Haros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Eida se kapoia site gia aytes tis ekdoseis tou totalwar.. Alla den katalaba an exoun kykloforhsei 'h an prokeite na kykloforhsoun :oops: Ektos apo thn kanonikh ekdosh tou totalwar (medieval) kati pou eida gia expansion vinkings invasion ktl isxyoun? exoun bgei?
NiColaO_@SRaiL Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 to vinking poy les exi poy kikloforise pano apo ena eksamino omos to Rome total war argi akoma gi auto kane ipomoni pantos ta screenshots fenontai poli deleastika opote anypomonoume oli mas (to paixnidi einai pliros 3D)ax ax ax
Erunildo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Οσο για το Shogun ειναι το προηγουμενο του Medieval. Δεν πιστευω να αξιζει να το παρει κανεις αν εχει ηδη το Medieval εκτος και αν τρελενεται για την Ιαπωνια (στην οποια διαδραματιζεται το παιχνιδι.)
strouga2000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 mipos yparxei demo tou rome total war
Erunildo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Μπα φιλε δυστυχως οχι:( Και εγω παρακαλαω να βγει συντομα...για την ωρα μονο screenshots και trailers... Cya..
Haros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Na rwthsw kai kati allo... Ta mod gia to medieval total war pou exoun kykloforhsei, ti lene? Mhn katebazw tsampa 60mb
Erunildo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δεν ξερω να σου πω, δεν τα εχω παιξει.. πιστευω ομως οτι θα ειναι "σετ" μαχων για καποιο προσωπο..πχ ειδα ενα που λεγονταν Napoleonic Wars (ή κατι τέτοιο τελοσπάντων.). Μάλλον θα έχει καποιες απο τις μάχες του Ναπολέοντα. Cya..
Haros Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 An einai mono gia maxes den leei... Ama eixe kanonika p.x tous Ellhnes na paixeis kanoniko capmaign tha elege perissotero
Erunildo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Ναι οντως θα ηταν πιο ενδιαφερον... Παντως οπως ειπα ΔΕΝ ειμαι 100% σιγουρος πως ειναι αυτα τα mods.Αν τα κατεβασεις πες μας τις εντυπωσεις σου(δεν λεω οχι για καποια campaigns παραπανω...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.