splanis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάποιες φορές εκεί που παίζω (pubg) κάνει ένα μικρό κόλλημα ενός δευτερόλεπτου το pc σε συνδυασμό με ένα περίεργο ήχο. Αυτό γίνεται κάθε 20-30 δευτερόλεπτα ας πούμε αλλά δεν γίνεται πάντα, δηλαδή μπορεί να κάνω restart και μετά να μην το κάνει. Μετά παρατήρησα ότι το έκανε και στον browser στο youtube άρα δεν φταει το game. Ο ηχος που κάνει είναι σαν αυτόν στο βίντεο Windows 10 Pro, το σύστημα στην υπογραφή μου Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από splanis
splanis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 καμια ιδεα ρε παιδια; δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι θεμα ήχου, γραφικών, windows, internet(νιώθω ότι μερικές φορές όταν βλέπω βιντεάκι στο youtube δεν ειναι smooth σαν να κολλαει), ή κάτι άλλο;
boombastik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ξαναβαλε τα καλωδια των σκληρων. Επισης μηπως εχεις κανα sea-gate 7200.14 μοντελο? Σε οποιοδιποτε σκληρο το κανει οταν μπαινεις η μονο σε αυτον? Ο ssd σε τη κατασταση ειναι? Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από boombastik
Undertaker25 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Έχεις δοκιμάσει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση τους drivers ήχου και γραφικών? Τα κολλήματα στην εικόνα και τον ήχο πότε συμβαίνουν? Πχ όταν κουνάς το ποντίκι ή τυχαία?
splanis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) τα κολληματα ειναι τυχαια νομιζω, εκανα reinstall τους realtek και προς το παρον καλα παει, της γραφικων οχι έχω ssd samsung, το CrystalDiskInfo 100% λεει, δεν έχω άλλο δισκο Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από splanis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα