polemikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Με την είσοδο του στην αγορά, το P Smart της Huawei ουσιαστικά σηματοδοτεί την άφιξη των οθονών αναλογίας 18:9 στην οικονομική κατηγορία. Όμως η συσκευή της Κινέζικης εταιρείας που έχει μπει στο… μάτι των Samsung και Apple με τη πρόοδο της τόσο σε τεχνολογικό επίπεδο όσο και με τις πωλήσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο δεν είναι σκέτη μία οθόνη, έστω και FullView αλλά επιδεικνύει αναπάντεχα καλά χαρακτηριστικά για τη κατηγορία και το κόστος της. Πιο συγκεκριμένα, το Huawei P Smart διαθέτει οθόνη FullView (LCD IPS) με διαγώνιο 5,65 ιντσών και στο εσωτερικό του βρίσκουμε το οκταπύρηνο SoC της HiSilicon, Kirin 659 σε συνδυασμό με 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή που διαθέτει διπλή κύρια κάμερα, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και δυνατότητες Dual SIM βασίζεται στο Android 8.0 Oreo -μία ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη για συσκευή της συγκεκριμένης κατηγορίας τιμής και λαμβάνοντας υπόψη πως έχει κινηθεί ο ανταγωνισμός- σε συνδυασμό με το EMUI 8.0. Η συσκευή χαρακτηρίζεται από αρκετά κομψό σχεδιασμό (με πάχος μόλις 7,5 χιλιοστών), αλλά και ενδεχομένως συνηθισμένο και ελαφρώς συμβιβασμένο, σχεδόν βαρετό, αλλά και από καλή ποιότητα κατασκευής για τη κατηγορία, με το μέταλλο να κυριαρχεί, και δύο κομμάτια από πλαστικό, σαν καπάκια, να βρίσκονται στο πάνω και κάτω τμήμα της “πλάτης”. Δείτε το πλήρες review Δείτε ολόκληρο το άρθρο
ziaba Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 η huawei εδώ και 2 χρονιά πουλάει ολόιδιο soc άπλα ανεβάζοντας την συχνότητά λειτουργίας του άπλα παραδεχτή 1
BaggsR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μου το έκαναν δώρο στα γενέθλιά μου πριν 2 εβδομάδες και το κινητό είναι όντως πολύ καλό! To fingerprint scanner είναι στιγμιαίο, δεν το περίμενα σε συσκευή των 200-250 ευρώ. Το μόνο μείον είναι πως ο σχεδιασμός του το κάνει να γλυστράει από την παλάμη σχετικά έυκολα. Με θηκούλα είναι μια χαρά πάντως. 1
techplastic Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για τα λεφτά του καλό φαίνεται.Στα χαρακτηριστικά διάβασα πως δεν έχει ραδιόφωνο είναι λίγο μείον για κάποιον που χρησιμοποιεί.Είδα πως και το Honor 9 δεν έχει ραδιόφωνο,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε κάποια μοντέλα της η huawei επιλέγει να μην βάζει και σε κάποια να βάζει. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από techplastic
voltmod Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, techplastic είπε Για τα λεφτά του καλό φαίνεται.Στα χαρακτηριστικά διάβασα πως δεν έχει ραδιόφωνο είναι λίγο μείον για κάποιον που χρησιμοποιεί.Είδα πως και το Honor 9 δεν έχει ραδιόφωνο,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε κάποια μοντέλα της η huawei επιλέγει να μην βάζει και σε κάποια να βάζει. Τι λες; Έχει ραδιόφωνο.
SecondSonOfGamee Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 H ειρωνεια ειναι πως στην εκδοση των 4gb ram εχει fast charging! Παραξενα πραγματα 1
techplastic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, voltmod είπε Τι λες; Έχει ραδιόφωνο. Για πιο μοντέλο μιλάς..?P Smart ή Honor 9..?Γιατί διαβάζω στα χαρακτηριστικά πώς κανένα από τα 2 δεν έχει ραδιόφωνο.Αν το έχει κάποιος ας μας πει με σιγουριά
andreasmiky Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 διαβάζω για soc, πυρήνες, χρονισμούς κλπ. Εχω αλλαξει καμια 40 τηλεφωνα και δεν έχουν καμία σχέση τα χαρακτηριστικά με το πώς δένει αυτό στην πραγματική χρήση. καλά που υπάρχει και η Huawei και παίρνεις τηλέφωνο premium σε τιμή mid. Εταιρεία φοβερή με φοβερό service και εκτίμηση προς τον πελάτη. Δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν αλλά μην ψειριζουμε και την μαϊμού. Τελικά αν ο άνθρωπος δεν πληρωσει ακριβά μια βλακεία σαν τα Samsung, που για να αλλάξει σήμα από 3g σε 4g κάνει κάνα 15λ δεν το εκτιμά.Για να μην πω για την apple. 1
voltmod Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, techplastic είπε Για πιο μοντέλο μιλάς..?P Smart ή Honor 9..?Γιατί διαβάζω στα χαρακτηριστικά πώς κανένα από τα 2 δεν έχει ραδιόφωνο.Αν το έχει κάποιος ας μας πει με σιγουριά Για το P Smart λέω, και το λέω με σιγουριά άνθρωπε μου (πριν κάνεις την επεξεργασία και γράψεις Honor 9 βεβαίως απάντησα, οπότε...).
~mxls~ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Έχει ραδιόφωνο. Τρέχει και μια καλή προσφορά στο Πλαίσιο αυτη τη βδομάδα.
ziaba Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, andreasmiky είπε διαβάζω για soc, πυρήνες, χρονισμούς κλπ. Εχω αλλαξει καμια 40 τηλεφωνα και δεν έχουν καμία σχέση τα χαρακτηριστικά με το πώς δένει αυτό στην πραγματική χρήση. καλά που υπάρχει και η Huawei και παίρνεις τηλέφωνο premium σε τιμή mid. Εταιρεία φοβερή με φοβερό service και εκτίμηση προς τον πελάτη. Δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν αλλά μην ψειριζουμε και την μαϊμού. Τελικά αν ο άνθρωπος δεν πληρωσει ακριβά μια βλακεία σαν τα Samsung, που για να αλλάξει σήμα από 3g σε 4g κάνει κάνα 15λ δεν το εκτιμά.Για να μην πω για την apple. όταν θα πει η huawei αααα δεν θα πάρει αναβάθμισή και θα σταματήσει η υποστήριξή λόγω του soc της συσκευής που πλήρωσες πέρσι 250€ τότε θα καταλάβεις γιατί ψειρίζουμε και την μαϊμού
stoum Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, ziaba είπε όταν θα πει η huawei αααα δεν θα πάρει αναβάθμισή και θα σταματήσει η υποστήριξή λόγω του soc της συσκευής που πλήρωσες πέρσι 250€ τότε θα καταλάβεις γιατί ψειρίζουμε και την μαϊμού Αγαπητέ φίλε δεν νομίζω. Είμαι κάτοχος S7 edge, το οποίο απόκτησα μετά από ένα Huawei P8 Lite το οποίο είναι αγορασμένο τον Σεπτέμβριο του '15 και στην συνέχεια παραχώρησα στην σύζυγο. Έχω χάσει το μέτρημα στο πόσες φορές έχει πάρει αναβάθμιση το P8 Lite, μέχρι και πριν 10 μέρες πήρε. Το βασικότερο όμως είναι, πως εκτός μίας, όλες οι άλλες ήταν πραγματικές αναβαθμίσεις και όχι υποβαθμίσεις... Με το S7 Edge, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι, εδώ και 1 χρόνο που το έχω, οι 3 αναβαθμίσεις που πήρε ήταν πραγματικές αναβαθμίσεις και όχι υποβαθμίσεις... Με την 1η ευκαιρία, θα επιστρέψω στην Huawei, που μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από άποψη υποστήριξης.
ziaba Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μιλάμε για major αναβαθμίσεις που αντε να πήρε μια το lite και μετά αντε γειά νταξ από mid συσκευή δεν περιμένουμε κάτι άλλο ... Το edge πήρε 2 και υπάρχει μικρή πιθανότητα ίσως να πάρει και ακόμα μια... Επίσης δες τι patch ασφαλείας android φοράει το Samsung και το Huawei και μετά κάνε σύγκριση (φιλικά πάντα)
andreasmiky Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 54 λεπτά πριν, ziaba είπε Μιλάμε για major αναβαθμίσεις που αντε να πήρε μια το lite και μετά αντε γειά νταξ από mid συσκευή δεν περιμένουμε κάτι άλλο ... Το edge πήρε 2 και υπάρχει μικρή πιθανότητα ίσως να πάρει και ακόμα μια... Επίσης δες τι patch ασφαλείας android φοράει το Samsung και το Huawei και μετά κάνε σύγκριση (φιλικά πάντα) κανένας δεν διαφωνεί μαζί σου τεχνικα.το θέμα είναι ότι το s7 edge που είχα τελευταία (πριν πάω στην Huawei και το p10) ότι και να μου λες μου έβγαλε την ψυχή.η μια αναβάθμιση χειρότερη από την αλλη. τι καθαρή εγκατάσταση, τι εκκαθάριση δεδομένων,τι εκκαθάριση προσωρινων αρχείων...και το αποκορύφωμα στο σέρβις ένα μπ@@@@@ο! τελικά το πούλησα πήρα το p10 και ισιωσα.φορτιση σφαιρα , ταχύτητα multitasking , σέρβις εξαιρετικό και το κεφάλι μου ήσυχο.τωρα αν θες αδερφέ μου να παιδευεσαι και να χάνεσαι στην μετάφραση ενώ άλλη είναι η πραγματική ζωη.. δική σου είναι η ζωή δεν είναι δική μου...φιλικά πάντα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα