Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα εχει/ειχε κανεις Windows 7 LITE να δωσει μια γνωμη ή και κανα safe link να τα κατεβασω γιατι μολις ειδα οτι υπαρχουν και μου κινησαν το ενδιαφερον για ενα παλιο λαπτοπ
kormos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Darkito είπε Καλησπερα εχει/ειχε κανεις Windows 7 LITE να δωσει μια γνωμη ή και κανα safe link να τα κατεβασω γιατι μολις ειδα οτι υπαρχουν και μου κινησαν το ενδιαφερον για ενα παλιο λαπτοπ Τι χαρακτηριστικά έχει το "παλιό λάπτοπ"?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 AMD QC-4000 1.3ghz 4gb ram εχω win 10 τωρα και εχω δοκιμασει διαφορες εκδοσεις linux δε ρωταω αν θα τρεχει καλα στο λαπτοπ απλα μια γνωμη για το συγκεκριμενο λογισμικο ή κατι που πρεπει να ξερω
kormos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Darkito είπε AMD QC-4000 1.3ghz 4gb ram εχω win 10 τωρα και εχω δοκιμασει διαφορες εκδοσεις linux δε ρωταω αν θα τρεχει καλα στο λαπτοπ απλα μια γνωμη για το συγκεκριμενο λογισμικο ή κατι που πρεπει να ξερω Αφου δεν ρωτά αν θα τρέχει καλά ή όχι τι ζητάς λινκ να τα κάνεις λήψη; Πέρα απ αυτό δεν νομίζω πως υπήρχε τέτοια έκδοση. Τουλάχιστον εγώ θυμάμαι μόνο τα Windows 7 Starter όπου είχαν αρκετές ελλείψης σε σχέση με επόμενες εκδόσεις και συνήθως ήταν για "αδύναμα μηχανάκια"
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 ουτε εγω ηξερα οτι υπαρχει τετοια εκδοση για windows 7 απο οτι ειδα δεν ειναι official απο τη microsoft αλλα win 7 "πειραγμενα" και διαβασα ειναι αρκετα ελαφρια οποτε ρωταω μηπως τα εχει εγκαταστησει κανεις και μας πει μια προσωπικη γνωμη
kormos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Darkito είπε ουτε εγω ηξερα οτι υπαρχει τετοια εκδοση για windows 7 απο οτι ειδα δεν ειναι official απο τη microsoft αλλα win 7 "πειραγμενα" και διαβασα ειναι αρκετα ελαφρια οποτε ρωταω μηπως τα εχει εγκαταστησει κανεις και μας πει μια προσωπικη γνωμη Προσωπικά ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να εγκαταστήσω εκδόσεις οι οποίες ήταν/είναι τροποποιημενές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα