Προς το περιεχόμενο

Windows 7 LITE

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχει/ειχε κανεις Windows 7 LITE να δωσει μια γνωμη ή και κανα safe link να τα κατεβασω

γιατι μολις ειδα οτι υπαρχουν και μου κινησαν το ενδιαφερον για ενα παλιο λαπτοπ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Darkito είπε

Καλησπερα εχει/ειχε κανεις Windows 7 LITE να δωσει μια γνωμη ή και κανα safe link να τα κατεβασω

γιατι μολις ειδα οτι υπαρχουν και μου κινησαν το ενδιαφερον για ενα παλιο λαπτοπ

Τι χαρακτηριστικά έχει το "παλιό λάπτοπ"? 

Δημοσ.

AMD QC-4000 1.3ghz

4gb ram

εχω win 10 τωρα και εχω δοκιμασει διαφορες εκδοσεις linux δε ρωταω αν θα τρεχει καλα στο λαπτοπ απλα μια γνωμη για το συγκεκριμενο λογισμικο ή κατι που πρεπει να ξερω 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Darkito είπε

AMD QC-4000 1.3ghz

4gb ram

εχω win 10 τωρα και εχω δοκιμασει διαφορες εκδοσεις linux δε ρωταω αν θα τρεχει καλα στο λαπτοπ απλα μια γνωμη για το συγκεκριμενο λογισμικο ή κατι που πρεπει να ξερω 

Αφου δεν ρωτά αν θα τρέχει καλά ή όχι τι ζητάς λινκ να τα κάνεις λήψη; :wacko:

Πέρα απ αυτό δεν νομίζω πως υπήρχε τέτοια έκδοση. Τουλάχιστον εγώ θυμάμαι μόνο τα Windows 7 Starter όπου είχαν αρκετές ελλείψης σε σχέση με επόμενες εκδόσεις και συνήθως ήταν για "αδύναμα μηχανάκια"

Δημοσ.

ουτε εγω ηξερα οτι υπαρχει τετοια εκδοση για windows 7 απο οτι ειδα δεν ειναι official απο τη microsoft αλλα win 7 "πειραγμενα"  και διαβασα ειναι αρκετα ελαφρια οποτε ρωταω μηπως τα εχει εγκαταστησει κανεις και μας πει μια προσωπικη γνωμη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Darkito είπε

ουτε εγω ηξερα οτι υπαρχει τετοια εκδοση για windows 7 απο οτι ειδα δεν ειναι official απο τη microsoft αλλα win 7 "πειραγμενα"  και διαβασα ειναι αρκετα ελαφρια οποτε ρωταω μηπως τα εχει εγκαταστησει κανεις και μας πει μια προσωπικη γνωμη

Προσωπικά ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να εγκαταστήσω εκδόσεις οι οποίες ήταν/είναι τροποποιημενές...B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...