fotodv7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Έχω ένα citroën xsara του 2002. Έσπασα το εμπρός φανάρι του οδηγού και βρήκα λίγο φτερό - προφυλακτήρα. Ψάχνω για μεταχειρισμένο φανάρι καθώς τα καινούρια ιμιτασιον έχουν 100+. Μου είπαν ότι αν πάω σε μάντρα που αποσύρουν παλιά αυτοκίνητα μπορεί να βρω κάτι πολύ πιο οικονομικό. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει όντως; Έχετε στο νου σας κάποια μάντρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Ψαχνοντας με τηλεφωνα σε μαντρες ...Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη λυση .Κοιτα και στο car.gr που εχουν αγγελιες πολλοι εμποροι.Ολοκληρο φαναρι παντως με κατω απο 100 ευρω δυσκολο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εκτός από τις μάντρες-μάντρες (ανοιχτούς χώρους που καταλήγουν τα προς απόσυρση και διαγραφή) υπάρχει και το σενάριο με τα καταστήματα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών στα οποία καταλήγουν πολλά από το ανταλλακτικά από τις μάντρες. Και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για πολύ καλύτερες τιμές από καινούργιο αλλά να ξέρεις ότι εξαρτάται και από το που θα σε "πιάσουν". Επίσης θα πρέπει να ξέρεις και τι είναι αυτό που ψάχνεις καθώς μπορεί να σου πουλήσουν ιμιτασιόν για μαμίσιο. Τώρα για μάντρες (αλλά και μεταχειρισμένα γενικά) μάλλον πρέπει να πεις πρώτα που βρίσκεσαι για να σου γίνουν σχετικές προτάσεις. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από haris_216 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 σαλονικα στο λυστο παρτο εχει καλες τιμες.ειναι του κωσταντινιδη που κανει αποσυρσεις στην νεοχωρουδα.κατα εκει ειναι και η μετεκο αλλα οι τιμες ειναι πιο κριβες και απο ανταλακτικατζιδικα στο βαρδαρι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, fotodv7 είπε Έχω ένα citroën xsara του 2002. Έσπασα το εμπρός φανάρι του οδηγού και βρήκα λίγο φτερό - προφυλακτήρα. Ψάχνω για μεταχειρισμένο φανάρι καθώς τα καινούρια ιμιτασιον έχουν 100+. Μου είπαν ότι αν πάω σε μάντρα που αποσύρουν παλιά αυτοκίνητα μπορεί να βρω κάτι πολύ πιο οικονομικό. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει όντως; Έχετε στο νου σας κάποια μάντρα; στον ασπροπυργο λεφ νατο ενας πολυ γνωστος ειναι ο λαγιος , εχει πολλες μαντρες σε αυτο τον δρομο . επισης και στην λιοσιων εχει διαφορους. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Ρε φιλαρα πες και για ποιαπςριοχη ενδιαφέρεσαι , ξερω και ενα με τιμές χωμα στην αλασκα, να σου στειλω πμ να πας παρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα βρεις κατα 95% χωρις πολυ κοπο το φαναρι που θες πιστευω αφου ειναι 15ετιας αυτοκινητο. Δες παραπανω τον Λαγιο που λεει ο christopher0016 μετα δες τσιβολα στη λαυριου, eco-cars και γαρδελη.. παντα σε καποιο εβρισκα αυτο που ηθελα. edit: Κανε και μια ερωτηση στο γεωργακοπουλο για καινουργιο ιμιτασιον.. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από nick#18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, fotodv7 είπε Έχω ένα citroën xsara του 2002. Έσπασα το εμπρός φανάρι του οδηγού και βρήκα λίγο φτερό - προφυλακτήρα. Ψάχνω για μεταχειρισμένο φανάρι καθώς τα καινούρια ιμιτασιον έχουν 100+. Μου είπαν ότι αν πάω σε μάντρα που αποσύρουν παλιά αυτοκίνητα μπορεί να βρω κάτι πολύ πιο οικονομικό. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει όντως; Έχετε στο νου σας κάποια μάντρα; Κοίτα για μεταχειρισμένο και στο car.gr .Για τιμές μη περιμένεις να βρεις μεγάλη διαφορά από μαγαζί σε μαγαζί.Λειτουργούν σαν καρτέλ με κομμένη τιμή ειδικά σε δυσεύρετα ανταλακτικά. Ότι τιμή έχει ο ένας την ίδια βάζει και ο άλλος και δεν κάνουν παζάρια με τίποτε. Θεσσαλονίκη και γενικά Βόρεια Ελλάδα υπάρχουν καλίτερες τιμές αλλά έχει ρίσκο αν το παραγγείλεις από Αθήνα και τελικά δεν ταιριάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotodv7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, teddy71 είπε Ρε φιλαρα πες και για ποιαπςριοχη ενδιαφέρεσαι , ξερω και ενα με τιμές χωμα στην αλασκα, να σου στειλω πμ να πας παρεις? Φίλε είμαι Καναδά αλλά με βολεύει γιατί πάνε τα παιδιά σχολείο στην Αλάσκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, το ίδιο φανάρι. Από car δεν έχω βρει ακόμα και στο mantres.gr που έστειλα μου απάντησε ένας για καινούργιο στα 70€. Βέβαια δεν μου είπε αν είναι με ρυθμιστή ύψους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, evoracing είπε Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, το ίδιο φανάρι. Από car δεν έχω βρει ακόμα και στο mantres.gr που έστειλα μου απάντησε ένας για καινούργιο στα 70€. Βέβαια δεν μου είπε αν είναι με ρυθμιστή ύψους. Στα πιο πολλα που εχω δει, ξεκουμπωνει ο χειροκινητος και βαζεις τον ηλεκτρικο απο το παλιο φαναρι σου αν δουλευει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα