abeness Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2000 Παιδιά ενα μεγάλο γειά σας ξανα μετα απο τόσο καιρό. Ισως δεν με θυμάστε γιατί γράφτηκα λίγο καιρό πριν κάνει time out το insomnia, στο μεταξή έπαθα και εγω μια πλάκα με το pc μου (μου κάηκε γιατί είχε κολήση το ανεμησυηράκη ΓΑΜΑΤΑ). Οπως και να έχει ελπίζω να υα ξαναπούμε.<BR>Υ.Σ. Προς Θεού μην λαμβάνεται υπόψην την ωρθωγραφύα μου. (Το ξέρω ότι η ορθογραφία δεν γράφεται έτσι )
gotchagr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2000 Δημητράκη, πάντα ανορθόγραφος! χεχε <P>Καλώς ήρθες (και πάλι) στην μεγάλη μας παρέα..
abeness Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Ευχαριστω βρε φίλε. Οσο για το ανορθόγραφος το κάνω για να μην χαλάση η "μαγιονέζα"¨:-
gotchagr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δημητράκη, ας σταματήσουμε εδώ γιατί θα μας φάνε που το καταντήσαμε IRC. Διάβαζε τα topics των άλλων παιδιών κι όπου μπορείς, να συμμετέχεις κάντο...<P>Έτσι λειτουργούμε εδώ... <P>Φιλάκια<BR>Μπάμπης<BR>[OVER AND OUT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.