Yiannis87 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Ανοίγω αυτό το θέμα μιας και νομίζω πως λείπει!! Απλά κούβεντα να γίνεται... όχι ότι είναι και το πιο σημαντικό!! Εγώ έχω space grey για την ώρα, αλλά σε ερχόμενη αναβάθμιση σκέφτομαι να αλλάξω σε silver
kriosgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Ανάλογα με την επίπλωση του σπιτιού πιστεύω πως θα πρέπει να διαλέξεις
onelonelystar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 ενώ το space grey δεν με τρέλανε στα iPhone, στα Macbooks απλά τα απογειώνει!!!
aret1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ πάντως προτίμησα κλασσικο Silver Macbook pro που είναι στις ίδιες χρωματικές επιλογές με το απλό Macbook και δεν το μετάνιωσα. Τώρα το έχω πουλήσει σε φιλαράκι το οποίο με ρωτησε αν το δούλευα καθόλου. Ορατή με το μάτι δεν υπήρχε ούτε καν αμυχή ή ελαφριά χαρακιά. Ο ξάδερφος με το space grey αν και αγχώθηκε για γκρατζουνιές κλπ, στον ένα χρόνο που ήδη έχει διανυσει, αποδείχτηκε ιδιαίτερα ανθεκτικό. Δεν έχω δει κάποια αναφορά αν το υλικό είναι από το ποιο ανθεκτικο Aluminum 7000, που χρησιμοποίησε στο iphone 6s νομίζω. Οπότε προσωπικά πιστεύω ότι το silver εξυπηρετεί και την αντοχή αφού και να χαραχθεί στο μάτι θα φαίνεται λιγότερο άσχημο και παραμένει ένα κλασικό χρώμα.
aces Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Αν και το θεμα ειναι καθαρα υποκειμενικο (περι ορεξεως....) ακομη μια ψηφος για το Silver +επιπλεον λογο οτι ειχες τοσο καιρο το space grey. Γενικα τα ανοιχτοχρωμα βολευουν καλυτερα αισθητικα στο ματι αλλα και δεν φαινονται (φαινονται δυσκολοτερα) οι οποιες γρατζουνιες αν και οποτε δημιουργηθουν.
kostasrodos29 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ θα πήγαινα στο space grey γιατί είχα silver έτσι για αλλαγή .Να καταλάβω και ότι άλλαξα υπολογιστή .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα