stelios18120 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπήκα να δω την πορεία αίτησης του διαβατηρίου μου Και είναι σε φάση "έχει αποσταλεί" Οπότε? Είναι στο τμήμα να πάω να το πάρω; Η είναι καθοδόν και πχ θα είναι αύριο εκεί; Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από stelios18120
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 On 24/2/2018 at 5:37 AM, Miracle Worker said: Με παλια ταυτοτητα (χωρις λατινικους χαρακτηρες) βγαζεις διαβατηριο ή θα φαω ακυρο; δες απο κατω On 24/2/2018 at 7:00 AM, papoys1 said: Νομίζω απαιτείται νέα ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες γιατί οι παλιές είναι πάνω από 10ετία και θεωρητικά δεν ισχύουν. οταν ειχα παει για διαβατηριο και ηταν καποιος να παει γερμανια και ειχε παλια ταυτοτητα.του λεει η θα βγαλεις απλα διαβατηριο ή θα βγαλεις νεα ταυτοτητα.οποτε μαλλον δεν θελει τις νεες ταυτοτητες. On 1/3/2018 at 7:29 AM, stelios18120 said: Μπήκα να δω την πορεία αίτησης του διαβατηρίου μου Και είναι σε φάση "έχει αποσταλεί" Οπότε? Είναι στο τμήμα να πάω να το πάρω; Η είναι καθοδόν και πχ θα είναι αύριο εκεί; to εχει αποσταλει μαλλον ειναι το ποτε εφυγε για να παει στην αστυνομια 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 37 λεπτά πριν, poulinos είπε δες απο κατω οταν ειχα παει για διαβατηριο και ηταν καποιος να παει γερμανια και ειχε παλια ταυτοτητα.του λεει η θα βγαλεις απλα διαβατηριο ή θα βγαλεις νεα ταυτοτητα.οποτε μαλλον δεν θελει τις νεες ταυτοτητες. to εχει αποσταλει μαλλον ειναι το ποτε εφυγε για να παει στην αστυνομια Ήδη το έχω λάβει και έχω κάνει και 2 ταξίδια Άργησες λίγο pouline
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Πιο πολυ το εγραψα να υπαρχει σαν απαντηση επειδη ετυχε να πετυχω τετοιο περιστατικο και δεν εγραψε κανεις τιποτα. 1
papoys1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, poulinos είπε οταν ειχα παει για διαβατηριο και ηταν καποιος να παει γερμανια και ειχε παλια ταυτοτητα.του λεει η θα βγαλεις απλα διαβατηριο ή θα βγαλεις νεα ταυτοτητα.οποτε μαλλον δεν θελει τις νεες ταυτοτητες. Εννούσε ότι Γερμανία επειδή είναι Ευρωπαϊκή Ένωση μπορείς να ταξιδέψεις είτε με καινούργια Ταυτότητα ή με διαβατήριο δηλαδή με ένα από τα δύο. Αν πας για έκδοση Διαβατηρίου προκειμένου να ταξιδέψεις εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης τότε πρέπει να βγάλεις πρώτα νέα ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες αν δεν έχεις.
Fotia Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ειδικά Γερμανία ότι και να έχεις έχουν πιο ειδικό έλεγχο πλέον αν είσαι από Ελλάδα.Είναι μεγάλο θέμα τους τελευταίους μήνες.
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 hour ago, papoys1 said: Εννούσε ότι Γερμανία επειδή είναι Ευρωπαϊκή Ένωση μπορείς να ταξιδέψεις είτε με καινούργια Ταυτότητα ή με διαβατήριο δηλαδή με ένα από τα δύο. Αν πας για έκδοση Διαβατηρίου προκειμένου να ταξιδέψεις εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης τότε πρέπει να βγάλεις πρώτα νέα ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες αν δεν έχεις. ναι στην γερμανια μπορεις με ενα απο τα δυο.απλα αν ηθελε να βγαλει διαβατηριο του ειπε οτι δεν θελει νεα ταυτοτητα.αν πας εκτος ευρωπαικης ενωσης θα πας με διαβατηριο.ταυτοτητα δεν χρειαζεται.οποτε αμα σου βγαζουν διαβατηριο χωρις την νεα ταυτοτητα οπως του ειπαν τοτε γιατι να χρειαστει να την αλλαξεις αφου ετσι και αλλιως θα βγαλεις διαβατηριο.αυτος που ηταν εκει για να μην βγαλει νεο διαβατηριο του ειπαν βγαλε νεα ταυτοτητα για να πας γερμανια.αλλα αν για καποιο λογο ηθελε το διαβατηριο εννοεισαν οτι ναι δεν χρειαζεται να αλλαξει ταυτοτητα.ναι μεν προτεινεται για να εχεις ετσι και αλλιως την καινουρια αλλα οτι δεν ειναι υποχρεωτικο. και εδω δεν αναφερει τιποτα για καινουρια. http://www.passport.gov.gr/npc-periexomeno/npc-periexomeno/odigies-ekdosis-diavatiriou.html 55 minutes ago, Fotia said: Ειδικά Γερμανία ότι και να έχεις έχουν πιο ειδικό έλεγχο πλέον αν είσαι από Ελλάδα.Είναι μεγάλο θέμα τους τελευταίους μήνες. οταν ειχα παει βερολινο πριν μερικους μηνες δεν θυμαμι τιποτα παραξενο.ειχε γινει ο σαλος οτι μας χιλιο ελεγχουν αλλα δεν πετυχα κατι.τωρα ναι τι κολλημα ειναι αυτο με την γερμανια δεν ξερω.οτι να νε.
Fotia Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Πρίν το Πάσχα των Καθολικών φίλος πήγε Μόναχο .Ειχε καθυστέριση ,αλλά όχι να το πεις ταλαιπωρία .Πιθανόν έλεγχοι να γίνονται δειγματοληπτικά αλλά πιο συστηματικά για επιβάτες απο ορισμένες χώρες.
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 minute ago, Fotia said: Πρίν το Πάσχα των Καθολικών φίλος πήγε Μόναχο .Ειχε καθυστέριση ,αλλά όχι να το πεις ταλαιπωρία .Πιθανόν έλεγχοι να γίνονται δειγματοληπτικά αλλά πιο συστηματικά για επιβάτες απο ορισμένες χώρες. τους περασαν απο διαφορετικο σημειο για ελεγχο ή απλα στην κανονικη ουρα? και τι παραπανω ψαχνουν δηλαδη?τρωνε κολλημα με την αθλια ταυτοτητα μας ή και σε αυτους που εχουν ενδεχομενως διαβατηριο?
Thulogur Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, poulinos είπε τους περασαν απο διαφορετικο σημειο για ελεγχο ή απλα στην κανονικη ουρα? και τι παραπανω ψαχνουν δηλαδη?τρωνε κολλημα με την αθλια ταυτοτητα μας ή και σε αυτους που εχουν ενδεχομενως διαβατηριο? Απ οσο εχω ακουσει απο φιλο που δουλευει εκει, περνανε τον ελεγχο κανονικα απλα ειναι λιγο καχύποπτοι επειδη η χωρα μας φημιζεται για τις εξαγωγες μεταναστων με πλαστα εγγραφα. Αν φαίνεσαι λιγο πιο "μεσογειακός" θα σε τσεκάρουν λιγο παραπανω Αν εχεις ταυτοτητα λιγο τσακακωμενη ή "παλαιου τυπου" μπορει να σε καθυστερησουν λιγο παραπανω, καλύτερα να τα σκάσεις να βγαλεις διαβατηριο Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από Thulogur
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, Thulogur είπε Απ οσο εχω ακουσει απο φιλο που δουλευει εκει, περνανε τον ελεγχο κανονικα απλα ειναι λιγο καχύποπτοι επειδη η χωρα μας φημιζεται για τις εξαγωγες μεταναστων με πλαστα εγγραφα. Αν φαίνεσαι λιγο πιο "μεσογειακός" θα σε τσεκάρουν λιγο παραπανω Αν εχεις ταυτοτητα λιγο τσακακωμενη ή "παλαιου τυπου" μπορει να σε καθυστερησουν λιγο παραπανω, καλύτερα να τα σκάσεις να βγαλεις διαβατηριο Πριν κανα μηνα, στο αεροδρομιο της Φρανκφουρτης, πιο γρηγορα περασε η φιλη που ταξιδευαμε μαζι και ειχε "πεπαλαιωμενη" ταυτοτητα (αλλα με λατινικα), παρα εγω με διαβατηριο. Μαλλον επειδη εχω μουσι
gregdel Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Στις 2/24/2018 στις 5:37 ΠΜ, Miracle Worker είπε Με παλια ταυτοτητα (χωρις λατινικους χαρακτηρες) βγαζεις διαβατηριο ή θα φαω ακυρο; Στις 2/24/2018 στις 7:00 ΠΜ, papoys1 είπε Νομίζω απαιτείται νέα ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες γιατί οι παλιές είναι πάνω από 10ετία και θεωρητικά δεν ισχύουν. Νέα ταυτότητα εννοείται... και όχι μόνο! Προσοχή στο εξής: Αν είσαι από Θεσσαλονίκη και έχεις νέα ταυτότητα που ο γραφιάς εκεί βαρέθηκε και έγραψε ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (όπως στη δική μου), πρέπει πρώτα να βγάλεις νέα ταυτότητα και μετά διαβατήριο... 1
Thulogur Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, gregdel είπε Νέα ταυτότητα εννοείται... και όχι μόνο! Προσοχή στο εξής: Αν είσαι από Θεσσαλονίκη και έχεις νέα ταυτότητα που ο γραφιάς εκεί βαρέθηκε και έγραψε ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (όπως στη δική μου), πρέπει πρώτα να βγάλεις νέα ταυτότητα και μετά διαβατήριο... Κοιτα το κουφο σε αυτη την περίπτωση, οσοι ειναι γεννηθεις στο Πανοραμα οπως εγω, δεν εχουν προβλημα και ας γραφει Πανοραμα Θεσ/νικης Προφανως στο διαβατηριο γραφει μονο Πανοραμα.. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από Thulogur
Speculoos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Επειδή παίζει πολυ αυτό το νέα ταυτότητα, όταν λέμε νέα εννοούμε αυτή που πρωτοβγήκε πριν 18 χρόνια με τους λατινικούς χαρακτήρες; 2
totem_lost Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρά ο χρόνος αναμονής έκδοσης πλέον, τώρα το μόνο που μένει είναι να έχει και ισχύ για 10 και όχι για 5 μόνο χρόνια όπως σε όλες τις άλλες χώρες. edit: Όχι εννοούμε την ταυτότητα - κάρτα όπως η παρακάτω αλλά όλα αυτά γίνονται σε ρυθμούς βαριεστημένης χελώνας στην Ελλάδα Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από totem_lost
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα