Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Πρεπει να καταλαβεις πως η φημη δεν ερχεται τυχαια .Δλδ δεν εχουν ομαδικη παραισθηση εκει στην Rockstar να την εχουν δει καπως . Καλα κανουν και εχουν επαρση και αυτοι και η ND γιατι εχουν χαρισει αριστουργηματα στην βιομηχανια .Το προβλημα θα υπηρχε αν εβγαζαν σκουπιδια που ξεκαθαρα δεν ειναι αυτη η περιπτωση . Οι 2 αυτες εταιρειες ειναι τα ιερα τοτεμ του gaming τα τελευταια χρονια και αυτο το κερδισαν επαξια.. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα χαλαρωσε και λιγο και αλλες εταιρειες εχουν χαρισει αριστουργηματα στην βιομηχανια τα τελευταια χρονια δεν ειναι μονο Rockstar και Naughty Dog, λες και οι αλλες εταιρειες βγαζουν μονο indie ποαιχνιδια και συμβιβαζομαστε με αυτα μεχρι να βγαλουν νεο παιχνιδι. Επισης θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω αλλα το τελευταιο GTA V(ή και το 4 πιο πριν) του 98/100 δεν τα θεωρω προσωπικα αριστουργημα που ξεπερασε κιολας και το Witcher 3 αλλα και το Last of Us. Αρκετα καλα παιχνιδια ειναι σιγουρα,αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσο memorable και αξιομνημονευτα οσο αλλα πιο προσφατα παιχνιδια. Βασικα απορω για ποιο λογο το πρωτο Red Dead πηρε χειροτερες βαθμολογιες απο τα τελευταια GTA που ειναι ισως τα πιο overrated παιχνιδια των τελευταιων ετων για μενα. Το Last of us αν και το εχω παιξει ποσες φορες ανετα το ξαναπαιζω και σημερα αλλες 2-3 φορες. Τα GTA 4 ή 5 δεν το ξαναπαιζω ουτε για αστειο αφου τα εχω ηδη τερματισει. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Fulgore
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειμαι πολυ χαλαρος ,οταν δεν ειμαι θα το καταλαβεις . Δεν εχει καμμια απολυτως σημασια τι θεωρεις εσυ η ΄εγω.Αυτα τα θεματα εχουν κριθει ειναι κοινως αποδεκτα στον χωρο .Εσυ μπορει να θεωρεις και το witcher φολα ... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Fotis13 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τα GTA 4 ή 5 δεν το ξαναπαιζω ουτε για αστειο αφου τα εχω ηδη τερματισει. Ούτε εγώ θα ήθελα να ξανά κάνω 7 dvd install Είπαμε η Rockstar είναι rockstar Στην τελική δεν είναι κάτι καινούργιο, από πάντα σχεδόν έτσι ήτανε, είναι σαν την Αγγλία που δεν "πάει" ποτε Eurovision 1
kostiger Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 53 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Παντως μου εκανε αρνητικη εντυπωση η απουσια αναφορας για το RDR2 .Ειναι πολυαναμενομενος τιτλος για μενα ,ο καιρος πλησιαζει θα επρεπε να δειξουν υλικο . Η φαση ειναι οτι δεν ανεβηκαν σε κανενα απο τα 2 αρματα φετος. Ειναι σε δικη τους σφαιρα και σαφως το εχουν κερδισει, ειναι ωστοσο ελαφρως ελιτιστικο..
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, kostiger είπε Η φαση ειναι οτι δεν ανεβηκαν σε κανενα απο τα 2 αρματα φετος. Ειναι σε δικη τους σφαιρα και σαφως το εχουν κερδισει, ειναι ωστοσο ελαφρως ελιτιστικο.. Αν δεν κανω λαθος δεν συνηθιζει η Rockstar να παρουσιαζει στην Ε3 .Με το ελιτιστικο δεν εχω κανενα απολυτως θεμα αρκει να δικαιολογειται επαρκως απο τα αποτελεσματα,τους τιτλους και τις επιδοσεις της εκαστοτε εταιρειας. 1
kostiger Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Αν δεν κανω λαθος δεν συνηθιζει η Rockstar να παρουσιαζει στην Ε3 .Με το ελιτιστικο δεν εχω κανενα απολυτως θεμα αρκει να δικαιολογειται επαρκως απο τα αποτελεσματα,τους τιτλους και τις επιδοσεις της εκαστοτε εταιρειας. Συμφωνω οτι τα αποτελεσματα τους δικαιωνουν, δεν αμφισβητειται αυτο και εκει ειναι η ουσια, ωστοσο καποιες φορες και η τηρηση των τυπων δεν ειναι κακη, με την εννοια οτι στηνεται στην Ε3 ενα πανηγυρι που μαγνητιζει εκατομμυρια gamers. Δεν θα εβρισκα ασχημη μια εκπροσωπηση τους. Θα ικανοποιουσαν πολυ κοσμο. Το κυριως μενου θα σερβιριστει το φθινοπωρο και δεν υπαρχει αμφιβολια οτι θα ειναι συγκλονιστικο. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Θυμάμαι Rockstar στην Ε3 να ανακοινώνει το GTAV για PS4, PC, και αυτό μάλλον επειδή ήταν η TakeTwo εκεί, δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Ούτε στην GamesCom πάνε. Παρόλα αυτά έχουν το top selling product ever. Τους συγχωρώ Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1
kostiger Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω τους συγχωρω επειδη εχουν απο τα top περιεχομενα ever. Η εμπορικη επιτυχια εχει την αξια της, αλλα δεν ειναι εχεγγυο ποιοτητας, ασχετο που εν προκειμενω η Rockstar παραδιδει κορυφαιες gaming εμπειριες και παραλληλα αγγιζει και θεματα στα σεναρια των παιχνιδιων της, που αλλοι ουτε καν διανοουνται να προσεγγισουν.. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από kostiger 2
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Παρόλα αυτά έχουν το top selling product ever. Τους συγχωρώ Καλα αυτο ειναι γεγονος δεν ειπε κανεις το αντιθετο, και το Red Dead 2 σιγουρα θα ειναι με διαφορα απο τα πιο εμπορικα παιχνιδια τουλαχιστον του 2018 και 2019. Ουτως ή αλλως και εγω ανεξαρτητως του ποτε και αν δειξουν gameplay,το εχω ριξει το pre order μου και φυσικα θα το παιξω το παιχνιδι οπως και ολα τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας(μονο το Noire δεν εχω παιξει). Απλα δεν συμφωνω οτι ολα τα παιχνιδια της Rockstar ειχαν το ιδιο impact οταν κυκλοφορησαν. Το αν ειναι απο τα πιο εμπορικα ή γενικα καλα παιχνιδια αυτο οντως ειναι κατι δεδομενο/γεγονος. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Fulgore 1
karamela693 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Εντάξει γούστα είναι αυτά, π.χ. προσωπικά μου άρεσε πολύ το RDR άλλα μέχρι εκει, το GTA5 το λάτρεψα και το θεωρώ ότι καλύτερο έχει βγει σε sand box game, έχω φάει άπειρες ώρες μέσα στον κόσμο του και το έχω τερματίσει 2 φορές, μια στο ps3 και μια στο ps4. Για το GTA4 θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι στα ίδια πλαίσια με το RDR....παρόμοιες βαθμολογίες θα τους έβαζα. Χοντρικά για μένα: RDR 92% GTA4 93% GTA5 99%
ADHD Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) RDR>GTA V>>>>>>GTA IV Αν επρεπε να βαλω βαθμολογια RDR: 9.2/10 GTA V: 9/19 (9/19 lol typo ) GTA IV: 8/10 Με το GTA V να εχει απειρο replayability και λογο του online, ακομα το παιζουν και βαζουν content μετα απο ποσα 5 χρονια??. Επισης υπαρχουν πολλες εταιρείες που βγαζουν αξιολογα παιχνιδια ειναι καπως ακυρο να ξεχωριζεις 2 η 3, ενταξει η rockstar συγκεκριμένα ειναι περίπτωση αλλα βγαζει και νεο game καθε 10 χρόνια.. Για την naughty dog δικη μου παραξενια μαλλον αλλα δεν ειναι το στυλ μου κανένα απο τα παιχνίδια της(οπως δεν ειναι ας πουμε και τα AC της ubisoft ενω αλλοι τα λατρεύουν), σιγουρα ομως ειναι ΑΑΑ παραγωγές. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από ADHD 1
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Απο μενα προσωπικα στα παραπανω GTA IV 7.5/10 GTA V 8.5/10 Red Dead 1 9.3/10 Και ο λογος που στα GTA ειναι πιο κατω ειναι φυσικα σε σχεση και με τα προηγουμενα GTA. Πιο πολυ θα ηθελα να δω ενα νεο Max Payne παντως απο την Rockstar αν και δεν βλεπω να συμβαινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα