο είναι 240. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από NotAliki177
pogchamp Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Ένα acer swift 3 με ryzen2500 στο skroutz έχει ddr3. Προσωπικά θα προτιμούσα Intel 8th gen και ddr4. Ένα review που είδα έγραφε φωτεινότητα οθόνης 180 nits. Πολύ λίγα όταν ο μο είναι 240. Εγώ είδα 240cd/m2 στο notebookcheck review . Πάντως και το zenbook δεν βλέπω να είναι τόσο πια φωτεινό και κάνει 200 άνω. 280cd νμζ είχε . Πραγματικά δεν ξέρω τι να πάρω. Αλλά πλαστικό λάπτοπ δεν με ψήνει. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από pogchamp 1
NotAliki177 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από τι είδα υπάρχουν πολλά μοντέλα. Αυτό το μοντέλο: https://www.notebookcheck.net/Acer-Swift-3-SF315-8250U-MX150-FHD-Laptop-Review.258594.0.html έχει avg 250nits που θεωρώ ότι είναι καλά. Αν τώρα θες ποιότητα Α+ τότε ψάξε μήπως βρεις κάνα XPS 13 9360 (13''οθόνη αν σου κάνει) κοντά στα λεφτά σου. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από NotAliki177 1
BitGid Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχω οσο γινεται την καλυτερη ποιοτητα για τα χρηματα που θα διαθεσω,ουσιαστικα ενα mobile workstation τυπου hp elitebook που ειχα προ 7ετιας κ που λειτουργει σαν να το πηρα χθες,αλλα με ξεπερασμενο επεξεργαστη πλεον. Ομως δεν εχω κ την δυνατοτητα να δωσω αλλα 2+ χιλιαρικα πουχα δωσει τοτε.. Οποτε με μπατζετ γυρω στο 1000-1500 το πολυ,τι θα μπορουσα να παρω? Αγορα απο Ελλαδα. Ενδεικτικα εχω κοιταξει τα εξης: 1.HP ProBook 450 G5 (i5-8250U/8GB/1TB/FHD/W10) στα 820€ κ το αναλογο 14αρι 440 με ssd στα 868€ 2.Dell Vostro 5471 (i5-8250U/8GB/256GB/FHD/W10) στα 930€, ενω θα προτιμουσα να αποφυγω consumer μοντελα τυπου inspiron,pavilion,aspire αν κ για το τελευταιο εχω διαβασει σχετικα καλα σχολια. Μια αλλη περιπτωση ειναι το dell xps,αλλα εχει τσιμπημενη τιμη κ διαβαζω για θεματα με υπερθερμανσεις. Στο εξωτερικο π.χ βλεπω να υπαρχουν dell latitude & precision με i5-8350,που ειναι ακομα πιο αποδοτικοι.
madmax1979 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο έχω ποστάρει και στο άλλο thread. Το αγόρασα πρίν απο 2 εβδομάδες απο το ίδιο κατάστημα στα 799 (με τίμολόγιο, οπότε μου ήρθε στα 644).Το τσίμπησαν 30 ευρώ τώρα. Τίμιο μηχάνημα (μεταλλικό το lid και η περιοχή του πληκτρολογίου (νομίζω το κάτω μέρος πρέπει να είναι πλαστικό, αλλά δεν φαίνεται. Πολύ καλή συναρμογή. Είναι 2 in 1 και έρχεται με πενάκι. Καλός επεξεργαστής (ο καινούργιος i5 8250u) και με φωτισμό πληκτρολογίου. 14άρι και αρκετά λεπτό. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από madmax1979
Mpegleris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Φιλε μου εδώ και λιγες μερες είμαι κατοχος του εν λογω λαπτοπ που θες να αγορασεις. Συγκεκριμένα το Acer swift 3 με ryzen 5 2500u. Επειδή προερχομαι γενικως από τον χωρο των MacBook και είμαι ψιρας ειδικα στα θεματα λαπτοπ θα σου πω ακριβως πως εχουν τα πραγματα... Συνοπτικα. Το λαπτοπ τα σπαει. Μετα από εξονιχιστικη ερευνα αγορας και μεχρι αυτή την στιγμη τουλάχιστον που γραφω το κειμενακι αυτό ΔΕΝ υπαρχει κατι καλυτερο ακριβως στα 800 ευρω. 799 συγκεκριμένα και το δινει ο Κωτσόβολος. Και θα σου γραψω ποιο κατω προτεριματα και ελατωματα. Λοιπον από προτερηματα: Φοραει ryzen 5 2500u apu 4πυρηνο με 8 threads και 4gb cache L3 επεξεργαστη ο οποιος από 2 φτανει στα 3.6Ghz. Συγκριτικα παταει κατω ανετα τον περυσινο intel i7 7500u και συκρινετε στα ισια με τον καινουργιο 8ης γενιας intel i5 8250u για λαπτοπ o οποιος ειναι ελαχιστα καλυτερος. Παρολα αυτά επειδή ο 2500u εχει ενσωματομενη vega 8 Gpu που μπορει να εκμεταλευτει εως 4gb ram, το καθηστα πολύ περισσοτερο value for money. Στην πραξη τωρα. Συνολικα αυτό το λαπτοπ εχει πολύ καλη ποιοτητα κατασκευης και οντως δεν εχει καμια σχεση με τις άλλες τις πλαστικουρες. Επισης το χρωμα του για μενα προσωπικα τα σπαει. Μπορω να σου πω ότι μου αρεσει περισσοτερο και από το space grey των καινούργιων MacBook. Είναι ένα πολύ ομορφο συμαζεμενο αλλα ταυτόχρονα σχετικα μεγαλο 15ρι λαπτοπ το οποιο μπορεις να ανετα να το εχεις για επαγγελματικη χρηση όπως και για οικιακη, ταινιες gaming κλπ. Μετα από μια βδομαδα χρηση εχω διαπιστωσει τα εξης θετικα... 1.Μεγαλη και καλης ποιοτητας ips οθονη με πολύ καλες γωνιες θεασης με φωτινοτητα που είναι επαρκης. Μην ακους αυτά που γράφονται ότι δεν είναι μεγαλη η φωτεινοτητα της. Θεωρω ότι είναι ακριβως ότι χρειαζεται. Τωρα εάν το βγαλεις εξω νταλα μεσημερι να χτυπάει ο ηλιος direct στην οθονη. Οκ! εκει μπορει να ζοριστείς λιγο... Το μονο ελλατωμα να το πω ετσι, εδώ είναι ότι δεν είναι antiglare η οθονη αυτή. Δλδ αντανακλάει ευκολα πανω της οτιδήποτε με φως. Αλλα δεν με απασχολησε ιδιαιτερα αυτό το θεμα γιατι τουλάχιστον στα δικα μου ματια δεν ηταν κατι το ιδιαιτερα ενοχλητικο... 2.Εχει Μνημη 8Gb ddr4 στα 2400 (oxi ddr3 που εγραψε ένα παλικαρι από πανω). 3. O σκληρος του είναι pci-e flash ssd και στις δοκιμες που εκανα χτυπάει ευκολα 1300mb read 700mb write speed.(ταχύτατος με αλλα λογια). 4. Εχει πολύ γρηγορο wifi με 2 κεραιες που υποστηριζει τα παντα αλλα κυριως mimo4x4 που με ενδιεφερε εμενα. 5. Του εχω βαλει 2-3 παιχνίδια όπως gtav και wwii και τα παιζει 1080p στα low settings μεν αλλα αψογα! χωρις drop frames tearing κλπ κλπ. Αρνητικα εχω ΜΟΝΟ 2!!! (ειλικρινα δεν ανακαλυψα τπτ άλλο αρνητικο και θεωρω ότι είναι φθηνο για αυτά που προσφερει αρα the best vfm!) 1. Όπως εγραψα και από επανω η οθονη δεν είναι anti glare και επιτρεπει τις ανακλασεις... (οι οποιες για μενα τουλιστον δεν ενοχλουν ιδιαιτερα...) 2.Το βισματακι του φορτιστη του!!! Είναι μια λεπτη ακιδα στην ουσια που θελει ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ για να μην σπασει. Επειδή στα αρχαια χρονια... ειχα ένα turbo X με παρομοιο βισματακι τροφοδοτικου και μου ειχε σπασει με την χρηση.... Εψαχνα τοτε παντου και δεν το βρηκα πουθενα...! Με αποτέλεσμα από μια τετοια μλκια ειχε αχρηστευτει το λαπτοπ (τοτε)... Οποτε απλα προσοχή στο βαλε βγαλε το συγκεκριμενο βισμα και its Ok! αυτά τα λιγα και ότι άλλο θες με ρωτας.... Καλες αγορες! Α! Ξεχασα να αναφερω 2πραγματακια ακομη. 1. ΔΕΝ ζεστενεται παρα ελαχιστα φυσικα μετα από βαρια χρηση και δεν το αισθανεσε καθολου τουλάχιστον στην επανω επιφανεια του. Από την κατω μερια ελαχιστα και φυσικα ΚΑΜΙΑ σχεση με παρομοια με intel. πχ Στο 13ri MacBook pro 2017 εκαιγε και σε καποιες φασεις δεν μπορουσα να γραψω... 2.Ειναι γενικα αθορυβο και όταν δουλευει το fan του είναι υπερβολικα ισυχο ακομα και στο gaming δεν ενοχλεί καθολου. Αυτά.... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από Mpegleris 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα