alan boy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 84,40 ευρώ το οποίο επιμερίζεται ως ακολούθως: Παράβολο χαρτοσήμου: 22 ευρώ + 20% ΟΓΑ = αξίας 26,40 ευρώ, Παράβολο Δημοσίου για τέλη εντύπου βιβλιαρίου: 53,00 ευρώ και Παράβολο Δημοσίου για ταχυδρομικά τέλη: 5,00 ευρώ. Εγω πρόσθεσα αυτά τα 4 ποσα Άρα κρατάω μόνο το 84.40 Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από alan boy 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, alan boy είπε Παιδιά καλημέρα. Θέλω να βγάλω διαβατήριο εγώ και η σύζυγος μου. Απο την έρευνα που έκανα κοστίζει κάπου στα 168.80 το άτομο. Κατάλαβα σωστά; Αλλά για πόσα χρόνια έχει ισχύει; 5 ή 10; Ευχαριστώ για 10 χρόνια είναι. https://www.passport.gov.gr/diadikasia-ekdosis/documents/dikaiologitika.html το κόστος που γράφεις είναι λάθος
alan boy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Άρα η τιμή είναι 84.40 συν τις φωτογραφίες το άτομο με διάρκεια 10 ετη Σωστά; 2
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 6 minutes ago, alan boy said: Άρα η τιμή είναι 84.40 συν τις φωτογραφίες το άτομο με διάρκεια 10 ετη Σωστά; σωστα 1
alan boy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ωραία φωτογραφίες βγάλαμε χτες, τώρα μόλις πληρώσα τα 2 e παράβολα και Τετάρτη θα πάω στο ΑΤ της περιοχής μου για την αίτηση Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από alan boy 1
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 12 hours ago, alan boy said: Ωραία φωτογραφίες βγάλαμε χτες, τώρα μόλις πληρώσα τα 2 e παράβολα και Τετάρτη θα πάω στο ΑΤ της περιοχής μου για την αίτηση Ευχαριστώ πολύ αλλο βγαζεις το παραβολο αλλο το πληρωνεις .προσεχε το.να δεις οτι εγινεη κινηση πληρωμης στο ebanking σου 1
alan boy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Σήμερα φάνηκε η κίνηση στο ebanking Ευχαριστώ 1
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 μια που ανανεωσα το διαβατηριο προσφατα το παραβολο ειναι στα 84 ευρω.η διαρκεια θα ειναι στα 10 χρονια.οι φωτογραφιες ειναι 12 ευρω. δεν κλεινεις ραντεβου πλεον. το διαβατηριο θα το παρεις περιπου σε μια εβδομαδα.φωτοτυπια της ταυτοτητας θελει και αν κανεις ανανεωση θα πρεπει να πας με το παλιο διαβατηριο. τσεκαρετε τα στοιχεια οταν σας βαλουν για υπογραφη στο χαρτι διοτι εμενα ειχαν γραψει κατι λαθος. το παραβολο βγαινει και μπορει να πληρωθει τοσο σε τραπεζα οσο και στο e-paravolo 1
vamvakoolas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, poulinos είπε μια που ανανεωσα το διαβατηριο προσφατα το παραβολο ειναι στα 84 ευρω.η διαρκεια θα ειναι στα 10 χρονια.οι φωτογραφιες ειναι 12 ευρω. δεν κλεινεις ραντεβου πλεον. το διαβατηριο θα το παρεις περιπου σε μια εβδομαδα.φωτοτυπια της ταυτοτητας θελει και αν κανεις ανανεωση θα πρεπει να πας με το παλιο διαβατηριο. τσεκαρετε τα στοιχεια οταν σας βαλουν για υπογραφη στο χαρτι διοτι εμενα ειχαν γραψει κατι λαθος. το παραβολο βγαινει και μπορει να πληρωθει τοσο σε τραπεζα οσο και στο e-paravolo αναφερεσαι στο τμημα διαβατηριων που υπαγεσαι. Μη παραπλανεις. Σε αλλα τμηματα θελει ακομα ραντεβου και επισης μπορει να βγει και γρηγοροτερα. Καλο ειναι να αναφερεις σε ποιο τμημα πηγες. Τελος τα αστυνομικα τμηματα δε βγαζουν διαβατηρια. Υπαρχει τμημα διαβατηριων που καλυπτει πολλους δημους και συνηθως συστεγαζεται σε καποιο αστυνομικο τμημα
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 8 hours ago, vamvakoolas said: αναφερεσαι στο τμημα διαβατηριων που υπαγεσαι. Μη παραπλανεις. Σε αλλα τμηματα θελει ακομα ραντεβου και επισης μπορει να βγει και γρηγοροτερα. Καλο ειναι να αναφερεις σε ποιο τμημα πηγες. Τελος τα αστυνομικα τμηματα δε βγαζουν διαβατηρια. Υπαρχει τμημα διαβατηριων που καλυπτει πολλους δημους και συνηθως συστεγαζεται σε καποιο αστυνομικο τμημα e ναι τα τμηματα που πας ειναι συγκεκριμενα ανα περιοχη .για αυτα μιλαω.που αλλου θα πας? https://www.passport.gov.gr/grafeia-kai-orario/grafeia-diavatirion-ellada/nomos-attikis/ εδω αναφερονται τα τμηματα και ποιες περιοχες αναλαμβανουν.επισης αναφερει και το ωραριο λειτουργεια. ναι της αγιας παρασκευης ειναι τμημα διαβατηριων που στεγαζεται μεσα στο αστυνομικο τμημα και οι υπαλληλοι εκει αστυνομικοι ειναι. μου ειπε οτι μπορει και σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα αλλα το περιπου ειναι μια εβδομαδα.
alan boy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, poulinos είπε μια που ανανεωσα το διαβατηριο προσφατα το παραβολο ειναι στα 84 ευρω.η διαρκεια θα ειναι στα 10 χρονια.οι φωτογραφιες ειναι 12 ευρω. δεν κλεινεις ραντεβου πλεον. το διαβατηριο θα το παρεις περιπου σε μια εβδομαδα.φωτοτυπια της ταυτοτητας θελει και αν κανεις ανανεωση θα πρεπει να πας με το παλιο διαβατηριο. τσεκαρετε τα στοιχεια οταν σας βαλουν για υπογραφη στο χαρτι διοτι εμενα ειχαν γραψει κατι λαθος. το παραβολο βγαινει και μπορει να πληρωθει τοσο σε τραπεζα οσο και στο e-paravolo Ακριβώς έτσι. Σε μια εβδομάδα το πήρα και εγώ 1
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 5 hours ago, alan boy said: Ακριβώς έτσι. Σε μια εβδομάδα το πήρα και εγώ περιμενω και εγω τωρα την ανανεωση.ειχα παει το σαββατο και εκανα τα χαρτια. ειναι σε status Κατάσταση : Αίτημα ολοκληρώθηκε και απεστάλη.
SabotazNic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Έχει σημασία η υπογραφή αν γίνει με μπλε ή μαύρο στυλό?
devil-ji Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 εγω παντως 9 χρονια δεν ειχα βαλει υπογραφη και κανεις δεν ειπε κατι (εντος ΕΕ+UK)
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 On 12/12/2022 at 14:56, devil-ji said: εγω παντως 9 χρονια δεν ειχα βαλει υπογραφη και κανεις δεν ειπε κατι (εντος ΕΕ+UK) καλα δεν σημαινει οτι ο αλλος θα κατσει να το δει αν εχει υπογραφη.ειναι σε ποιον θα τυχεις.πλεον σε παρα πολλες χωρες ο ελεγχος ειναι αυτοματος απο μηχανημα. εμενα μου ειπαν οταν παρελαβα το διαβατηριο οτι υπέγραψε.και τις 2 φορες δηλαδη. On 12/12/2022 at 14:52, SabotazNic said: Έχει σημασία η υπογραφή αν γίνει με μπλε ή μαύρο στυλό? δεν νομιζω να παιζει ρολο.εμενα με μπλε ηταν και οι 2 φορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα