Προς το περιεχόμενο

Car FM transmitter

frozex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και πάλι, δεν είμαι σίγουρος για το πως λέγεται αυτό που ψάχνω αλλά η λειτουργία του είναι η εξής: το συνδέεις στον αναπτήρα του αυτοκινήτου, βρίσκεις στο radio του αυτοκινήτου με νεκρή συχνότητα και βάζεις σε αυτή τη συγκεκριμένη συχνότητα το "μαραφέτι" ώστε να εκπέμπει στα συγκεκριμένα fm (χαμηλή εμβέλεια) τα τραγούδια που θα του τροφοδοτώ εγώ από sd card, usb stick, smartphone κ.α.. Αν καταλάβατε τι ψάχνω έχετε κανένα καλό να μου προτείνετε; Μπορώ να αγοράσω και από εξωτερικό, η αναμονή των μεταφορικών δεν με ενοχλεί. 

Δημοσ.

Ειχα παρει ενα konig.Ενταξει δεν ηταν τιποτα τρομερο αλλα τζιφος.Ειναι ελαχιστες οι αδειες συχνοτητες και οταν ημουν στο χωριο που εβρισκα καμια και το δουλευα η ποιοτητα ηταν αθλια.

Δεν ξερω αν παλευεται με κανα καλο,αν εχει δοκιμασει καποιος,λεει.

Παντως στο δικο μου ειχα κανει και επεκταση στη κεραια μπας και δουλευε πιο καλα,αλλα δεν εκανε διαφορα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.gearbest.com/car-charger/pp_366802.html

Εγώ αυτό έχω, είναι της xiaomi.

Βάζεις μια εφαρμογή στο κινητό σου, το συνδέεις μέσω bluetooth και ακούς μουσική. Επίσης σου παρέχει και 2 θύρες για φόρτιση!

Η ποιότητα ήχου είναι πολύ καλή, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Μόνο το μικρόφωνο δεν με έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Ακούω τους άλλους αλλά δεν με ακούνε αυτοί καλά. Ισως να φταίει και το ότι είναι χαμηλά η συσκευή.

Υπάρχει και η νέα έκδοση που παρέχει καλύτερη συμβατότητα με όλους τους αναπτήρες αυτοκινήτων:

https://www.gearbest.com/car-charger/pp_1596534.html

ή και εδώ πιο φθηνά:

https://www.banggood.com/Xiaomi-ROIMI-BFQ04RM-Dual-USB-Bluetooth-Music-Car-Charger-for-Mobile-Phone-p-1150900.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Επειδή το κινητό μπορεί να είναι λίγο αρχαίο και η μνήμη του δεν είναι τόσο μεγάλη, μπορώ να κουμπώσω ένα USB stick; 

Δημοσ.

Με τις τιμές των ηχοσυστημάτων που δέχονται USB και AUX να έχουν "πέσει" δραματικά", το κόστος αγοράς FM Transmitter με τη ποιότητα που τα συνοδεύει όσα κυκλοφορούν, είναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.

Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις που ίσως επιβάλουν τη χρήση τέτοιων λύσεων όπως Εργοστασιακή Πηγή ενσωματωμένη στο ταμπλώ ή περιστασιακή χρήση οχήματος και πάλι τα μηχανάκια αυτού του τύπου είναι για τα πανηγύρια.

Το μόνο αξιόλογο που έχω δεί είναι ενα Car Kit της Blaupunkt, όχι FM Transmitter, που δέχεται και SD & USB. Μειονέκτημα ότι συνδέεται με την ΟΕΜ πηγή και μόνο, δηλ. μοντέλο ανα κατασκευαστή & πηγή, ενώ το κόστος του ξεπερνά κατά πολύ το κόστος αντικατάστασης της πηγής.

Δημοσ.

Είναι σχεδόν αδύνατον να βρείς ελεύθερη συχνότητα στην Αττική απο μια άκρη στην άλλη, όλο και σε κάποιο σήμα θα πέσεις, παράσιτα κλπ. Είχα πάρει FM transmitter της Patiszon: 

B01IP11NEMhttps://www.amazon.co.uk/Patiszon-Bluetooth-Transmitter-Wireless-Hands-free-Black/dp/B01IP11NEM

και δεν μπορώ να πώ πως το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό, πχ εκεί που είχα οδηγίες navigation μέσω google maps σε κάποιο σημείο της διαδρομής με χαιρέταγε και άκουγα τραγούδια απο ραδιοφωνικό σταθμό. Η ποιότητα (ήχου) επίσης (μιας και το είχα δοκιμάσει σε 2-3 διαφορετικά αυτοκίνητα) δεν ήταν καλή (έβγαζε κάποιο low noise οπουδήποτε το δοκίμασα) σε όλες του τις λειτουργίες (τηλέφωνο, μουσική μέσω bluetooth απο το κινητό, navigation). 

Δημοσ.

Εγώ είμαι από Καβάλα και έχουμε αρκετά νεκρά σημεία στα FM, αυτό που ψάχνω είναι ένα που να δέχεται USB stick και να δίνει καλό σήμα-ήχο. 

Δημοσ.

Γιατι δεν αλλαζεις πηγη?

Με ενα 50αρικο παιρνεις μια που κανει τα παντα.

Αντι να δωσεις πχ 30 και τελικα να μη κανεις και δουλεια.

Δημοσ.

Το ένα κάνει 5-10 ευρώ το άλλο τουλάχιστον 70 + περαστικά.

Επίσης μπορεί το αυτοκίνητο να έχει ηχοσύστημα μεγάλων διαστάσεων οπότε χαλάει και η εσωτερική εμφάνιση ή ακόμη και η συμβατότητα με χειριστήρια, οθόνες κλπ.

Δημοσ.

Με 5-10Ε δε παιρνει fm transmitter της προκοπης ουτε για πλακα.Τσαμπα θα τα δωσει δηλαδη κιολας.Καλυτερα να καθεται να γραφει cd,αν εχει cd player το αυτοκινητο του.

Δημοσ.

δεν αλλάζω πηγή γιατί θα φαίνεται πάρα πολύ άσχημο, η κονσόλα του αυτοκινήτου είναι φτωχή και πιστεύω οποιαδήποτε αλλαγή θα χαλάσει όλη την αισθητική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...