Zus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/1/2019 στις 1:17 ΠΜ, nickmanak είπε Ρε παιδια μια απορια: στα τελευταια δευτερολεπτα τελευταιας σκηνης τι κανει ο τυπος στους παγους με το παιδι ξαπλα χαμω; δεν καταλαβα τπτ. Εγώ δεν κατάλαβα αυτό που είπε ο Bermudakias πάντως. Εγώ καταλαβαίνω ότι ο Κροζίερ έμεινε με τους Ινουίτ και έκανε μια νέα αρχή. Το παιδί δίπλα του είναι το παιδί του και ο τύπος κυνηγάει φώκιες. Αυτή είναι η τεχνική στο συγκεκριμένο κυνήγι, ανοίγουν μια τρύπα στον πάγο και περιμένουν τη φώκια να αναδυθεί για να πάρει οξυγόνο και τότε την καμακώνουν. Ο Κροζίερ κρατάει καμάκι, ενώ όλα γύρω του είναι τόσο γαλήνια. Ο τύπος απλά βρήκε την εσωτερική του γαλήνη, the deeper meaning της συγκεκριμένης σκηνής 14 ώρες πριν, nickmanak είπε Στη wikipedia υπαρχει ολη η αληθινη ιστορια με αυτα τα πλοια, γραμμενη στα αγγλικα και αρκετα διαφορετικη απο την τηλεοπτικη σειρα. Καθόλου διαφορετική δεν είναι. Για την ακρίβεια με εξέπληξε το πόσο ιστορικά πιστή είναι, με εξαίρεση το Tuunbaq φυσικά που λειτουργεί κυρίως συμβολικά και έχει να κάνει με την απόγνωση η οποία καιρό με τον καιρό μεγάλωνε και κατάπινε τις ψυχές τους. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από Zus 1
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Καθόλου διαφορετική δεν είναι. Για την ακρίβεια με εξέπληξε το πόσο ιστορικά πιστή είναι, με εξαίρεση το Tuunbaq φυσικά που λειτουργεί κυρίως συμβολικά και έχει να κάνει με την απόγνωση η οποία καιρό με τον καιρό μεγάλωνε και κατάπινε τις ψυχές τους. δεν ειναι μονο συμβολισμος, η σειρα ειναι προσαρμογη ενος fantasy horror διηγηματος που βασιζεται σε ιστορικο γεγονος. και το τερας ειναι ο κακος του βιβλιου.
Zus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 57 λεπτά πριν, KilliK είπε δεν ειναι μονο συμβολισμος, η σειρα ειναι προσαρμογη ενος fantasy horror διηγηματος που βασιζεται σε ιστορικο γεγονος. και το τερας ειναι ο κακος του βιβλιου. I know. Και στο βιβλίο πάντως την ίδια παραβολική σημασία έχει θαρρώ!
7nisiotis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Πρώτο τρέιλερ 2ης: Όπως διαβάζουμε στο cinemode "Η δεύτερη σαιζόν της σειράς θα αφηγηθεί την ιστορία ενός φαντάσματος που στοιχειώνει την Αμερικανό-Ιαπωνική κοινότητα κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, στα σπίτια της Νότιας Καρολίνας, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου κρατούνταν οι αιχμάλωτοι και στο κέντρο επιχειρήσεων του Ειρηνικού Ωκεανού. Εκεί θα ακολουθήσουμε το ταξίδι ενός νεαρού άνδρα, που θα προσπαθήσει να κατανοήσει και να αντιμετωπίσει αυτήν την κακόβουλη οντότητα." 3 4
juno12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 πάρα πολύ καλή σειρά που έμαθα για αυτή από το εδώ topic. ευχαριστώ τα μάλα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Εγώ ρε παιδιά, γιατί δεν μπορώ να τη δω τη σειρά με τίποτα; Είδα το πρώτο επεισόδιο, μου φάνηκε αδιάφορο και ακόμη παλεύω να βγάλω το δεύτερο (λίγο πριν το τέλος το σταμάτησα). Δε γίνεται τίποτα που να μου τραβάει το ενδιαφέρον να δω. Το κλίμα με τους πάγους μου αρέσει πολύ και τέτοιες ταινίες ήταν πάντα η αδυναμία μου (όπως το The Thing). Μάλλον οι χαρακτήρες δε μου λένε τίποτα. Και γενικά οι συζητήσεις μου φαίνονται πολύ γενικές.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Manuel είπε Εγώ ρε παιδιά, γιατί δεν μπορώ να τη δω τη σειρά με τίποτα; Είδα το πρώτο επεισόδιο, μου φάνηκε αδιάφορο και ακόμη παλεύω να βγάλω το δεύτερο (λίγο πριν το τέλος το σταμάτησα). Δε γίνεται τίποτα που να μου τραβάει το ενδιαφέρον να δω. Το κλίμα με τους πάγους μου αρέσει πολύ και τέτοιες ταινίες ήταν πάντα η αδυναμία μου (όπως το The Thing). Μάλλον οι χαρακτήρες δε μου λένε τίποτα. Και γενικά οι συζητήσεις μου φαίνονται πολύ γενικές. Μη νιώθεις άβολα, κι εγώ ψιλοζορίστηκα να τη δώ... και μερικούς μηνες μετά θυμάμαι ελάχιστα πράγματα, δεν μου έμεινε κάτι. Καλογυρισμένη μεν, άνευρη δε.... 2 1 1
7nisiotis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Πάντως ένας έξτρα λόγος είναι και ο Τζάρεντ Χάρρις που παίζει και στο Chernobyl. Φοβερή ερμηνεία και στο The Terror. 4
_Xistenze Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Στις 27/6/2019 στις 3:15 ΜΜ, Manuel είπε Εγώ ρε παιδιά, γιατί δεν μπορώ να τη δω τη σειρά με τίποτα; Είδα το πρώτο επεισόδιο, μου φάνηκε αδιάφορο και ακόμη παλεύω να βγάλω το δεύτερο (λίγο πριν το τέλος το σταμάτησα). Δε γίνεται τίποτα που να μου τραβάει το ενδιαφέρον να δω. Το κλίμα με τους πάγους μου αρέσει πολύ και τέτοιες ταινίες ήταν πάντα η αδυναμία μου (όπως το The Thing). Μάλλον οι χαρακτήρες δε μου λένε τίποτα. Και γενικά οι συζητήσεις μου φαίνονται πολύ γενικές. η σειρα είναι κορυφαια...σεναριο, σκηνοθεσια, ατμοσφαιρα, μουσικη, ηθποιοι ...αψογα όλα. Οποιος δεν την εχει δει ..χανει 2
7nisiotis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 κάποιες νέες σκηνές πρεμιέρα στις 12 Αυγούστου
EmpYristis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 ΚΦανταστική σειρά. Την ειδα καπάκι μετά το Chernobyl λόγω των πολύ καλων σχολίων για τον πρωταγωνιστή. Κάποια επεισόδια τα λάτρεψα. Σε εκείνα με το κακό πνεύμα/κυνηγό καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα ή μάλλον σε παγάκια. Θα ήθελα να ξεδιαλυνουν λιγο περισσότερο την κατάσταση με το πολιτικό/κοινωνικό/οικογενειακό δράμα μεταξύ καποιων μελών του πληρώματος ή να μην ασχολουνταν καθόλου μαζι τους. Αφησαν αχρείαστα αρκετο χρόνο να κυλήσει και πολλά ερωτηματικά αναπάντητα για να εμβαθύνουν στους χαρακτήρες αλλά εντέλει αφησαν απορίες κι εκκρεμότητες. Θα μπορούσαν πχ. να συμπιεσουν ολα αυτά και να είχαν περισσότερες σκηνες ως προς την αντιπαλότητα των 2 καπετανιων ή την αντιμετώπιση του "τέρατος". Όπως και να έχει, πέρασα ευχάριστα. Την προτείνω σε οσους τους αρέσουν τα θρίλερ επιβίωσης, ταινίες αγωνιώδους δράσης και δεν τους χαλάνε οι σκληρές εικόνες και η αργή πλοκή/ίντριγκες. 3
Undertaker1982 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Πολύ καλή σειρά! Την είδα σε μαραθώνιο.... Είχα καιρό να δω σειρά μπαμ μπαμ!
bvb7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Σημερα η 2η σεζον σουπερ, μας πολυ καλα ο Αυγουστος φετος 1
7nisiotis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Ενημερωτικά έχουν κυκλοφορήσει οι υπότιτλοι για το πρώτο επεισόδιο στα γνωστά υποτιτλαδικα. 1
bvb7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δυστυχως μεχρι στιγμης δεν εχει καμια σχεση με την πρωτη σεζον, πολυ κατωτερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα