FromDusk_TillDawn Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο τους δημιουργους του heavy rain, την εταιρεία ανάπτυξης Quantic Dreams και με director τον David Cage, το Detroit Become Human είναι ένα neo-noir θρίλερ/ adventure game που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 (πιθανόν στο δεύτερο τρίμηνο) για το PS4. Γνωριζει κανεις αν βγει με ελληνικα οπως το beyond two souls? Επίσημο site: https://www.playstation.com/en-us/games/detroit-become-human-ps4/ Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από FromDusk_TillDawn 2
karamela693 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Το θεωρώ δεδομένο ότι θα έχει Ελληνικούς υπότιτλους, το περιμένω πως και πως το παιχνίδι, είναι με διαφορά το αγαπημένο μου είδος!! Η πρώτη μου επαφή με αυτό το ''είδος'' ήταν με το fahrenheit στο ps2, μετά είχαμε τα τρομερά Heavy Rain και Beyond two souls στο ps3, ενώ πολύ καλά και αξιόλογα ήταν το life is strange και Until Dawn. Y.Γ. Για όσους ενδιαφέρονται για αυτό το είδος υπάρχει στο ps4 αποκλειστικά και το Hidden Agenda, είναι ενδιαφέρον άλλα πολύ μικρό μόλις 2-3 ώρες διάρκεια. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Και εγω ελπιζω να εχει υποτιτλους αν κρινω απο το beyond two souls γιατι το heavy rain ηταν πιο παλιο.Τρομερα παιχνιδια ολα οσα ανεφερες. 1
solidsnake222 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Έχοντας παίξει όλα τα παιχνίδια τέτοιου είδους(εκτός από το Hidden Agenda που αναφερε ο φίλος πιο πάνω) μπορώ να πω φαίνεται πολύ καλό! Και εγώ θεωρώ θα έχει ελληνικούς υπότιτλους. Αναμένουμε ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του!.
JohnVani18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Απρίλιο God of War, Μάιο αυτό.. Λεφτά υπάρχουν..
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σιγουρα θα εχει ελληνικους υποτιτλους.Ε ρε γλεντια. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από FromDusk_TillDawn 1
JohnVani18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Ανακοινώθηκε και Digital Deluxe. Για Special φυσική έκδοση τίποτα ακόμα. 1
solidsnake222 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 20 απριλιου God of War και 25 μαιου το Detroit! Με άδειες τσέπες θα μείνουμε καλοκαιριατικα Το Hype στο ύψος!! 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Και να ταν μονο αυτα...στη λιστα αγαπημενων του σκρουτζ περιμενουν καμια 10ρια ακομα. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από FromDusk_TillDawn
Alastor192 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Εχω την εντυπωση πως θα ναι το καλυτερο τους. Πολλα χρονια στο developement και απ'οσα εχω δει ωραιο setting και αρκετα φιλοδοξο.Για να δουμε
JohnVani18 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μακάρι, γιατί προσωπικά το Beyond δε μου άρεσε όσο το HR και περίμενα αρκετά παραπάνω.
Πανος999 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μια απ τα ιδια.. Τρομερη ιστορια του hr ενω το beyond με κουρασε λιγο..
kostiger Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Σαφως ανωτερο το Hr, αλλά και το Beyond ειχε τις στιγμες του. Περιμενω με ανυπομονησια το καινουργιο. H sci-fi θεματολογια του με ιντριγκαρει απιστευτα.
solidsnake222 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμενα το Beyond μου άρεσε πολύ περισσότερο από το hr ίσως να έπαιξε ρόλο η ellen page και ο dafoe Στο θέμα μας τώρα, το Detroit φαίνεται πολύ καλογραμμένο και με πολλές επιλογές που θα παίζουν το ρόλο τους. Ελπίζω να ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες μου. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από solidsnake222
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Εχει διαβασει κανεις το σεναριο να μας πει 2 λογια.Γιατι μονο σε αγγλικα σαιτ βρισκω αρθρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα