Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, papeipa είπε Δεν μιλάω για master race ούτε με νοιάζει αν αλλάξει η παρούσα κατάσταση ,ούτε για το ποιος θα "κερδισει"στο console wars ,λέω απλώς αν κάποιος θέλει με λίγα χρήματα μια κονσόλα υπάρχει και αυτή η επιλογή . Αν καποιος θελει με λιγα χρηματα μια κονσολα μπορει να αγορασει και ενα ps4 ή xbox και να παιξει μπαλα με αγγελιες και μεταχειρισμενα ή στην περιπτωση του ps4 με μεταχειρισμενα. Περαν τουτου στα της Ε3 εγω την αποψη μου την εγραψα πιο πισω. Εμεινα προσωπικα ικανοποιημενος γενικα απο αυτα που ειδα με καποιες μονο ενστασεις σε ορισμενα πραγματα που ειναι κυριως πρωτες εντυπωσεις με πιθανοτητα σε μελλοντικα gameplay να αλλαξει η αποψη μου. Δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο καποιος που εχει καει σχετικα προσφατα απο Forza Horion 3 να μην ενθουσιαστει τοσο σε σχεση με καποιον που δεν επαιξε καθολου το FH3. Και για το Gears 5 θα δειξει στην πορεια μιας και βγαινει του χρονου και οχι φετος. Και αυτα ολα απο ατομο που παρολα που εφαγα κραξιμο πιο πισω θα τα αγορασω τα παιχνιδια.... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από Fulgore 1
zlave Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Εγώ έμεινα και δεν έμεινα ικανοποιημένος από τη Microsoft ταυτόχρονα. Φαίνεται πως πάει να το σωσει όπως μπορεί το Xbox κυρίως για την επόμενη γενιά .. 2
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Εγω παντως το λεω οτι για φετος η Microsoft αν κινδυνευει απο καποιον αυτος δεν ειναι η SOny αλλα η Nintendo που αν καταφερει και βγαλει παλι 2 exclusive μεχρι τις γιορτες να επωφεληθει τις κυκλοφοριες που ειδαμε για 2019 της MS,θα ανεβει αρκετα σε πωλησεις και θα την πλησιασει επικινδυνα.
postfire Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 26 λεπτά πριν, zlave είπε Εγώ έμεινα και δεν έμεινα ικανοποιημένος από τη Microsoft ταυτόχρονα. Φαίνεται πως πάει να το σωσει όπως μπορεί το Xbox κυρίως για την επόμενη γενιά .. ετσι ακριβως μια χαρα τα ειπε ο ζησης 1
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Βλέπω μια τάση να γίνει και εδώ PS vs Xbox το θέμα. Ήρεμα παιδιά, η Ε3 είναι για να δούμε όλα τα games. Και από εκεί και πέρα ο καθένας παίζει ότι μπορεί και σε όποια πλατφόρμα κατέχει. Δεν έχει νόημα να ψάχνουμε να βρούμε ποια εταιρεία την έχει μεγαλύτερη (τη παρουσίαση :P). Έχουμε ακόμα 3 μεγάλες Press Conferenses να δούμε, και μία για να μας πάρει ο ύπνος. Θα εμφανιστούν ακόμα ΠΟΛΛΟΙ τίτλοι που είτε ξέρουμε είτε όχι. Πίτσες, μπύρες και χαλαρά απολαμβάνουμε τα shows Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από naruto14 4
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Κλαίω απλά. Καλύτερα να μην ανακοίνωναν καν Showcase Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από naruto14
xavier Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) τα 2 καινουρια ips το babylon's fall (της platinum) και το quiet man, δεν ανακοινωθηκαν για xbox παντως...Ιδιως αυτο της πλατινουμ σημαντικο για εμενα... ασχετο εβλεπα ενα gameplay του code vein στο ign και μου φανηκε απαραδεκτο, ειχα πολυ καλυτερες εντυπωσεις απο το gameplay video που ειχαν δειξει περσι...Φετος ειναι σαν τα χτυπηματα να μην εχουν κανενα βαρος... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από xavier
W0zzAp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Να περιμενω για Final Fantasy 7 στην sony ή οχι.......
blasterdark86 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 και γελαγαμε με ea ......πραγματικα το απολυτο 0 ....ε ρε θα παρακαλαμε για ε3 με παρουσιασεις σαν την αειμνηστη της κοναμι
papeipa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν αναφεραμε και καθολου pubg....μεσα στο καλοκαιρι το καινουριο map......war mode και xbox exclusive!!!!Δυνατο χαρτι της MS. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από papeipa 1
najinblue3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 37 λεπτά πριν, xavier είπε τα 2 καινουρια ips το babylon's fall (της platinum) και το quiet man, δεν ανακοινωθηκαν για xbox παντως...Ιδιως αυτο της πλατινουμ σημαντικο για εμενα... ασχετο εβλεπα ενα gameplay του code vein στο ign και μου φανηκε απαραδεκτο, ειχα πολυ καλυτερες εντυπωσεις απο το gameplay video που ειχαν δειξει περσι...Φετος ειναι σαν τα χτυπηματα να μην εχουν κανενα βαρος... δε ξερω ποιο ειδες, αλλα το επαιξε ο αγαπημενος μου youtuber και εχω τρελο hype το βαζω σε σποιλ αν θες να τσεκαρες Spoiler
hexenlord Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μετά απο αναμονή καμιας 15ιας, ίσως και βαλε, έρχεται επι-τε-λους ενα πραγματικα πολυαναμενομενο και χιλοπαρακαλεσιμο remaster στο χβοχ, metal wolf chaos. Αρχικά μονο διαθέσιμο στην Ιαπωνία, με την μηχανή του θεικου otogi 2, φτιαγμένο απο την from (ναι αυτήν που παιζεις dark souls), ενα 3d shoot em-up γαματα ολα and ask questions later. Το παιχνιδι θα εχει υποστήριξη σε widescreen, 4k, 60 frames. το remaster ειναι απο την αγαπημενη τρολοεταιρεια devolver digital. στηρίζουμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα