Προς το περιεχόμενο

E3 (Electronic Entertainment Expo) 2018

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το pubg που ανακοινωθηκε,εγω παντως βλεπω οτι μετα το πρωτο διαστημα της αρχικης του κυκλοφοριας,οι πωλησεις μειωνονται.

Απο εκει δηλαδη που τον Φεβρουαριο ηταν 5ο στις συνολικες πωλησεις,πλεον δεν ειναι ουτε καν μεσα στην 10αδα https://www.npd.com/wps/portal/npd/us/news/top-10/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_content=Oktopost-twitter-profile&utm_campaign=Oktopost-Video+Games

Φυσικα ισως σε αυτο φταιει οτι εχει ανεβει παρα πολυ το Fortnite .

Στην Αγγλια παντως βλεπω αλλα παιχνιδια πουλανε περισσοτερο

https://www.chart-track.co.uk/index.jsp?c=p%2Fsoftware%2Fuk%2Farchive%2Findex_test.jsp&ct=110042&arch=t&lyr=2018&year=2018&week=16

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφηστε τα charts ,Δεν βγαινει σε physical copy .

Mολις δειτε την κοινοτητα,μιλαμε για 6-7 μυρια ενεργους χρηστες ,και τις ωρες που γραφει ο μεσος παιχτης θα καταλαβετε,καλως η κακως απο την μερα που επαιξα pubg δεν ξανα ακουμπησα κανενα αλλο τιτλο.....και δεν ειμαι ο μονος.

Τωρα αν γουσταρεις single player me AAA γραφικα ,στορυ  να σε κρατησει για 8-10 ωριτσες ναι παω πασο, εκει υπαρχει ξηρασια,αλλα οσο αναφορα το κομματι του multi  ειναι πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο,διαλεγεις και περνεις......

Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανεντε ετσι για τα exclusives (στο χβοχ exclusive με την παραδοσιακη καλη εννοια δεν θα δειτε ελεω pc.)

Πλεον το κοστος δεν ειναι απογορευτικο και μπορεις να αγορασεις και τις 2 κονσολες και να απολαυσεις τα παντα....ολα καλα ειναι το καθενα εχει τη γοητεια  του.

Επεξ/σία από papeipa
Δημοσ.

Τα εχουμε ξαναπει ομως οτι το προβλημα δεν ειναι να αγορασεις 2 κονσολες,το θεμα ειναι να τις συντηρεις και τις 2.

Για Ελλαδα μιλαμε που εδω καλα καλα ορισμενοι με το ζορι συνηρουν μια κονσολα(και γενικα δεν αγοραζουν και πολλα παιχνιδια).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα ευχομαι ολοι οι κατοχοι XBox vα σκεφτονται σαν τον papeipa .

Να ειναι ικανοποιημενοι απο το καθε pubg. Τα exclusives να εξακολουθουν να βγαινουν στο ps4(δεν θελω αλλη κονσολα στο ραφι μου) και να υπαρχει αυτος ο Α ανταγωνισμος που θα συντηρει αυτη τη κατασταση για παντα. Ολοι χαρουμενοι και στα φορουμ να επικρατει μια ησυχια χωρις πολλες μαχες(βλεπε 360vsps3).

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν υπαρχει ανταγωνισμος αυτη την στιγμη τουλαχιστον οχι σωστος/πληρης.Γιαυτο και δεν ειναι ολοι χαρουμενοι(τουλαχιστον οι κατοχοι μονο xbox)και γιαυτο και συνεχιζουν τα vs να δινουν πονο καθε φορα που βγαινει ενα μεγαλο exclusive.

Η μια κονσολα καλυπτει αρκετα το κομματι του online(σχετικο βεβαια αυτο γιατι το ps4 λογω παραπανω πωλησεων σχεδον σε ολα τα multiplatform εχει παραπανω κοσμο)εχει πολλες υπηρεσιες(αρκετες ειναι πολυ αξιολογες)και φυσικα το Bc,ενω η αλλη κονσολα(ps4)καλυπτει τα παντα.

Αυτο ειναι το προβλημα που υπαρχει σε αυτη την γενια για την πρασινη ομαδα.

Επισης αν δεν παιζανε ρολο τα exclusives στις πωλησεις δεν θα ειχε φτασει η nintendo τις μισες πωλησεις του xbox σε ενα χρονο με ελαχιστα multiplatform που τρεχουν και χειροτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω ως κατοχος ps4 ειμαι ικανοποιημενος απο αυτο το ειδος ανταγωνισμου και εφοσον ειναι ικανοποιημενοι(για αυτο ειπα το ευχομαι) και οι κατοχοι xbox...ολοι χαρουμενοι:D

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο καθένας όπως τη βρίσκει.....ο άλλος γουστάρει χοντρές ,ο άλλος αδύνατες , μελαχρινές ,ξανθές και τα λοιπά.....

Λες μακάρι να σκέφτονται έτσι ,τι εννοείς;Δηλαδή εμείς που γουστάρουμε multi games και όχι scripted 8-10 ωρών τίτλους τι έχουμε ; Εγώ για την ιστορία έχω και το Χ και το pro αλλά και τούμπανο pc....νομίζω μπορώ να εκφέρω μια πιο ολοκληρωμένη αποψη απο κάποιον που είναι κολλημένος και αρρωστακι με μια....

Ξαναλέω ,κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις ...άλλες χαρές η μία και άλλες η άλλη ...τωρα εσείς οι από πάνω που γράφεται ,από το 2013 μέχρι το 2018 δεν έχετε αλλάξει καθόλου ,να το κοιτάξετε,πάνε και 5 χρόνια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, papeipa είπε

Ο καθένας όπως τη βρίσκει.....ο άλλος γουστάρει χοντρές ,ο άλλος αδύνατες , μελαχρινές ,ξανθές και τα λοιπά.....

Λες μακάρι να σκέφτονται έτσι ,τι εννοείς;Δηλαδή εμείς που γουστάρουμε multi games και όχι scripted 8-10 ωρών τίτλους τι έχουμε

Καταλαβαινεις οτι ειναι εντελως αντιφατικο αυτο που λες ετσι?.

Απο την μια λες ''ο καθενας οπως την βρισκει'', πχ ''γουσταρω χοντρες'' και απο την αλλη μειωνεις τις αδυνατες(scripted 8-10 ωρων). Και λες και πραγματα που δεν ισχυουν ( για 8-10 ωρες, εκτος αν τα GOW, bloodborne, HZD ειναι τοσο μικρα. Ουτε καν το uncharted δεν ειναι). Να το κοιταξεις.

Δεν μειωσα εσενα ουτε το παιχνιδι που παιζεις. Καλα κανεις, αυτο ειπα. Εχεις την μυγα μαλλον.

32 λεπτά πριν, papeipa είπε

νομίζω μπορώ να εκφέρω μια πιο ολοκληρωμένη αποψη απο κάποιον που είναι κολλημένος και αρρωστακι με μια....

Εδω αστειευεσαι. Κοιτα λιγο καθρεφτη.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι καθρέφτη ρε ,εγώ δεν συγκρίνω απλώς αναφέρω..δεν είπα ποτέ η μια κονσόλα είναι καλύτερη από την άλλη ... εξάλλου έχω και τις 2 κονσόλες και απολαμβάνω τα πάντα ,εσύ κάτσε αντί να παίζεις να προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο για την επιλογή σου .... ανασφάλειες...

Δημοσ.

Εγω παντως αυτο που βλεπω ειναι οτι μαλλον και οσοι προτιμανε τα multiplayer παιχνιδια παλι σε ps4 θα κοιταξουν γιατι εχει περισσοτερο κοσμο.

http://www.vgchartz.com/yearly/2018/Global/

Monster Hunter 6πλασιες πωλησεις απο του xbox

Call of duty ww2 2.5φορες περισσοτερες πωλησεις.

Dragonball fighter z σχεδον 4φορες περισσοτερε πωλησεις.

Fifa 18 σχεδον 5πλασιες πωλησεις

Star wars battlefront 2 2πλασιες πωλησεις

Και Destiny 2 επισης 2πλασιες πωλησεις.

Μόλις τώρα, papeipa είπε

Τι καθρέφτη ρε ,εγώ δεν συγκρίνω απλώς αναφέρω..δεν είπα ποτέ η μια κονσόλα είναι καλύτερη από την άλλη ... εξάλλου έχω και τις 2 κονσόλες και απολαμβάνω τα πάντα ,εσύ κάτσε αντί να παίζεις να προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο για την επιλογή σου .... ανασφάλειες...

Εγω παντως παιζω οτι εχουν να προσφερουν και οι 2 εταιρειες(και προσεχως και απο Nintendo μερια)αλλα παλι τρωω κραξιμο παραπανω.

Κατα τα αλλα τα περι ολοκληρωμενης αποψης που λες και παραπανω.

Αυτο που ειπαμε ειναι οτι η μια κονσολα καλυπτει κυριως το multiplayer κομματι των παιχνιδιων,ενω η αλλη κονσολα καλυπτει και single player παιχνιδια αλλα και multiplayer.

Εσυ(οπως παντα)εισαι αυτος που υποβαθμισε κιολας τα single player παιχνιδια που τα τσουβαλιασες ολα σε scripted 8-10ωρων.

Τελος κανεις δεν ειπε αν η μια κονσολα ειναι καλυτερη απο την αλλη.Σχολιασμο κανουμε στην ως τωρα κατασταση στην βιομηχανια πριν την Ε3 και τι θα δουμε να ανακοινωνεται σε αυτην.

Δημοσ.

Για να τελειώνουμε γιατί κουρασαμε....που θέλετε να καταλήξουμε ;Ότι το χβοχ το αγοράζουν οι χαζοί και ότι δεν έχεις να την κάνεις του και ότι δεν σου προσφέρει τίποτα ; Οκ μας πείσατε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, papeipa είπε

προφανως εχεις προβλημα στην κατανοηση κειμενου.

Εγω κατι καλο εγραψα για σενα, αλλα ο φανατισμος σου(με μια κονσολα) δεν ειναι καλος συμβουλος. Μου εκανες επιθεση χωρις λογο.

ΥΓ.  To oτι εχεις ps4 δεν λεει τπτ. Ποιος δεν εχει? Εγω πρεπει να παρω xbox να καθετε στην ντουλαπα για να μπορω να μιλησω?

7 λεπτά πριν, papeipa είπε

Για να τελειώνουμε γιατί κουρασαμε....που θέλετε να καταλήξουμε ;Ότι το χβοχ το αγοράζουν οι χαζοί και ότι δεν έχεις να την κάνεις του και ότι δεν σου προσφέρει τίποτα ; Οκ μας πείσατε.

Οχι αλλα επειδη εισαι βαμμενος xbox (ή αντισονυ) παρερμηνευεις και βλεπεις παντου εχθρους. Θα σου προτεινα να ξαναδιαβασεις τα ποστ μου πιο καθαρα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, papeipa είπε

Γινεται ενας απολογισμος(κουβεντα) του τι εχουμε δει ως σε αυτη την γενια κονσολων ως τωρα και σχολιαζουμε τι θελουμε να δουμε περισσοτερο σε αυτη την Ε3 εχοντας στο μυαλο τι λειπει ως τωρα απο την καθε κονσολα/εταιρεια.

Αυτο λοιπον που βλεπω και αναφερεται σε ολο το internet(μεχρι και στα προσφατα twitter του Phil)ειναι για την τωρινη κατασταση του Xbox γενικα σε σχεση με Ps4 Και Switch.

Αυτο και εμεις αναφερουμε παραπανω.

Κανε μια βολτα και στα υπολοιπα μεγαλα site/forums να δεις τι γραφεται στο κομματι αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πλακα ειναι οτι συμφωνησα μαζι του και διαφωνησα με σενα, αλλα οκ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
5 hours ago, PDS13 said:

Προσωπικα ευχομαι ολοι οι κατοχοι XBox vα σκεφτονται σαν τον papeipa .

Να ειναι ικανοποιημενοι απο το καθε pubg. Τα exclusives να εξακολουθουν να βγαινουν στο ps4(δεν θελω αλλη κονσολα στο ραφι μου) και να υπαρχει αυτος ο Α ανταγωνισμος που θα συντηρει αυτη τη κατασταση για παντα. Ολοι χαρουμενοι και στα φορουμ να επικρατει μια ησυχια χωρις πολλες μαχες(βλεπε 360vsps3).

Κάτοχος PS4 και δεν είμαι ικανοποιημένος με τη Sony σε αυτή τη γενιά, ειδικά όταν στο PS3 μας έδωσε τόσα exclusives (γιατί ήταν underdog) και τώρα που έχει καβαλήσει το καλάμι βγάζει πολύ πιο σπάνια (γιατί δεν χρειάζεται απλά)..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...