Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα ασύρματο Panasonic και το πλήκτρο κλίσης κολλάει και θέλει προσπάθεια για να πιάσει. Υπάρχει κάποιο σπρευ να μπορεί να βοηθήσει; 

Χωρίς να ανοίξω την συσκευή γιατί σίγουρα δεν θα μπορώ να την ξσνασυναρμολογησω... 

Δοκιμασα σπρευ αέρα χωρίς αποτέλεσμα. 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

θα εβγαζα τις μπαταριες και θα εριχνα σπρει καθαρισμου ηλεκτρικων επαφων περιμετρικα στο πληκτρο μπας και ξεκολλησει.θα ξαναβαζα τις μπαταριες αφου ειχε στεγνωσει (στεγνωνει γρηγορα αυτο το σπρει)

αυτο θα εκανα εγω,δεν το εχω δοκιμασει να στο εγγυηθω

αν δεν πιασει αυτο προχωρας σε πιο δραστικα καθαριστικα τυπου wd 40 οπου υπαρχει και το ρισκο να στο βραχυκυκλωσει

• Like 1
Δημοσ.

Δε χρειάζεται ειδικό σπρει Γιάννη, αν το ανοίξεις και το καθαρίσεις με οινόπνευμα θα είναι εντάξει λογικά. Το κάνω εδώ και καιρό και κάθε φορά του δίνω 6 μήνες ζωής ακόμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε χρειάζεται ειδικό σπρει Γιάννη, αν το ανοίξεις και το καθαρίσεις με οινόπνευμα θα είναι εντάξει λογικά. Το κάνω εδώ και καιρό και κάθε φορά του δίνω 6 μήνες ζωής ακόμα 

Δυσκλο για μενα να το ανοιξω....Και πιο δυσκολο να το ...ξανακλεισω ....Αυτο εχω αλλα δεν καταλαβαινω ουτε καν πως ανοιγει

Για αλλαγη πληκτρολογιου ζητησαν 15 ευρω σε panasonic service και καινουργιο μονό κανει 23 ευρω το πιο νεο

https://www.skroutz.gr/s/3378129/Panasonic-KX-TG6811.html

PANASONIC KX-TG6611GR duos

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Δεν είναι δύσκολο δυο βίδες έχει μέσα στο χώρο των μπαταριών και μετά Τίλο λίγο με ένα κατσαβίδι ανοίγει (και κλείνει εξίσου εύκολα)

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Δεν είναι δύσκολο δυο βίδες έχει μέσα στο χώρο των μπαταριών και μετά Τίλο λίγο με ένα κατσαβίδι ανοίγει (και κλείνει εξίσου εύκολα)

Τις δυο βιδες τις βλεπω....Τιλο τι εννοεις ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Πλευρικά εκεί που ενώνει το πάνω με το κάτω μεροσ λίγο λίγο και θα ανοίξει 

Σε ευχαριστω πολυ .Μετα αν ξερω καλα υπαρχει μια μεμβρανη που θελει καθαρισμα με καθαρο οινοπνευμα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...