Parto Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Εχω τον επεξεργαστη 7700k, τι fans μπορω να βαλω που να χωρανε στο κουτι μου; Εχετε να προτεινετε κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 εξαρταται ποσα θες να δωσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parto Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μεχρι 50 ευρω αλλα να κανει καλη δουλεια, αν υπαρχει αξιοτιμη εναλλακτικη και με λιγοτερα λεφτα δεν θα με πειραζε! Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από Parto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Parto είπε Μεχρι 50 ευρω αλλα να κανει καλη δουλεια, αν υπαρχει αξιοτιμη εναλλακτικη και με λιγοτερα λεφτα δεν θα με πειραζε! Με 50 ευρώ παίρνεις καινούργιο κουτί αδερφέ .. Τι έχεις μέχρι στιγμής; Αντιμετωπίζεις πρόβλημα και ψάχνεις; Ψύκτρα στον 7700k ποιά έχεις; Για θέματα σαν το δικό σου απευθυνόμαστε εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parto Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 θα θεσω το ερωτημα με περισσοτερες λεπτομεριες στην ενοτητα που μου εστειλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα