Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!
μου εχει δημιουργηθει ενα προβλημα στην 2ρη οθονη μου...αναβοσβηνουν συνεχεια κατι πρασινες κουκιδες με αποτελεσμα να ενοχλει στο να θελεις να κανεις κατι σε εκεινη την οθονη...
Η οθονη ειναι συνδεδεμενη με τον υπολογιστη με HDMI
Επισης το προβλημα δημιουργηθηκε αφου μου εγινε update αυτοματα στα windows 10 (απο εδω υποψιαζομαι οτι ξεκιναει το προβλημα γτ μηνες τωρα δεν ειχα τετοιο προβλημα και δημιουργηθηκε το προβλημα σημερα μετα το update)
ευχαριστω σε οποιον βοηθησει

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mirodin είπε

Καλησπερα παιδια!
μου εχει δημιουργηθει ενα προβλημα στην 2ρη οθονη μου...αναβοσβηνουν συνεχεια κατι πρασινες κουκιδες με αποτελεσμα να ενοχλει στο να θελεις να κανεις κατι σε εκεινη την οθονη...
Η οθονη ειναι συνδεδεμενη με τον υπολογιστη με HDMI
Επισης το προβλημα δημιουργηθηκε αφου μου εγινε update αυτοματα στα windows 10 (απο εδω υποψιαζομαι οτι ξεκιναει το προβλημα γτ μηνες τωρα δεν ειχα τετοιο προβλημα και δημιουργηθηκε το προβλημα σημερα μετα το update)
ευχαριστω σε οποιον βοηθησει

Αν είναι εφικτό μια εικόνα θα βοηθούσε.

Με αυτό πάντως που αναφέρεις ή για πρόβλημα στην κάρτα γραφικών ακούγεται ή κάποια φθορά στο καλώδιο σύνδεσης με την οθόνη σου (αν δεν έχει πρόβλημα η υποδοχή σύνδεσης της οθόνης). :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορούσε να είναι και καμμένα πίξελ. Τράβα το ένα βίντεο και ανέβασε το κάπου να το δούμε,

Ταυτόχρονα άλλαξε τα καλώδια από τις οθόνες μεταξύ τους και άλλαξε και τις οθόνες στην κάρτα γραφικών δλδ η 1η στη θέση της 2ης και η 2η στην 1η.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...