blasterdark86 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 εμενα μου φανηκε πολυ καλυτερο να σου πω αλλα γουστα ειναι αυτα ...για γραφικα ειδα που ελεγαν στο τσατ οτι επεσε ξαφνικα η ποιοτητα μηπως ειχε θεμα το ντεμο
VaggD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μακάρι.... Εγώ κόλλησα στο ότι δουλεύουν 3 χρόνια στον τίτλο... Γενικά μου φάνηκε χλιαρό σαν φεελερ μέχρι το επόμενο. Σε αντίθεση με το origins που σου άφηνε ένα δέος! Η αρχαία Ελλάδα έχει άπειρες ιστορίες και μύθους για να εξερευνήσουν και να μας προσφέρουν αξέχαστη εμπειρία, θα ήταν κρίμα να μην τα αξιοποιήσουν! Τεσπα θα δείξει
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Πολύ καλή η PC της Sony, αρρώστια σκέτη το Death Stranding και το tLoU2, πολύ καλό το Ghost of Tsushima, μέχρι και για το Spider-man ψήθηκα που ήμουν επιφυλακτικός. Το Spider-man μου μοιάζει ότι πατάει στα πρότυπα των Arkham games, οπότε θα μου αρέσει. Ισχύει πάντως ότι και για την PC της MS, όλα τα games -με εξαίρεση το Spider-man- πάνε για πολύ αργά, 2019 και βλέπουμε (το Death Stranding το αποκλείω να κυκλοφορήσει πριν τις γιορτές του 2019 για παράδειγμα). Αν ανακοινώσουν νέες κονσόλες στην Ε3 του 2019, δεν βλέπω πως μπορούν να κρατήσουν δυναμική στις κονσόλες αυτής της γενιάς τα games που περιμένουμε. Έχω μείνει με δύο απορίες πάντως, τι παίζει με FFVII remake και με Shenmue III. Μάλλον θα αργήσουμε πολύ να μάθουμε. 2
papeipa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το 2019 θα είναι η χρονιά του gaming...... Περίμενα περισσότερα από τη sony Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από papeipa
panagiotis54 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 το spiderman ειναι μια παραλλαγη των arkham ναι...με τους κακουληδες του spidey-verse, αδυνατον να μην παιξει green goblin βεβαια το Death Stranding ηταν μια τρελα απο στορυ κλασσικα, walking sim εμοιαζει στην αρχη, γραφικα παλι στην αρχη δεν τρελαθηκα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, W0zzAp said: Να περιμενω για Final Fantasy 7 στην sony ή οχι....... 1 hour ago, Malthador said: χω μείνει με δύο απορίες πάντως, τι παίζει με FFVII remake και. Μάλλον θα αργήσουμε πολύ να μάθουμε. Για το FFXV περιμέναμε 11 χρόνια, για το FFVII να μην περιμένουμε καμία 10ετία απ όταν έσκασαν μύτη οι πρώτες πληροφορίες? Αφού δεν ήταν στις ανακοινώσεις της Square, το περίμενα στης Sony... Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από GeorgeMan
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 H Sony για αλλη μια φορα ηταν μια τραγωδια απο πλευρας συνοχης και τεχνικων προβληματων. 10 χρονια μπροστα η MS σε αυτο το κομματι. Επισης προτιμω τον Phil spencer στην παρουσιαση που εκανε,παρα τους 4 καλικατζαρους της sony με τον ενα με το μικροφωνο να λεει συνεχεια''ερχεται το gameplay σε λιγο,περιμενετε'' Και σε αυτην την παρουσιαση ημερομηνιες ελειπαν για τα περισσοτερα παιχνιδια και ηταν μικροτερης διαρκειας. Παλι δεν ειδαμε πολλα για το Death Stranding... Απουσια του Red Dead 2.... Δεν ειδαμε τιποτα για FF 7 ή DarkSiders 3. Αλλα στο κομματι του gameplay με διαφορα ηταν οτι καλυτερο ειχαμε δει και στο Last of us,και στο Ghost,και στο spiderman και φυσικα η δευτερη μεγαλη ανακοινωση της Ε3 το Resident evil 2. Εκπληξη μου εκανε και το Nioh 2 με το αρχικο παιχνιδι να μην εχει ουτε 1.5χρονο στην αγορα. Και τελος εκει που περιμεναμε για Bloodborne 2 ή Demon Souls σκαει ανακοινωση για αδιαφορο VR παιχνιδι απο From(meh) Θα μπορουσε και καλυτερα η Sony. 1
D.Luffy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Και τελος εκει που περιμεναμε για Bloodborne 2 ή Demon Souls σκαει ανακοινωση για αδιαφορο VR παιχνιδι απο From(meh) Θα μπορουσε και καλυτερα η Sony. Bloodborne 2 λίγο δύσκολο έως αδύνατον να βλέπαμε γιατί προφανώς η From έχει ρίξει τα περισσότερα resources (και καλά έκανε) στο Sekiro το οποίο είναι εντελώς νέο IP και σίγουρα χρειάζεται δουλειά από όλη την ομάδα. Συμπεριλαμβανόμενου και Miyazaki. Ένα Demon Souls Remastered όμως σίγουρα θα μπορούσαμε να δούμε. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από D.Luffy
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Την είδα και εγώ την παρουσίαση, δεν θα σχολιάσω τις χαρισματικές παρουσίες που κάνουν αυτές τις παρουσιάσεις πολύ περισσότερο ολοκληρωμένες γιατί οι τέσσερις τύποι ήταν για ξύλο, πιο άχρωμοι, άγευστοι, άοσμοι δεν γινόταν να είναι. Στα + η εμφάνιση του Gustano Santaola για την μουσική επένδυση της παρουσίασης του Last of us 2. Από άποψη παιχνιδιών έχουμε αρκετούς τίτλους του γούστου μου οπότε σίγουρα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό. Resi 2 που δείχνει καταπληκτικό και σοβαρή δουλειά, Last of us 2 που επίσης ξεφεύγει σε σχεδιασμό με τις αντιδράσεις εχθρών και όχι μόνο, Ghost of Tchushima τεχνικά είναι υπέροχο αλλά κάτι με προβληματίζει σε αυτό που βλέπω, θα το παρακολουθώ όμως σίγουρα διότι samurai FTW, το Spidey επίσης μου άρεσε καθώς είναι φως φανάρι ότι είναι στα χνάρια του Arkham οπότε η βάση είναι συμπαγέστατη, Nioh 2 που ναι μεν δεν είδαμε τίποτα αλλά σίγουρα μετράει. Το Death stranding αρρώστια σκέτη και δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα από όσα είχαμε πριν. Δεν θα μας κάνει τη χάρη ο Kojima πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται. Θα δώσω και στην Sony 9/10 όπως και στην MS παρά τον βαρετό τρόπο παρουσίασης γιατί η ουσία μας ενδιαφέρει περισσότερο. Από εκεί και πέρα συμφωνώ και εγώ ότι όλα πάνε 2019 και έπειτα και μυρίζομαι έντονα ότι θα είναι και cross platform τίτλοι με τις νέες κονσόλες και υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από ikaruga24 2
kostiger Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Θα δω το μεσημεροαπογευμα την παρουσιαση κι εγω γιατι δεν εχω μπορεσει μεχρι τωρα λογω φορτου να δω τιποτα. Απο αυτα που διαβαζω πρεπει να εδωσαν ρεσιταλ οι Σοναιοι παντως.
Alastor192 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν με τρελανε η Sony. Τι φαση με αυτο που αλλαζαν τοποθεσιες? Δεν ειχε κανενα νοημα εντελει. Πολυ κακο pacing. Χαρηκα που ειδαμε περισσοτερο πραμα απτα 4 main exclusive της,αλλα αυτο ηταν ολο ουσιαστικα. Σαν show της MS φετος ηταν ανωτερο Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από Alastor192 1
ilos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, D.Luffy είπε Ένα Demon Souls Remastered όμως σίγουρα θα μπορούσαμε να δούμε. Έχει βουίξει εδώ και πολύ καιρό ο τόπος για το DeS ότι το έχει αναλάβει η bluepoint. Τώρα αν θα είναι remake επιπέδου SOTC ή dark souls 1 repatchered θα το δούμε. 1
W0zzAp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Απο πλευρας games ηταν καλυτερο της sony αλλα απο πλευρας παρουσιασης προτιμω της microsoft. Δυστυχως δεν εδειξαν ημερομηνιες σε last of us 2-ghost of tsushima και death stranding.Επιτελους επισημη ημερομηνια για το RE2 που θα βγει κοντα με το kingdom hearts 3 στο οποιο μας εδειξαν και παραπανω gameplay.Το spiderman φαινεται πολυ ωραιο και το μοναδικο που βγαινει δυστυχως μεσα στο 18.Εκπληξη το nioh 2(γιαυτο μαλλον εσκασε η προσφορα στο 20ρικο σε ps4).Επισης η remedy προσπαθει παλι να φτιαξει κατι σαν quantum break ετσι οπως φαινεται απ'το trailer του Control.Ξενερωσαν που δεν εδειξαν τιποτα απο FF7. Σιγουρα αυτο που μου τραβηξε κυριως το ενδιαφερον ηταν το ghost of tsushima φαινεται καταπληκτικο οπτικα και σαν gameplay.Απο κει και περα το death stranding φαινεται αρρωστο,απορω τη αλλο θα σκεφτει το μυαλο του Kojima αν και το κοβω να βγαινει τελη 19 με αρχες 20.Tο last of us 2 μονο gameplay δεν θεωρω αυτο που ειδα πολυ σκηνοθετημενο και αμφιβαλω αν θα ειναι ετσι και στο κανονικο game κατα τ'αλλα πολυ ενδιαφερον και θελω να δω αν τελικα ισχυουν οι φημες που θελουν τον Joel νεκρο μιας και δεν τον ειδαμε καθολου. Να κανω μια ερωτηση στο τελος του stream εδειξαν ενα προγραμμα για Τριτη και Τεταρτη με διαφορα games μεσα οπως ειναι αυτο του spyro που δεν εμφανιστηκε στην e3,θα δειξουν τιποτα gameplay ξερει κανεις γιατι δεν καταλαβα.
zlave Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα έχουν panels όπου θα δείχνουν περισσότερες λεπτομέρειες και άλλα από τα παιχνίδια όπως πχ Spyro που λες. Κατά τα άλλα η Sony πέρα από την κακή, για τα "τηλεοπτικά" πρότυπα παρουσίαση έδειξε αυτό που μας είχε πει άλλωστε, τα 4 μεγάλα της παιχνιδια συν 1-2 εκπλήξεις τύπου nioh 2, resident 2 remake. Περισσότερο δείχνει πόσο πολύ ακόμα έχει επενδύσει στην τρέχουσα γενιά, σε αντίθεση με την MS που ήδη κοιτάει την επόμενη με σκοπό να κάνει reset τις εντυπώσεις. Η άποψη μου και στο βίντεο παρακάτω, για όποιον θέλει. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από zlave 1
aggelos87 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Tο last of us 2 μονο gameplay δεν θεωρω αυτο που ειδα πολυ σκηνοθετημενο και αμφιβαλω αν θα ειναι ετσι και στο κανονικο game κατα τ'αλλα πολυ ενδιαφερον και θελω να δω αν τελικα ισχυουν οι φημες που θελουν τον Joel νεκρο μιας και δεν τον ειδαμε καθολου. Απλά να θυμίσω πως όταν είχε πρωτοπαρουσιαστεί η σκηνή του ξενοδοχείου στο 1ο the last of us υπήρχαν και τότε σχόλια τύπου " 'Έλα κόψτε το δούλεμα, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνονται τέτοια πράγματα μέσα στο πραγματικό παιχνίδι.." Δεν λέω πως έχεις άδικο, λέω απλά πως απο του τύπους τα περιμένω όλα πλέον, Δεν αποκλείω αυτό που είδαμε να είναι αρκετά κοντα στο τελικο αποτέλεσμα Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από aggelos87 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα