tsifsta Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Χαιρετω την παρεα,εχω ενα macbook air mid 2015 το οποιο ξαφνικα σταματησε να φορτιζει! Οσο το εχω στην πριζα λειτουργει κανονικα αλλα το ποσοστο της μπαταριας παραμενει στο 0% και αν το αφαιρεσω απο την πριζα εννοειται σβηνει. Εχεις παρουσιαστει και σε αλλον αυτο το προβλημα??
CryptoCSM01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, tsifsta είπε Χαιρετω την παρεα,εχω ενα macbook air mid 2015 το οποιο ξαφνικα σταματησε να φορτιζει! Οσο το εχω στην πριζα λειτουργει κανονικα αλλα το ποσοστο της μπαταριας παραμενει στο 0% και αν το αφαιρεσω απο την πριζα εννοειται σβηνει. Εχεις παρουσιαστει και σε αλλον αυτο το προβλημα?? Πόσους κύκλους φόρτισης έχει η μπαταρία σου;
tsifsta Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Το λαπτοπ αγοραστηκε καινουριο κ μου παρουσιασε το προβλημα 4 μηνες μετα,ειναι δυνατον?
onelonelystar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) δοκίμασε αν μπορείς άλλο τροφοδοτικό. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από onelonelystar
simon2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Σαν πεθαμένει μπαταρία ακούγεται...Αφου ειναι καινούργιο πήγαινε κατευθείαν για εγγυηση μην το σκέφτεσαι.
kostasrodos29 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Στις 23/02/2018 στις 6:46 ΠΜ, tsifsta είπε Χαιρετω την παρεα,εχω ενα macbook air mid 2015 το οποιο ξαφνικα σταματησε να φορτιζει! Οσο το εχω στην πριζα λειτουργει κανονικα αλλα το ποσοστο της μπαταριας παραμενει στο 0% και αν το αφαιρεσω απο την πριζα εννοειται σβηνει. Εχεις παρουσιαστει και σε αλλον αυτο το προβλημα?? Τσέκαρε πρώτα τον φορτιστή και δες μήπως αυτός έχει παραδώσει πνεύμα πριν δεις την μπαταρία του macbook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα