george3543 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Εχω ενα AMD1800+ με μητρικη gagabyte 7VRXP version2 με το τελευταιο BIOS και 2 dimακια 256mb DDR 333 Εδω και αρκετο καιρο προσπαθω να τα βαλω να δουλεψουν σε χρονο 1Τ( οπως λεει η μητρικη ) δηλαδη να δουλεψουν στην κανονικη κατασταση της DDR. Οταν το κανω αυτο ο υπολογιστης δεν ξεκινα,η αν ξεκινησει κολλαει πριν μπει καν στα windows και μου βγαζει error οτι δεν μπορει να ανοιξει ενα αρχειο(οχι το ιδιο συνεχεια). Οταν του βαζω χρονο 2Τ δηλαδη σαν κανονικη SDRAM μπαινει κανονικοτατα στα windows. Εχω τρεξει το γνωστο προγραμμα που τεσταρει την RAM για περισσοτερο απο 2 ωρες αλλα δεν ειχα κανενα λαθος(με 2Τ χρονισμο).Ξερει κανεις τη γινεται????
Marcos_Aurilius Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Ποιος σου τα είπε αυτά???? Το 1Τ είναι ακραίος χρονισμός και προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να το έχει επιτύχει. Το 2Τ είναι φυσιολογικό και όπως λες, εκεί είσαι εντάξει. Να ξέρεις ότι όσο μικραίνεις τις τιμές αυτές, τόσο πιο γρήγορα πιέζεις την μνήμη σου να τρέχει...
george3543 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Εγω νομιζα οτι ετσι δεν ειχα την ικανοτητα για 2 χρονισμους της μνημης. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.