Linux_ticket Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 η δευτερη σεζον για σφαλιαρες είναι...καμια σχεση με την αριστουργηματικη πρωτη
7nisiotis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 https://www.alphafreepress.gr/2019/08/29/plus/hms-terror-vrethike-ploio-xameno-gia-170-xronia/
Linux_ticket Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 31/8/2019 στις 2:18 ΜΜ, 7nisiotis είπε https://www.alphafreepress.gr/2019/08/29/plus/hms-terror-vrethike-ploio-xameno-gia-170-xronia/ Συγκλονιστικο και απιστευτο ταυτόχρονα !!!
speedy23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Στα 2μιση επεισοδια που αντεξα... Να μου πεις τι ασχολουμαι τωρα αλλα ρε μαγκες υπαρχει μια σκηνη με την παγωμενη λιμνη που το cgi ειναι τοσο μα τοσο τραγικο που ελληνικη παραγωγη θα το ειχε κανει καλυτερο.
jerry banana Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 πολυ καλη και η δευτερη season.Οχι σαν την πρωτη,αλλά μου έδωσε ιστορικες πληροφοριες που εαν δεν εβλεπα τη season δεν θα τις ηξερα.Επισης πολυ ωραια η ερμηνεια απο τους Ιαπωνες.
Bermudakias33 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικά η 2η σεζόν μου αρέσει περισσότερο! Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από Bermudakias33
Πέτρος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/12/2019 στις 6:18 ΜΜ, jerry banana είπε πολυ καλη και η δευτερη season.Οχι σαν την πρωτη,αλλά μου έδωσε ιστορικες πληροφοριες που εαν δεν εβλεπα τη season δεν θα τις ηξερα.Επισης πολυ ωραια η ερμηνεια απο τους Ιαπωνες. To άφησα τόσα χρόνια (γιατί η 1η με ξενέρωσε από ένα σημείο και μετά) και την έπιασα προχτές τη 2η (λόγω ξηρασίας αυτή την περίοδο). Είδα και το 2ο μόλις και με κρατάει, ενώ για το υπογραμμισμένο αν και ήξερα το γενικό πλαίσιο και το γεγονός καθεαυτό, η υλοποίηση και αναπαράσταση είναι πολύ καλή πιστεύω. (μόλις 3 χρόνια, να πάω για Necro στο D4?) Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από Πέτρος 1
jerry banana Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε To άφησα τόσα χρόνια (γιατί η 1η με ξενέρωσε από ένα σημείο και μετά) και την έπιασα προχτές τη 2η (λόγω ξηρασίας αυτή την περίοδο). Είδα και το 2ο μόλις και με κρατάει, ενώ για το υπογραμμισμένο αν και ήξερα το γενικό πλαίσιο και το γεγονός καθεαυτό, η υλοποίηση και αναπαράσταση είναι πολύ καλή πιστεύω. (μόλις 3 χρόνια, να πάω για Necro στο D4?) χαχαχα οτι θα μου απαντούσε κάποιος μετά απο χρόνια. Υγεία να έχουμε να μιλάμε φίλε μου. Οντως ηταν υπέροχη σειρά και κρίμα που δεν συνεχίστηκε. Πάντως οτι ειχα γραψει το πιστευω ακομα και σημερα. Το τελευταιο δεν το κατάλαβα. ααααααα χαχαχαχαα κοίτα εγώ στο d3 σταμάτησα εποχές auction house . Η πλάκα είναι οτι μου είχαν κλεψει το λογαριασμο ρωσσοι μιλησα με την blizzard μου τον εδωσαν πισω και οι Ρωσοι μου ειχαν τουμπασιασει ολους τους χαρακτηρες. Εγω εαν θα αγοραζα το 4 που δεν προκειται καθως πανε αυτες οι μερες για εμενα τωρα πλεον προτιμω single player. Θα πήγαινα rogue. Θα σου ελεγα demon hunter αλλα ειδα οτι δεν θα εχει το 4 Με αυτο ειχα ξεκινησει στο 3. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από jerry banana 1
Millennium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 ‘The Terror’ Returning To AMC For Third Installment After Five-Year Break. 5 2
Glikos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 F@ck yeah! Πολύ γαμάτη η 1η σεζόν. Την 2η δεν την είχα δει αλλά θα την πιάσω, κυμαίνεται βέβαια σε διαφορετικό στυλ. 3
7nisiotis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η υπόθεση φαίνεται αυτό που θέλουμε να είναι, καθαρός τρόμος και μυστήριο: "The Terror: Devil in Silver will stick close to the events of its source material. LaValle's book follows the "rambunctious big man" Pepper, who is unjustly thrown into a low-budget mental institution in Queens, New York, where he faces unspeakable horrors. On his first night in the facility, he encounters a horrific, bison-headed creature that nearly kills him until he's taken away by the staff. When he confirms with other patients that a devilish being indeed roams the halls at night, he's determined to fight back and find a way to escape the nightmare." -Collider Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2024 από 7nisiotis 4 1
Getta Robo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Φανταστικα νεα για μια παρα πολυ αδικημενη σειρα. Ελαχιστες καταφεραν να ειναι τοσο πιστα στα δεδομενα της εποχης που διαδραματιζεται, απο την γλωσσα μεχρι και τα κουστουμια. Και φυσικα εχει και εκληκτικους ηθοποιους. Μακαρι ο τριτος κυκλος να ειναι ακομα καλυτερος. 4
Millennium Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Το source material-βιβλίο πάντως έχει πάρει μέτριες κριτικές από όσο είδα. Θα δείξει 😕
Millennium Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 ‘The Terror’ Season 3 Rounds Out Cast, Including Judith Light, CCH Pounder, Stephen Root. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα