Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους θα ηθελα την γνωμη σας σε ενα θεμα,μετα τις τελευταιες αυξησεις που εγιναν απο την εταιρια και ενω ημουν 2 χρονια σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος απο την wind επειδη θεωρησα τελειως εκτος τοπου και χρονου τις τεραστιες αυξησεις oi οποιες εγιναν και με δολιο τροπο... και επειδη ειχε ληξει και το συμβολαιο μου εκανα αιτηση φορητοτητας στην cyta με double play adsl 300 λεπτα προς κινητα και απεριοριστα αστικα υπεραστικα στα 20,50 ευρω με καλεσε τωρα η wind τους ειπα τα παραπονα μου και μου ειπαν να παραμεινω στην εταιρια με τις ιδιες παροχες που δινει η cyta και 17 ευρω μηνιαιος για 2 χρονια, τι να επιλεξω τωρα? η αληθεια ειναι πως δεν τους εχω και ιδιαιτερη εμπιστοσυνη μπορει παλι στο μελλον να αρχισουν τις αυθεραιτες αυξησεις, αλλα απο την αλλη στην εποχη μας το χρηματικο ειναι σημαντικος παραγοντας.....

Δημοσ.

Και εγώ cyta έχω. Πολύ ευχαριστημένος. Αλλά το θέμα είναι πως η cyta έχει αγορασθεί από τη Vodafone. Αν και έβγαλε η Cyta Hellas ανακοίνωση πως αυτό δεν θα επηρεάσει τους υφιστάμενους πελάτες της σε κάτι όσο αναφορά τα συμβόλαια. Τώρα δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι με αυτήν την μετάβαση. Εγώ θα ήμουν επιφυλακτικός να πήγαινα σε μια εταιρεία που μόλις είχε πουληθεί. Αλλά θα μου πεις και η vodafone είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες. Τι να σου πω; Πάντως έχε και αυτό στο νου σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω καταλάβει για ποιες αυξήσεις κάνεις λόγο. 

Μα ξέρεις όταν λήξει το τρέχων συμβόλαιο ποια είναι η χρέωση μετά τους 24 μήνες.

Η αυξήσεις ακουμπούν όλες τις εταιρείες είναι το θεσμικό πλαίσιο που τους δίνει αυτή τη δυνατότητα δεν μπορείς να κάνεις κάτι επί αυτού.

Εφόσον ψάχνεις μειωμένη τιμή και σε καλύπτει το πρόγραμμα internet και ομιλίας καλύτερα μείνε, που ξέρεις μπορεί η αλλαγή παρόχου να κρύβει εκπλήξεις.

Αν χρειάζεσαι επιπλέον σε ομιλία ή internet ίσως μπορείς να πάρεις τώρα αυτό το παραπάνω με μια μικρή επιβάρυνση, ζητάς δηλαδή και ανάλογα με την απάντηση αποφασίζεις. Καλό είναι να έχεις κατασταλάξει από πριν για τη χρέωση οροφή που έχεις.

Πάντα ακούς τη πρόταση - προσφορά και αφήνεις μερικές μέρες να περάσουν χαλαρά.

Επεξ/σία από thepoint
Δημοσ.
Στις 2/23/2018 στις 10:34 ΜΜ, thepoint είπε

Πάντα ακούς τη πρόταση - προσφορά και αφήνεις μερικές μέρες να περάσουν χαλαρά.

Οχι δεν αφήνεις να περάσουν οι μέρες. Η αρχική αίτηση προχωράει κανονικά. Τι εννοείς να περάσουν οι μέρες; Να περάσουν οι μέρες και να προλάβουν να σου τραβήξουν τη γραμμή; 

Πάρε τις προτάσεις και από τις δυο, βάλε τες κάτω και μέτρα τα πάντα όλα (συμπεριλαμβανομένου και της φήμης της εταιρίας) και πάρε την απόφαση σου  άμεσα και πράξε ανάλογα. 

Επίσης να ξέρεις, η cyta ήδη αγοράστηκε από Voda και είναι πιθανότατο σε Χ χρονικό διάστημα να σταματήσει να ισχύει η όποια συμφωνία έχεις κάνει με τη cyta και να περάσεις επίσημα ως πελάτης vodafone. Βάλε και αυτό στο πρόγραμμα ότι ενδέχεται πάλι να θες αλλαγή ή να δεχτείς τους όρους και τα προγράμματα της vodafone. 

Δημοσ.

Πραγματικά η wind έχει χάσει την αξιοπιστία της με αυτά που κάνει. Προσωπικά πήγα στην κοσμοτε και ηρέμησα. Έβαλα vdsl 50 πιάνω ακριβώς αυτή την ταχύτητα, από 3,5 mbps στη wind. Το παράξενο είναι ότι στο κάτω διαμέρισμα από 1,5 mbps της wind 2 χρόνια τώρα, εκτοξεύτηκε στα 24 mbps με adsl σύνδεση σε κοσμοτε κι εκεί (πανηγύρια). Φύγαμε από την wind για τον ίδιο λόγο που θέλεις να φύγεις κι εσύ. Η αντιπρόταση σε μας ήταν 16,5 ευρώ και με καλύτερο πρόγραμμα από το δικό σου. Παρόλα αυτά όμως προτιμήσαμε μια άλλη εταιρία γιατί αυτή απλά δεν μας σεβάστηκε. Νομίζω το ίδιο πρέπει να κάνουν όλοι οι καταναλωτές που σέβονται τον εαυτό τους.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, thanosga said:

Έβαλα vdsl 50 πιάνω ακριβώς αυτή την ταχύτητα, από 3,5 mbps στη wind. Το παράξενο είναι ότι στο κάτω διαμέρισμα από 1,5 mbps της wind 2 χρόνια τώρα, εκτοξεύτηκε στα 24 mbps με adsl σύνδεση σε κοσμοτε κι εκεί (πανηγύρια)

Λίγο άδικο να συγκρίνεις VDSL με ADSL. VDSL (από καμπίνα) και με Wind να έβαζες, πάλι στα ίδια με την Cosmote θα συγχρόνιζες. Όσο για το κάτω διαμέρισμα, απλά σε έβαλε η Cosmote πάνω στην καμπίνα για VDSL με κόφτη στα 24.

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ThReSh είπε

Λίγο άδικο να συγκρίνεις VDSL με ADSL. VDSL (από καμπίνα) και με Wind να έβαζες, πάλι στα ίδια με την Cosmote θα συγχρόνιζες. Όσο για το κάτω διαμέρισμα, απλά σε έβαλε η Cosmote πάνω στην καμπίνα για VDSL με κόφτη στα 24.

Δεν έκανα καμία σύγκριση για το δικό μου διαμέρισμα. Η σύγκριση έγινε στο κάτω διαμέρισμα που μένουν οι γονείς μου με adsl γραμμή. Μέχρι τώρα μας παραμύθιαζαν ότι το πρόβλημα υπήρχε στις εσωτερικές γραμμές του σπιτιού μας ενώ τώρα αποδείχτηκε ότι οι γραμμές μας δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Γιατί άραγε δεν μας έβαζε και η wind σε  καμπίνα για vdsl με κόφτη στα 12 (ευχαριστημένος θα ήμουν) και μας είχε 2 χρόνια στο 1,5 mbps;

Προσοχή, δεν κάνω διαφήμιση τον οτε. Απλώς καταγράφω τα γεγονότα όπως έγιναν. Άλλωστε ήμουν από τους πρώτους που πήγα σε άλλο πάροχο, όταν ο οτε μας ροφούσε το αίμα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, thanosga said:

Γιατί άραγε δεν μας έβαζε και η wind σε  καμπίνα για vdsl με κόφτη στα 12 (ευχαριστημένος θα ήμουν) και μας είχε 2 χρόνια στο 1,5 mbps;

Γιατί λογικά η καμπίνα είναι του ΟΤΕ και το κάνει μόνο αυτός.

1 minute ago, thanosga said:

Δεν έκανα καμία σύγκριση για το δικό μου διαμέρισμα.

Ούτε εγώ, απλά σχολιάζω την σύγκριση του πριν και μετά στο διαμερισμά σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...