giannakis223 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σας, δεν γνώριζα που ακριβώς να τοποθετήσω αυτό το ποστ οπότε το έβαλα εδώ ! έχω στην κατοχή μου έναν Γραφικό Ισοσταθμιστή της Kenwood μοντέλο GE-7030 για το ηχοσύστημα του σπιτιού το οποίο εχει 10 μέρες τώρα που δεν ανάβει η οθόνη του αλλά λειτουργεί κανονικά. Το πήγα σε έναν τεχνικό και μου είπε ότι δεν είναι καμένη η οθόνη αλλά κάτι αλλο ( ολοκλήρωμα, κάτι τέτοιο μου είπε), και δεν βρίσκει ανταλλακτικά γιατί είναι παλιό μοντέλο. γνωρίζεται κάποιον αντιπρόσωπο ή κάποιον που πιθανών να είναι σε θέση να το επισκευάσει ? Ευχαριστώ πολύ!
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Γραμμικό οχι γραφικό Με την Kenwood μίλησες
giannakis223 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Γραφικό γράφουν οι οδηγίες χρήσης που έχω ακόμα ! την μόνη kenwood που βρίσκω σαν αντιπρόσωπο στην Ελλάδα ασχολείται με μαγειρικά προϊόντα! είχε αγοραστεί από την sound hellas s.a. αλλά τα τηλέφωνα που βρίσκω δεν αντιστοιχούν πουθενά λέει ! δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα
Knight of Mercy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Πρώτα απ' όλα ελέγχεις αν ο διακόπτης DISPLAY λειτουργεί ή έχει κολλήσει (έχει αναφερθεί ως πρόβλημα). Στη συνέχεια "ελέγχεις" τις κολλήσεις στις δύο άκρες της οθόνης (χρειάζεται λύσιμο το EQ - ψάξτο στο διαδίκτυο υπάρχει εικόνα). Το 7030 ελέγχεται απο microprocessor και όπως αντιλαμβάνεσαι και να βρείς τεχνικό να σου λύσει το πρόβλημα (αν βρείς) μάλλον δεν θα σε συμφέρει. 1
Mobilexpress.gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) mobilexpress.gr στο Ηρακλειο Κρητης Εχουμε επισκευάσει το συγκεκριμένο με το ίδιο πρόβλημα Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Mobilexpress.gr
Silverage Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Αυτό που ψάχνουνε όλα τα αρχαία θέματα για να κάνουνε διαφήμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα