naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Συμφωνώ με Fulgore εκτός από το 3. Το Game Pass είναι η καλύτερη υπηρεσία για εμάς που δεν θέλουμε να σκάσουμε λεφτά σε αυτό που λέγεται Windows 10 Gaming Platform. Highlights για μένα Gears 5 που μου άρεσε πολύ αυτό που είδα αλλά και Cyperpunk 2077. Το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι δεν είχαμε έστω ένα hint για ημερομηνία κυκλοφορίας. Παίζει να πάει και για 2020
postfire Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Σαν παρουσιαση συνολικα ηταν αρκετα καλη γιατι ειχε αρκετες παρουσιασεις και ανακοινωσεις με αυτη του Cyberpunk(και DMC 5)να κλεβει την παρασταση,οπως και την αποκτηση της Ninja Theory. Βεβαια ειχε και αρκετα κουσουρια που δεν μαρεσαν καθολου. 1)Ελαχιστο gameplay μονο απο forza horizon 4(meh),dying light 2 και Division 2 2)Ολα για 2019. Δηλαδη το 2018 θα την βγαλει το xbox με tomb raider,forza horizon 4 και Just cause 4/battlefield/call of duty. 3)Πολυ game pass..... Προσωπικα της δινω 7-7.5/10. Μεγαλη απογοητευση και αυτο πραγματικα. Απο τα λιγα που εδειξαν πολυ generic το εκαναν ειδικα με την ξεμπαρκη κοπελια. απο τα λιγα που εδειξαν απο gears 5 δεν μπορουμε να πουμε τπτ ακομα
papeipa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω δεν τρελαθηκα αλλα ,Microsoft buys Ninja Theory, Playground Games,new Microsoft Studios developer called The Initiative με πρωτοπαλικαρο ex-Tomb Raider boss Darrell Gallagher. Pubg,Crackdown 3, ,Gears 5,Halo Infinite,cuphead,Battleloads και 3-4 ακομα που μου διαφευγουν. Forza horizon 4@60fps Meh?!?!!?!?!?!?60fps day/night /season cycle,motocross ,offroad και πολλα αλλα Meh????!?!?!?!Δηλαδη υπαρχει καλυτερος racing τιτλος αυτη τη στιγμη οπουδηποτε ? Φημες Xbox one S :199 Xbox one X :350 Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από papeipa
Misokatsu64 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Ο κεντρικος χαρακτηρας θα ειναι η Kait απο οτι δειχνει η κατασταση. Θα ειναι μεγαλη μαλακια εαν o JD και οι υπολοιποι παραμεινουν δευτερευοντες χαρακτηρες...
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, hexenlord είπε Forza 4, meh, λεει ο παίχτης. μάλιστα. η καλυτερη ΜΣ παρουσίαση απο το 2013 μακράν. Ο σπενσερ θα το παει μακριά, ειναι στρατιώτης, γουστάρει αυτό που κανει, σέβεται τον gamer, εχει τα κονδύλια και τα μπολς του ναντελα να τον στηρίζουν. Το χβοχ αναγενναται. Forza horizon 4 λεω meh επειδη μου δειχνει σαν reskin του 3 που εχω ηδη και εχω λιωσει. Μια απο τα ιδια δηλαδη και με το Forza Motorsport 7 σε σχεση με το 6. 8 λεπτά πριν, naruto14 είπε Συμφωνώ με Fulgore εκτός από το 3. Το Game Pass είναι η καλύτερη υπηρεσία για εμάς που δεν θέλουμε να σκάσουμε λεφτά σε αυτό που λέγεται Windows 10 Gaming Platform. Το game pass το αναφερω υπο την εννοια οτι γενικα πανε να το σπρωξουν στα παντα,οχι αν ειναι κακη υπηρεσια ή οχι.
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, papeipa είπε Φημες Xbox one S :199 Xbox one X :350 Δεν παίζει τέτοια τιμή για X με τίποτα. Θα είναι τεράστια σφαλιάρα στους early κατόχους που στάξαν 5 εκατοστάρικα. Επίσης πιο χαμηλή τιμή από το pro δεν παίζει
papeipa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, naruto14 είπε Δεν παίζει τέτοια τιμή για X με τίποτα. Θα είναι τεράστια σφαλιάρα στους early κατόχους που στάξαν 5 εκατοστάρικα. Επίσης πιο χαμηλή τιμή από το pro δεν παίζει Εχει βουιξει το διαδικτυο.....Μην ξεχναμε την αναφορα για το επομενο xbox......
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, papeipa είπε Forza horizon 4@60fps Meh?!?!!?!?!?!?60fps day/night /season cycle,motocross ,offroad και πολλα αλλα Meh????!?!?!?!Δηλαδη υπαρχει καλυτερος racing τιτλος αυτη τη στιγμη οπουδηποτε ? Ειμαι σιγουρος οτι το Forza Horizon 3 τρεχει στα 480p στα 30fps στο One X σου ετσι? Οταν φυγει η πρωτη χαρα της παρουσιασης και καταλαβαιτε ορισμενοι οτι το 2018 απο exclusives μονο το Forza Horizon 4 υπαρχει για το xbox που ειναι μια απο τα ιδια σε σχεση με το 3 τα ξαναλεμε. Εγω την γνωμη μου για την παρουσιαση την ειπα,τωρα περαν τουτου ο καθενας οτι θελει ας κανει. Η παρουσιαση της SOny και της Nintendo μπορει να ειναι χειροτερες απο αυτη της MS αλλα σιγουρα εχουν παραπανω παιχνιδια για το 2018 που ειμαστε για να τραβηξουν το ενδιαφερον του κοσμου. Καλα και χρυσα τα Forza στο ειδος τους(και για μενα τα καλυτερα ειναι)αλλα παρα εχει αρμεξει αυτο το Franchise η Microsoft σε αυτη την γενια. 3 Forza Motorsport και 2 Forza Horizon ως τωρα,ενταξυ χορτασαμε πια...... 1 1
firepc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, naruto14 είπε Δεν παίζει τέτοια τιμή για X με τίποτα. Θα είναι τεράστια σφαλιάρα στους early κατόχους που στάξαν 5 εκατοστάρικα. Επίσης πιο χαμηλή τιμή από το pro δεν παίζει στο γερμανικο αμαζον το ειχα δει €430 μετα απο 2 μηνες που ειχε βγει
kostiger Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολυ safe η Press Cοnference. Απλως εξασφαλισαν τη συνεχιση του Brand. Τωρα αν προκειται για απλη τονωτικη ενεση ή θα υπαρξει και πιο θεαματικη συνεχεια θα δειξει. Το παλευουν, αλλα χρειαζονται πολλα χρονια και υπομονη, δουλεια και εκατονταδες εκατομμυρια δολαρια βεβαιως--βεβαιως, για να ξανασταθουν εκει που πρεπει ωστε να κοιταξουν τους Ιαπωνες στα ματια. H αποκτηση των νεων στουντιο σαφως και ειναι στη σωστη κατευθυνση εννοειται. Ιδωμεν. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από kostiger
hexenlord Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 επειδή δείχνει σαν re-skin σε σενα θες να πεις. εγω πριν πω κάτι αρνητικό, ας πω τι ειδα και μου άρεσε: Καλυτερα γραφικα, καλυτερo frame rate, εναλλαγή εποχών (οχι μονο καιρού),προφανώς νεα αυτοκίνητα, νεα σοσιαλ χαρακτηρίστηκα, τα drivatars παρελθόν, με λαιβ οδηγούς παντού. Πιθανώς να δουμε και νέου είδους οχήματα (πετάχτηκε ενα τέρας σε κάποια φαση, αυτα με τομ ανεμιστήρα πισω!).
thomason993 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κάποιος προηγουμένως, πάντως όσοι παρακολούθησαν την παρουσίαση από το Mixer και είχαν κάνει link το Xbox account τους με το Mixer, μέσα στην επόμενη βδομάδα θα πάρουν δωρεάν το λεγόμενο Mixpot που στην συγκεκριμένη περίπτωση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ένα full game που λέγεται Outer Wilds. Για όσους δεν το γνώριζαν, διάβασα σε ένα site ότι το mixpot μπορούν να το πάρουν και όσοι παραλουθήσουν την εκπομπή Inside Xbox πάλι μέσω Mixer αύριο Τρίτη 12/06 ξημερώματα στη 01:00 ώρα Ελλάδας. Τo link για το Mixer είναι εδώ: https://mixer.com/Xbox Απλά κάνετε login με το Xbox account σας, άυριο παρακολουθείτε την εκπομπή από το link στις 01:00 (δεν χρειάζεται όλη, απλά αφήστε το παίξει κανα μισάωρο για να είστε σίγουροι) και λογικά μέσα στη βδομάδα θα σας έρθει μήνυμα στο xbox με κωδικό για το δωρεάν mixpot.
Spasarxidas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Αμάξια το fh3, αμάξια το fh4 άρα είναι ιδιο παιχνίδι.Loooooollllll.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, hexenlord είπε επειδή δείχνει σαν re-skin σε σενα θες να πεις. εγω πριν πω κάτι αρνητικό, ας πω τι ειδα και μου άρεσε: Καλυτερα γραφικα, καλυτερo frame rate, εναλλαγή εποχών (οχι μονο καιρού),προφανώς νεα αυτοκίνητα, νεα σοσιαλ χαρακτηρίστηκα, τα drivatars παρελθόν, με λαιβ οδηγούς παντού. Πιθανώς να δουμε και νέου είδους οχήματα (πετάχτηκε ενα τέρας σε κάποια φαση, αυτα με τομ ανεμιστήρα πισω!). Προσωπικα ειπα την αποψη μου για αυτο που ειδα,περαν τουτου ο καθενας οτι καταλαβαινει ας κανει.Αν εσενα σου αρκει για το 2018 απο exclusive αλλο ενα Forza τοτε πασο. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από Fulgore
papeipa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι σκάλωμα έχεις φαει fulgore ?Στο Χ τρέχει 4κ@30fps..... Σε όλα κάτι βρίσκεις...fh 4 meh ,gow5 βάλανε γκόμενα κτλπ....αφού ότι και να παρουσιάσουν ,ότι και να πουν meh θα πεις..... Δες το πρώτο ποστ μου και θα δεις ότι δεν είναι μόνο fh η παρουσίαση αλλά έχει μπόλικο "μελλον" Χοζομαρα μου κιόλας αυτό που θα πω ,αλλά που έπαιξες fh2 ,fh3 και fm6 ? Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από papeipa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα