Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τα μέλη, 

έχω έναν i3 4160( 3.6gigahz)  3 χρόνια περίπου.Όλο αυτό το διάστημα όλα τέλεια.CPU  χαμηλά τελείως ποσοστά σπάνια έφτανε 30% στιγμιαία 70 και μετά κλασσικά 1-35 % ...RAM (8αρα έχω) μέχρι 50% ,καθαρά browsing 5,6 σελίδες ταυτόχρονα fb youtube .Από απόψε μου κάνει το εξής κουλό!

δίσκος 0% (ούτε κάν ανεβάζει ποσοστό στο σκανάρισμα του antivirus ) κολλημένο 0% ,CPU μονίμως από 40- 75% και ram χαμηλά 15 έως 34% ανάλογα τις σελίδες που έχω ανοίξει 

Έχω windows 8.1 pro και με προβληματίζει η αύξηση στα καλά καθούμενα του ποσοστού του cpu και η αδράνεια τελείως 0% του δίσκου ενώ στο σύστημα όλα κυλάνε ομαλά τώρα που γράφω έχει 73 % cpu με 3 σελίδες ανοιχτές μνήμη φυσιολογική (33 %) .

* διαχείριση εργασιών 29 %.!!! 

Κάποια ιδέα ,άποψη-συμβουλή ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Κάνε πρώτα μια επανεκκίνηση (όχι τερματισμό αλλά επανεκκίνηση).

Μετά βάλε το openhardware monitor και δες τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή. Δεν πρέπει να περνάνε τους 75 βαθμούς σε πίεση και τους 50-55 σε νορμάλ λειτουργία.

Κατέβασε και τρέξε το hdsentinel σε δοκιμαστική λειτουργία και δες πόσο δίνει στην υγεία του δίσκου.

Δημοσ.

όλες οι τιμές είναι φυσιολογικές , ο δε δίσκος σε ΤΕΛΕΙΑ κατάσταση.Αυτό που με προβληματίζει είναι η μηδαμινή λειτουργία του δίσκου (0% μονίμως ) και το "φόρτωμα" της cpu δουλεύει μονίμως από 34- 80 % εκεί που τόσα χρόνια "κοιμόταν" 0- 70 τοις εκατό στιγμιαία (παιχνίδια δεν παίζω κάνω όμως επεξεργασία φώτο μουσική κλπ) .Φαίνεται πως πήρα τελικά κάποιο update για το γνωστό θέμα * και τα φόρτωσαν όλα στην cpu,ενώ η RAM άμα ανοίξω 6.7 σελίδες (π.χ. gazzetta,fb,youtube Κλπ) είναι μόλις 30 κάτι τοις εκατό ενώ μέχρι πρότινος έφτανε συνήθως πάνω από 40 με 45 % .... όλα πάντως από θερμοκρασίες και κατάσταση δίσκου είναι άριστα ...

*   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...