Προς το περιεχόμενο

Samsung 55'' 4K 55'' Smart DVB T2/S2 55MU6172 με HDR & Bluetooth στα 599 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Τηλεόραση Samsung 55'' 4K Ultra HD TV Smart DVB T2/S2 Netflix 55MU6172 Tizen 3.0 με HDR & Bluetooth στην ιστορικά χαμηλή τιμή των 599 € στο You

https://www.you.gr/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/tileorasi-samsung-55-4k-ultra-hd-tv-smart-dvb-t2-s 

https://www.skroutz.gr/s/11574404/Samsung-UE55MU6170.html?from=account_notifications_price_drop 

Είναι επίσης η φθηνότερη Samsung 55άρα 4Κ που υπάρχει στο Skroutz : https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/28/Samsung/f/350424_356338/55-4K-Ultra-HD.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Αναλυτικά specs εδώ: https://www.displayspecifications.com/en/model/3a83b9e 

55mu6172.jpg

Επεξ/σία από iosif1980
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Στο 60Hz και PLS σταματησα να διαβαζω.

Γιατί παίζει καμία 55" 4k 120hz στα 600€ και δεν το πήραμε χαμπάρι?

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Pandelas είπε

Γιατί παίζει καμία 55" 4k 120hz στα 600€ και δεν το πήραμε χαμπάρι?

Δεν σχολιασα την τιμη αλλα τα HZ και εγω δεν θα αγοραζα ποτε τηλεοραση με 60HZ ασχετως τιμης.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν σχολιασα την τιμη αλλα τα HZ και εγω δεν θα αγοραζα ποτε τηλεοραση με 60HZ ασχετως τιμης.

Τα Hz είναι στο standard του 99% των τηλεοράσεων της ίδιας κατηγορίας που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά στις ανάλογες ιντσες.

Ψάξε λίγο να δεις τι παίζει σε αυτό το εύρος τιμής και θα δεις πως αυτό που γράφεις είναι τελείως άκυρο, 55" 4k σε πάνω από 60hz δεν υπάρχει στην αγορά. Τώρα το τι θα αγόραζες εσύ η εγώ δε νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν επάνω στο εν λογο θέμα. Γνώμη για τη συγκεκριμένη TV υπάρχει που ενδεχομένως θα βοηθούσε έναν υποψήφιο αγοραστή?

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πεφτε κανα 50αρικο ακόμα να την τσιμπούσαμε. Γενικά εχουνε πτωτική πορεία οι τηλεοράσεις.

Επεξ/σία από kostas123pao
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Pandelas είπε

Τα Hz είναι στο standard του 99% των τηλεοράσεων της ίδιας κατηγορίας που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά στις ανάλογες ιντσες.

Ψάξε λίγο να δεις τι παίζει σε αυτό το εύρος τιμής και θα δεις πως αυτό που γράφεις είναι τελείως άκυρο, 55" 4k σε πάνω από 60hz δεν υπάρχει στην αγορά. Τώρα το τι θα αγόραζες εσύ η εγώ δε νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν επάνω στο εν λογο θέμα. Γνώμη για τη συγκεκριμένη TV υπάρχει που ενδεχομένως θα βοηθούσε έναν υποψήφιο αγοραστή?

Πολλοι αγοραστες δεν ξερουν τα πραγματικα Hz που ειναι μια τηλεοραση και τρωνε το παραμυθι των 200 400 800 1200 και δωσε Hz στον λαο.

Απλα λεω μακρια απο τηλεοραση 50-60HZ τωρα για να πας στα 100-120 ναι θελεις τα διπλασια.

Θα ηταν ακυρο αυτο που εγραψα αν δεν υπηρχαν καθολου στην αγορα τηλεορασεις 100-120Hz panel ασχετως τιμης αλλα υπαρχουν.

Μια ειναι η Panasonic TX-58EX780E που θελω να παρω για αντικατασταση της 50GT30 που εδωσα πριν λιγες μερες λογω οτι εχει 3D που για καποιους εχει πεθανει αλλα εγω το θελω γιατι εχω πολυ πραμα ειδικα για τα μικρα.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Πολλοι αγοραστες δεν ξερουν τα πραγματικα Hz που ειναι μια τηλεοραση και τρωνε το παραμυθι των 200 400 800 1200 και δωσε Hz στον λαο.

Απλα λεω μακρια απο τηλεοραση 50-60HZ τωρα για να πας στα 100-120 ναι θελεις τα διπλασια.

Θα ηταν ακυρο αυτο που εγραψα αν δεν υπηρχαν καθολου στην αγορα τηλεορασεις 100-120Hz panel ασχετως τιμης αλλα υπαρχουν.

Μια ειναι η Panasonic TX-58EX780E που θελω να παρω για αντικατασταση της 50GT30 που εδωσα πριν λιγες μερες λογω οτι εχει 3D που για καποιους εχει πεθανει αλλα εγω το θελω γιατι εχω πολυ πραμα ειδικα για τα μικρα.

Ναι υπάρχουν λίγα μοντέλα, το θέμα είναι πως όλα τα 100-120hz τα βγάζουν σε ανάλυση 1080p, διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
Σε αυτή την τιμή η samsung είναι μια τίμια πρόταση και αυτό στο λέω σαν κάτοχος της 55'' ku6072. H mu είναι στην ουσία το ίδιο πράγμα. Input lag κοντά στα 21-22ms, σχετικά χαμηλό motion blur.
Ρυθμίζω το pc στα 24hz όταν βάζω ταινία και δεν έχω κανένα θέμα. Αν δεν είχα τη δικιά μου θα είχα πάρει αυτή χωρίς δεύτερη σκέψη και μη σου πω πως το pls panel θα με βόλευε περισσοτερο απ το va, στα θετικά και το bluetooth. Όσα hz και να είναι η οθόνη σου η ταινία που θα δείς στα 24 είναι γυρισμένη οπότε τα 120hz τα θες καθαρά για το gaming κομμάτι η το 3d στην περίπτωση σου. Πιστεψε με ακόμα και η 1070 της υπογραφής σου δε θα βγάλει σταθερά 1080p 120fps σε όλα τα παιχνίδια. Δεν κάθομαι να συγκρίνω την ποιότητα της εικόνας tv των 600 με αυτή των 1300 τα πράγματα είναι αυτονόητα.

Σου έγραψα πως είναι άκυρο το ποστ γιατί δεν υπάρχει λογική να ακυρώνουμε προσφορές επειδή υπάρχουν καλύτερα μοντέλα σε διπλάσια-τριπλάσια τιμή. Ο ts ήταν αρκετά σαφής 4k, 60hz, 600€. Τι να του γράψουμε δλδ, φιλαράκι ότι και να μας πείς υπάρχει oled lg c7 στα 1800€? Σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάτι καλύτερο? αυτό είναι το θέμα.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, tolisman είπε

Με την UE55MU6122 που είναι δημοφιλέστερο μοντέλο και με πολλά reviews, ποιά η διαφορά;

Και αυτή pls panel έχει, δεν νομίζω ότι έχουν ουσιαστική διαφορά. 

edit: Eπίσης αν δεν κάνω λάθος η UE50MU6122 έχει VA panel. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τους Λάτρης των VΑ Panel's υπάρχει η κυρτή 6200 με +50€ βέβαια  από το ίδιο μαγαζί , δεν ξέρω βέβαια αν ο φίλος μας ο Ιωσήφ έχει να κάνει καμία πρόταση extra στους insomniacs  όπως συνηθίζει τελευταία.   :P

Επεξ/σία από maxdore217
Δημοσ.
5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Στο 60Hz και PLS σταματησα να διαβαζω.

εγω σταματω οταν δεν βλεπω va πανελ ,o καθενας εχει τις προτιμησεις του

Δημοσ.
1 ώρα πριν, what_if είπε

εγω σταματω οταν δεν βλεπω va πανελ ,o καθενας εχει τις προτιμησεις του

Ναι και εγω απο την στιγμη που πλεον δεν υπαρχουν Plasma και οι Oled ειναι ακριβες.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Για μενα δεν εχει κανενα νοημα να παρεις τηλεοραση με παραπανω Hz.

Ταινιες θα βλεπεις στα 24hz progressive

τηλεοπτικο προγραμμα 50hz interlaced

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tolisman είπε

Με την UE55MU6122 που είναι δημοφιλέστερο μοντέλο και με πολλά reviews, ποιά η διαφορά;

Η 6172 έχει δορυφορικό δέκτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...