zacharis1955 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρολόι παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού Platinet PHR107 10.39 € http://www.e-shop.gr/sportwatch-platinet-43403-finger-heartrate-monitor-black-p-PER.938348 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από zacharis1955 1
stelios18120 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι μουφια είναι αυτή; Είπαμε ρε ζάχαρη με ρεγουλο οι προσφορές του eshop Μ θυμίζει από Κίνα κάτι ρολογακια του κιλου η αυτά που παίρνουν από παζάρι στα παιδάκια με φωτακι. Καλύτερα με 3-4 ευρώ παραπάνω και miband 2 αν θέλει κάποιος να δει καρδιακους κτλπ. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από stelios18120 5 1
silero Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Σωστό σχόλιο από την άλλη με 10 ευρώ κάνεις την δουλειά σου. Όμως την κάνει;
lionheart75 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Τι μουφια είναι αυτή; Είπαμε ρε ζάχαρη με ρεγουλο οι προσφορές του eshop Μ θυμίζει από Κίνα κάτι ρολογακια του κιλου η αυτά που παίρνουν από παζάρι στα παιδάκια με φωτακι. Καλύτερα με 3-4 ευρώ παραπάνω και miband 2 αν θέλει κάποιος να δει καρδιακους κτλπ. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες Στέλιο, αλλά και το Mi band 2 πάλιωσε πια και ενώ το έχω και αυτό, το βλέπει το συρτάρι. Πλέον κανένα amazfit αν παίξει σε γενναιόδωρη προσφορά ή κάποιο άλλο αντίστοιχο, τίποτα λιγότερο κατ εμέ. 1 ώρα πριν, silero είπε Σωστό σχόλιο από την άλλη με 10 ευρώ κάνεις την δουλειά σου. Όμως την κάνει; Με βάση τα σχόλια την κάνει. Το μόνο μειονέκτημά του πιστεύω είναι η μέτρια ποιότητα κατασκευής και το γεγονός ότι δεν είναι αδιάβροχο (δλδ δεν μπορείς π.χ να κάνεις μπάνιο με αυτό). Βέβαια για τα 10 ευρώ που κάνει στην τιμή της προσφοράς δεν είναι άσχημη περίπτωση για κάποιον που δεν έχει απαιτήσεις και απλά θέλει ένα φθηνό ρολογάκι για να φοράει σε άσκηση ή μη. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75 2
stelios18120 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Τα σχόλια του eshop δεν τα πιάνω και πολύ υπόψιν... 2
what_if Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Τα σχόλια του eshop δεν τα πιάνω και πολύ υπόψιν... τα περισσοτερα ειναι ολοφανερα απο ψαγμενα ατομα με αντικειμενικες αποψεις 1
lionheart75 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Τα σχόλια του eshop δεν τα πιάνω και πολύ υπόψιν... Και εγώ δεν λαμβάνω υπόψη ιδιαίτερα τα σχόλια στο e-shop, στο skroutz και αλλού εκτός και αν ο γράφων κάνει πλήρη / λεπτομερής περιγραφή με τα θετικά και τα αρνητικά και δείχνει να ξέρει τι γράφει. Στην προκειμένη όμως περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα απλό ρολογάκι που μετράει και καρδιακούς παλμούς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για να στηριχτείς ή να αμφισβητήσεις τα σχόλια. Από το να πάρει o ενδιαφερόμενος κάτι αντίστοιχο από κάποιο Κινεζομάγαζο και να περιμένει μήνα το αγοράζει από εδώ. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο έτσι και αλλιώς όμως. 2
vangel161 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Στις 22/2/2018 στις 10:19 ΠΜ, lionheart75 είπε Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες Στέλιο, αλλά και το Mi band 2 πάλιωσε πια και ενώ το έχω και αυτό, το βλέπει το συρτάρι. Πλέον κανένα amazfit αν παίξει σε γενναιόδωρη προσφορά ή κάποιο άλλο αντίστοιχο, τίποτα λιγότερο κατ εμέ. Με βάση τα σχόλια την κάνει. Το μόνο μειονέκτημά του πιστεύω είναι η μέτρια ποιότητα κατασκευής και το γεγονός ότι δεν είναι αδιάβροχο (δλδ δεν μπορείς π.χ να κάνεις μπάνιο με αυτό). Βέβαια για τα 10 ευρώ που κάνει στην τιμή της προσφοράς δεν είναι άσχημη περίπτωση για κάποιον που δεν έχει απαιτήσεις και απλά θέλει ένα φθηνό ρολογάκι για να φοράει σε άσκηση ή μη. Το πούλας το Mi band 2; 1
lionheart75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, vangel161 είπε Το πούλας το Mi band 2; Ο μόνος λόγος που το κρατάω ακόμα είναι α) γιατί ίσως κάποια στιγμή που ανοίξει ο καιρός το ξαναβάλω περιστασιακά και β) επειδή παίζει να έχω καμμιά δεκαριά ανταλλακτικά βραχιολάκια σιλικόνης σε διάφορα χρώματα και σχέδια που του πήρα κατά καιρούς. Πέρα απο αυτό όμως έχω και άλλα 2 smartbands τα οποία και αυτά φοράω περιστασιακά (sony smartband talk swr30 μαύρο και άσπρο). Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75
smpt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ θα το έπαιρνα μόνο για τα μεγάλα γράμματα που έχει. Αν τρέχεις και θέλεις ένα απλό χρονόμετρο, τα μεγάλα γράμματα είναι προσόν και σε αυτή την τιμή άπαικτο.
a400 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Παιδια μη τα πολυ πιστεύεται αυτά είναι ενδικτικα μόνο, πριν λεγες μέρες έκανα ενα τσεκαπ και ρώτησα τον καρδιολόγο για τις μετρήσεις του AW3 που έχει ολόκληρα γραφήματα και στατιστικά, μου είπε για μένα δεν έχουν καμιά σημασία... Καλός γιατρός και φίλος.
adi32 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, a400 είπε Παιδια μη τα πολυ πιστεύεται αυτά είναι ενδικτικα μόνο, πριν λεγες μέρες έκανα ενα τσεκαπ και ρώτησα τον καρδιολόγο για τις μετρήσεις του AW3 που έχει ολόκληρα γραφήματα και στατιστικά, μου είπε για μένα δεν έχουν καμιά σημασία... Καλός γιατρός και φίλος. Εγώ πήρα αυτό https://m.banggood.com/LYNWO-M2S-PRO-Blood-Oxygen-Pressure-Heart-Rate-Monitor-Pedometer-Smart-Bracelet-For-iphone-Samsung-p-1200218.html?rmmds=category&cur_warehouse=CN και το τσεκάρω με πιεσόμετρο άσκηση κλπ Αρχίζω και πιστεύω πως οι μετρήσεις δεν είναι και τόσο της πλάκας. Το έχω δοκιμάσει όταν ασκούμαι και βλέπω ότι οι παλμοί πράγματι ανεβαίνουν όπως και η πίεση κλπ. Επίσης σε άλλα άτομα που το έχω δοκιμάσει φαίνεται κοντά στην πραγματικότητα
a400 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δεν διαφωνώ καθόλου, για μένα οι εφαρμογές που έχω βάλει μια χαρά μετράνε και άριστες κριτικές έχουν. Γιατρός δεν είμαι, ένας μηχανικός είμαι και γκατζετακιας. Σημασία έχει τι λένε οι ειδικοί επιστήμονες.
efo355 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Στις 22/2/2018 στις 11:07 ΠΜ, lionheart75 είπε Και εγώ δεν λαμβάνω υπόψη ιδιαίτερα τα σχόλια στο e-shop, στο skroutz και αλλού εκτός και αν ο γράφων κάνει πλήρη / λεπτομερής περιγραφή με τα θετικά και τα αρνητικά και δείχνει να ξέρει τι γράφει. Στην προκειμένη όμως περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα απλό ρολογάκι που μετράει και καρδιακούς παλμούς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για να στηριχτείς ή να αμφισβητήσεις τα σχόλια. Από το να πάρει o ενδιαφερόμενος κάτι αντίστοιχο από κάποιο Κινεζομάγαζο και να περιμένει μήνα το αγοράζει από εδώ. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο έτσι και αλλιώς όμως. Εγώ από την άλλη όπου βλέπω πλήρη περιγραφή με θετικά και αρνητικά και τέτοια κόβω πέρα. Ποιος θα κάτσει να γράψει σεντόνια αν δεν πληρώνεται; Οι κριτικές που πιστεύω ότι είναι από χρήστες είναι αυτές των 2-3 γραμμών το πολύ.
lionheart75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, efo355 είπε Εγώ από την άλλη όπου βλέπω πλήρη περιγραφή με θετικά και αρνητικά και τέτοια κόβω πέρα. Ποιος θα κάτσει να γράψει σεντόνια αν δεν πληρώνεται; Οι κριτικές που πιστεύω ότι είναι από χρήστες είναι αυτές των 2-3 γραμμών το πολύ. Yπάρχει κόσμος που αναλύει τα πράγματα γράφοντας σεντόνια και βοηθάει υποψήφιους αγοραστές. Δεν σημαίνει ότι αμοίβεται για να το κάνει ούτε έχει οποιοδήποτε κέρδος αν εσύ - εγώ ή ο καθένας το αγοράσει ή όχι. Δεν μιλάμε για κανονικά review κάποιας γνωστής ή όχι ιστοσελίδας. Eκεί ναι, ισχύει αυτό που λές και χρειάζονται τα φράγκα για να έχουν δυνατότητα ύπαρξης αλλιώς θα τους φάει το σκοτάδι. Παρόλα αυτά όμως αυτές τις σελίδες επισκέφτεσαι και εσύ και εγώ όταν θέλουμε να δούμε σε βάθος ένα προιόν που πρόκειται να αγοράσουμε και ας ξέρουμε ότι ο χ, ψ reviewer τα τσεπώνει για να εκθειάζει κάτι ή να το θάβει. Δεν βασιζόμαστε αποκλειστικά σε αυτόν όμως καθώς έχοντας εμπειρία με τον καιρό μπορούμε να κρίνουμε αν αξίζει και στην τελική θέλουμε απλά να το δούμε λεπτομερώς πώς είναι. Για μένα αντιθέτως όποιος γράφει ένα - δύο λόγια, εφόσον αποφασίζει να κάνει μια περιγραφή, μου δείχνει αδαή χρήστη που ότι και να αγόραζε θα ήταν ικανοποιημένος ή αντίθετα δεν μπορεί να καταλάβει την αξία αυτού που αγόρασε και το κράζει χωρίς επιχειρήματα απλά γιατι έτσι! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα