Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, δεν γνώριζα που ακριβώς να τοποθετήσω αυτό το ποστ οπότε το έβαλα εδώ ! έχω στην κατοχή μου έναν Γραφικό Ισοσταθμιστή της Kenwood μοντέλο GE-7030 για το  ηχοσύστημα του σπιτιού το οποίο  εχει 10 μέρες τώρα που δεν ανάβει η οθόνη του αλλά λειτουργεί κανονικά. Το πήγα σε έναν τεχνικό και μου είπε ότι δεν είναι καμένη η οθόνη αλλά κάτι αλλο ( ολοκλήρωμα, κάτι τέτοιο μου είπε), και δεν βρίσκει ανταλλακτικά γιατί είναι παλιό μοντέλο. γνωρίζεται κάποιον αντιπρόσωπο ή κάποιον που πιθανών να είναι σε θέση να το επισκευάσει  ? Ευχαριστώ πολύ!

kenwood_ge-7030_stereo_graphic_equalizer.jpg

Δημοσ.

Γραφικό γράφουν οι οδηγίες χρήσης που έχω ακόμα :P ! την μόνη kenwood που βρίσκω σαν αντιπρόσωπο στην Ελλάδα ασχολείται με μαγειρικά προϊόντα!  είχε αγοραστεί από την sound hellas s.a. αλλά τα τηλέφωνα που βρίσκω δεν αντιστοιχούν πουθενά λέει ! δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα

Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα ελέγχεις αν ο διακόπτης DISPLAY λειτουργεί ή έχει κολλήσει (έχει αναφερθεί ως πρόβλημα).

Στη συνέχεια "ελέγχεις" τις κολλήσεις στις δύο άκρες της οθόνης (χρειάζεται λύσιμο το EQ - ψάξτο στο διαδίκτυο υπάρχει εικόνα). Το 7030 ελέγχεται απο microprocessor και όπως αντιλαμβάνεσαι και να βρείς τεχνικό να σου λύσει το πρόβλημα (αν βρείς) μάλλον δεν θα σε συμφέρει.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

mobilexpress.gr στο Ηρακλειο Κρητης 

Εχουμε επισκευάσει το συγκεκριμένο με το ίδιο πρόβλημα 

Επεξ/σία από Mobilexpress.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...