chrispap95 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Πριν από κάνα 2μηνο έβγαλα ένα διαβατήριο καινούργιου τύπου καθώς θα χρειαστεί να ταξιδέψω σε χώρα εκτός ΕΕ. Όταν πήρα το διαβατήριο δεν του έδωσα και πολλή σημασία και το άφησα στην άκρη. Τώρα που χρειάστηκε να βγάλω visa, το ξαναέπιασα για να δω το αριθμό του και παρατήρησα ότι στη σελίδα 3 έχει ένα περιθώριο για υπογραφή του κατόχου. Αυτό το περιθώριο όμως φαίνεται ότι είναι τελείως κενό και είμαι 100% σίγουρος ότι ο αστυνομικός όταν το παρέλαβα δεν μου ανέφερε κάτι γι αυτό. Εσάς τα διαβατήριά σας είναι έτσι; Αυτό είναι κάτι το σύνηθες ή θα πρέπει να το κοιτάξω;
Zazula Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Εκεί υπογράφεις όταν το παραλαμβάνεις. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Υπογράφεις απλά εκεί μόνος σου οποιαδήποτε στιγμή. Και εγώ δεν το είχα προσέξει μέχρι που σε έναν έλεγχο στη Γερμανία με αγριοκοιταξε ένας και με «μάλωσε» γιατί δεν είχε υπογραφή. 2
stelios18120 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και μιας που λέμε για διαβατήρια σήμερα κατά τις 12 θα καταθέσω δικαιολογητικά κτλπ για να βγει το καινουργιο διαβατήριό μου. Πόσες μέρες κάνει στο περίπου να βγει; Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από stelios18120
doctorkostis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 19 minutes ago, stelios18120 said: Και μιας που λέμε για διαβατήρια σήμερα κατά τις 12 θα καταθέσω δικαιολογητικά κτλπ για να βγει το καινουργιο διαβατήριό μου. Πόσες μέρες κάνει στο περίπου να βγει; Αν όλα είναι οκ με φωτογραφίες, χαρτια, περίπου μια βδομάδα. 1
stelios18120 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, doctorkostis είπε Αν όλα είναι οκ με φωτογραφίες, χαρτια, περίπου μια βδομάδα. Μόλις γύρισα και μ είπε ο αστυνομικός 4-5 εργάσιμες οπότε οκ Πάντως μου φαίνεται πλέον κάνουν πιο γρήγορα. Παλιά κανένα μήνα δεν έκαναν;
mak_1987 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 54 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Μόλις γύρισα και μ είπε ο αστυνομικός 4-5 εργάσιμες οπότε οκ Πάντως μου φαίνεται πλέον κάνουν πιο γρήγορα. Παλιά κανένα μήνα δεν έκαναν; Ναι παλιά ήθελε περισσότερο καιρό.Πριν κάνα μήνα που έβγαλα και εγώ διαβατήριο,νομίζω κατέθεσα τα δικαιολογητικά Δευτέρα και Παρασκευή ήταν έτοιμο.Απλά έχε το νου σου αν τσεκάρεις την πορεία ηλεκτρονικά μπορεί να κάνει 1-2 μέρες να φανεί στο σύστημα,στην περίπτωση σου επειδή είναι σήμερα Παρασκευή,υπολόγιζε απο Δευτέρα. 1
stelios18120 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, mak_1987 είπε Ναι παλιά ήθελε περισσότερο καιρό.Πριν κάνα μήνα που έβγαλα και εγώ διαβατήριο,νομίζω κατέθεσα τα δικαιολογητικά Δευτέρα και Παρασκευή ήταν έτοιμο.Απλά έχε το νου σου αν τσεκάρεις την πορεία ηλεκτρονικά μπορεί να κάνει 1-2 μέρες να φανεί στο σύστημα,στην περίπτωση σου επειδή είναι σήμερα Παρασκευή,υπολόγιζε απο Δευτέρα. Οκ ευχαριστώ πολύ.
MikeJ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Είχα πάει με μια φίλη να βγάλει πρόσφατα, 3 εργάσιμες έκανε μόνο. Πραγματικά από τα λίγα εντυπωσιακά (θετικά ) στο ελληνικό δημόσιο. Ίσως επειδή τους τα σκας χοντρά ( 84 ευρώπουλα παράβολο). Για την υπογραφή στο βρετανικό διαβατήριο τουλάχιστον υπάρχει κανονισμος και τι είδους στυλό να χρησιμοποιήσεις ( Μαύρο μελάνι και συγκεκριμένο μέγεθος) οπότε για τσεκάρετέ το.
DrLo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, stelios18120 είπε Μόλις γύρισα και μ είπε ο αστυνομικός 4-5 εργάσιμες οπότε οκ Πάντως μου φαίνεται πλέον κάνουν πιο γρήγορα. Παλιά κανένα μήνα δεν έκαναν; Ίσως ΠΟΛΛΛΥΥΥΥ παλιά, τα τελευταία 2 διαβατήρια που έβγαλα (ξεκινώντας 10-11 χ΄ρονια πριν) κάνεν κάπου τόσο 5 μερες με βδομάδα max.
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 3 4 μερες εκανε.υπεγραψα με οτι βρηκα δεν μου ειπαν κατι
papoys1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Παλιά γινόταν όλα χειροκίνητα και με ταχυδρόμο από Υπηρεσία σε Υπηρεσία.Ταυτότητα μπορεί να έπαιρνες και μετά από 5 μήνες ειδικά σε απομακρυσμένα μέρη,τώρα την παίρνεις την ίδια στιγμή.. Τώρα η Υπηρεσία κατάθεσης συνήθως είναι και Υπηρεσία έκδοσης η επικοινωνία μέσω άλλων συναρμόδιων Υπηρεσιών γίνεται άμεσα μέσω ίντερνετ οπότε σε ελάχιστο χρόνο τελειώνεις.
Miracle Worker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Με παλια ταυτοτητα (χωρις λατινικους χαρακτηρες) βγαζεις διαβατηριο ή θα φαω ακυρο;
papoys1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Νομίζω απαιτείται νέα ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες γιατί οι παλιές είναι πάνω από 10ετία και θεωρητικά δεν ισχύουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 http://www.passport.gov.gr/search_app_gr.php σου λέει real-time την πρόοδο έκδοσης διαβατηρίου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα