Προς το περιεχόμενο

E3 (Electronic Entertainment Expo) 2018

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, papeipa είπε

Όπα αδερφέ ηρέμησε....δες το ποστ σου ,

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν έχω μπει σε κανένα τοπικ game η κονσόλας που τη θεωρώ αδιάφορη /αδιάφορο και να πιπιλαω συνεχώς την ίδια καραμέλα προσπαθώντας συνεχώς να βρίσκω αρνητικά και να μειώνω.Πραγματικα αυτή η εμμονή σου και δίκιο να έχεις δεν ξέρω που αποσκοπούν.

Σε κάθε μα κάθε φορά που αναφέρεται το χβοχ, πεταγεσαι και λες το ίδιο συνέχεια  ,οκ το καταλάβαμε ,το είπες το ξαναειπες ,το εμπεδωσαμε.

Καταντάει κουραστικό,σεβασου και λίγο τους λιγοστούς που γουστάρουν χβοχ ,forza,halo,gears κτλπ.

Spoiler

Οι λιγοι που γουσταρουν xbox πολυ απλα κοιταζουν μονο τι παιχνιδια θα κυκλοφορησουν και τελος.Ουτε μπαινουν σε forum να σχολιασουν περι Ε3 ουτε τιποτα.Αυτο φαινεται και απο την κινηση στα θεματα παιχνιδιων του xbox και του κεντρικου θεματος που δεν σχολιαζουν πλεον οι περισσοτεροι σε σχεση με παλια.Το ιδιο φυσικα παει(σε μικροτερο βαθμο) και για Nintendo και Sony στα αντιστοιχα θεματα τους.

Το κεντρικο θεμα του Xbox,του ps4 και του Switch αφορα κυριως τις εταιρειες αυτες καθαυτες και την ολη πορεια τους στην καθε γενια(+τα τεχνικα θεματα και ανακοινωσεις ή και καμια προσφορα).

Σε αντιθεση λοιπον με σενα που επιλεγεις να σχολιαζεις μονο στο κεντρικο θεμα του xbox για τα παντα,εγω στα κεντρικα θεματα σχολιαζω κυριως για οτι αφορα τις ιδιες τις εταιρειες(ή για καμια προσφορα ή για κατι τεχνικο) και οτι θελω να γραψω για το Forza και το Gears και τα λοιπα παιχνιδια θα το γραψω στα αντιστοιχα θεματα που θα ανοιχτουν οπως και για ολες τις αλλες πλατφορμες,ειτε μιλαμε για pc,ειτε για nintendo,ειτε για Sony οπως ειναι το σωστο.

Αφου λοιπον σε ολο το Internet το πρωτο πραγμα που αναφερεται συνεχεια ειναι η ελλειψη exclusives σε αυτη την γενια απο το xbox,τι θες να σχολιαζω?Οτι ολα ωραια ολα καλα?Εμενα προσωπικα τα exclusives και κυριως τα single player παιχνιδια με ενδιαφερουν περισσοτερο αρα ειναι λογικο να αναφερομαι κυριως σε αυτα.

Για το Cuphead πχ περυσι αρκετες φορες ειχα αναφερει ποσο πολυ μου αρεσε το παιχνιδι αλλα προφανως οι κατοχοι του xbox και του pc δεν ειχαν αναλογη αποψη αφου ουτε ξεχωριστο θεμα στο forum δεν ανοιχτηκε.Για τα δε περισσοτερα παιχνιδια του xbox πλεον οι περισσοτεροι μπαινουν στην ενοτητα του pc να μιλησουν για αυτα γιατι βλεπουν στην κατηγορια των κονσολων οτι πλεον ελαχιστοι ασχολουνται.

Αυτα που εχει καλα το xbox τα εχω αναφερει πιο παλια(ποιοτητα κατασκευης,4κ player,καλυτερο controller,ποιοτικοτερες υπηρεσιες,δυνατοτερο X)και δεν τα ξανααναφερω γιατι δεν εχει αλλαξει κατι εδω και χρονια.

10 λεπτά πριν, shadowlike είπε

θα μας σώσει η sony, κουράγιο.

H Sony πιστευω θα δειξει πολυ λιγοτερα απο αυτα που ειδαμε σε xbox μερια,απλα θα κερδισει αρκετες εντυπωσεις στα single player παιχνιδια και ειδικα αν δειξει παραπανω gameplay.

Νομιζω οτι η παρουσιαση της Microsoft απο πλευρας ανακοινωσεων τουλαχιστον μαλλον θα ειναι η πιο γεματη ολης της Ε3.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, papeipa είπε

Αδερφέ πλέον ούτε τον εαυτό σου δεν μπορείς να πείσεις.....

Δεν χρειαζεται να πεισω κανεναν.Οποιος εχει λιγο μυαλο και ειναι ενεργος στο forum βλεπει την συμμετοχη του καθενος και που και κρινει αναλογα.

Δημοσ.

η αλήθεια είναι πως η προσέγγιση της microsoft μου άρεσε πολύ , χωρίς περιττά λόγια αυτά είναι τα games. OK ίσως να δείχνανε λίγο παραπάνω gameplay αλλα γενικά, απολαυστική παρουσίαση. Δεν ξέρω απο exclusives πόσα μαζέψανε, ίσως να μη είναι αρκετά αλλά γενικά το έχουν στρέψει το "καράβι" στη σωστή κατέθυνση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Δεν χρειαζεται να πεισω κανεναν.Οποιος εχει λιγο μυαλο και ειναι ενεργος στο forum βλεπει την συμμετοχη του καθενος και που και κρινει αναλογα.

Τι πάει να πει συμμετοχή ;Επειδή σχολιάζεις τους πάντες και πάντα; ,Αποψη και γνώμη για AnQi Pho Soup εκφερες.

Τι σημαίνει ότι  μετράει η άποψη σου ;

Εγώ πάντως έχω μάθει ότι όταν δεν ακουμπάω κάτι με τα χεράκια μου δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ,αλλά να κάνω ακριβώς το αντίθετο.....

Δημοσ.

τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελή μου. Απορώ πως το ινσομνια δεν τους εχει να κανει μοντερατορες να μοιράζουν μπαν σε οποιον ξεκινάει να γραψει οποιαδήποτε λέξη που αρχίζει με Χ και τελειώνει με μποξ.

λυπηρη κατάσταση. Τους τα είπα αναλυτικά και σε ριπορτς αλλα δεν νοιώθουν. Μετά λεει γιατί δεν συμμετέχουν οι χρήστες του χβοχ. Με τέτοιους τοξικους χρήστες να τριγυρνουν αμεριμνοι δήθεν "λέγοντας απλα τη γνώμη τους (ξανά και ξανά φυσικά)". Τοξικοτηατ, αρνητισμος, κόμπλεξ ολα μεσα, κρυμμένα πισω απο ενα πληκτρολόγιο. 

τελικά η κρίση και τα μνημόνια χτύπησαν βαθιά στα ψυχολογικά διαφορων. 

Δημοσ.

Δεν γινεται να τους εξισωνουμε ολους ακομα και αυτους που δεν ειναι ενεργοι σε ενα forum με αυτους που ειναι.

Λιγος σεβασμος προς τα ενεργα ατομα του forum που κρατανε τα gaming κομματια ενεργα δεν βλαπτει....

• Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, papeipa said:

Τι πάει να πει συμμετοχή ;Επειδή σχολιάζεις τους πάντες και πάντα; ,Αποψη και γνώμη για AnQi Pho Soup εκφερες.

Τι σημαίνει ότι  μετράει η άποψη σου ;

Εγώ πάντως έχω μάθει ότι όταν δεν ακουμπάω κάτι με τα χεράκια μου δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ,αλλά να κάνω ακριβώς το αντίθετο.....

Γιατί το κουράζεις τόσο; Εδώ μιλάμε για τις παρουσιάσεις της κάθε εταιρείας στην Ε3, μπορούμε να τις κράξουμε ελεύθερα όσο θέλουμε, δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να επιδεικνύει τακτ, δεν είμαστε σε νήμα κονσόλας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

μπορούμε να τις κράξουμε ελεύθερα όσο θέλουμε, δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να επιδεικνύει τακτ, δεν είμαστε σε νήμα κονσόλας.

Οχι δεν μπορουμε γιατι αν το κανουμε τρωμε και report συμφωνα και με τον απο πανω.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Malthador είπε

Γιατί το κουράζεις τόσο; Εδώ μιλάμε για τις παρουσιάσεις της κάθε εταιρείας στην Ε3, μπορούμε να τις κράξουμε ελεύθερα όσο θέλουμε, δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να επιδεικνύει τακτ, δεν είμαστε σε νήμα κονσόλας.

Οκ δίκαιο,αλλά κάθε φορά νιώθω ότι την έχω ξαναζήσει την ιστορία ,ολο τα ίδια και τα ίδια από μερικούς .

Συγνώμη από εμένα 

Επεξ/σία από papeipa
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό που δεν σχολίασε κανένας σας είναι η τάση της microsoft να καθιερώσει το digital, είτε αυτό λέγεται store είτε game pass.

Το επόμενο xbox να δείτε που δεν θα έχει drive, θα τα παίζεις μέσω streaming..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1)199 το S και 450 το Χ 

2)4 καινούρια στούντιο για ΑΑΑ τίτλους και ενα καινούριο ip από τους δημιουργούς του forza και επένδυση στην παραγωγή καινούριων ip.

3)8-9 AAA exclusives 

4)Ολα τα ΑΑΑ exclusives από την πρώτη μέρα στο game pass .....δηλαδη με 10ευρω θα παίξεις FH4, Gow5 ,Halo ktlp

5)Αναφορά στην επόμενη γενιά 

6)Αναφορά και από τους 3d party developers ότι όλα οι 3d party τίτλοι θα τρέχουν πολύ καλύτερα στο χβοχ 

7)Αναφορά σε streaming υπηρεσία .

Αυτά είναι συνοπτικά τα νέα του χβοχ για τους μήνες και τα χρόνια  που θα ακολουθήσουν....

Τώρα από όλα αυτά μερικοί είδαν μόνο το "fh4 meh" και τους ξυνησε ότι θα είναι γυναίκα ο κεντρικός χαρακτήρας στο gow5 και αναμασανε την καραμέλα no exclusives μόνο τοξικούς και εμπαθείς μπορείς να τους χαρακτηρίσεις .....

Επεξ/σία από papeipa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...