MaNePi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω ενα ΖΤΕ zxhn h108ns και σκέφτομαι να το κάνω repeater γτ δν παίζουν λεφτά.Κοίταξα στο ιντερνετ και στο φορουμ αλλα περισσότερο μπερδεύτηκα παρά έβγαλα άκρη.Το μόνο που είδα και δν θέλω να κάνω είναι να το συνδέσω ενσύρματα με το υπάρχων router γτ μεσολαβούν αρκετά μέτρα και πόρτες.Το router που έχω τώρα είναι το ΖΤΕ Speedport Entry 2i Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από MaNePi
VirusX2gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, MaNePi είπε Έχω ενα ΖΤΕ zxhn h108ns και σκέφτομαι να το κάνω repeater γτ δν παίζουν λεφτά.Κοίταξα στο ιντερνετ και στο φορουμ αλλα περισσότερο μπερδεύτηκα παρά έβγαλα άκρη.Το μόνο που είδα και δν θέλω να κάνω είναι να το συνδέσω ενσύρματα με το υπάρχων router γτ μεσολαβούν αρκετά μέτρα και πόρτες.Το router που έχω τώρα είναι το ΖΤΕ Speedport Entry 2i Απο οτι θυμαμε το συγκεκριμενο ρουτερακι υποστηριζει WDS με το οποιο μπορεις να το συνδεσεις ασυρματα πανω στο Speedport. Βεβαια δεν ξερω εαν το speedport θα το αναγνωρισει με με σιγουριά. Παντως και η συνδεση αυτη να γινει το H108HS θα μπορει να δινει μονο απο ethernet. Δεν θα μπορεις να συνδεθεις ασυρματα με αυτο. Στην ουσια θα ειναι ενα ethernet AccesPoint για το δικτυο του speedport και οχι ακριβως repeater. 1 1
2MikronS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Απλα δε γινονται αυτα τα πραγματα σε ρουτερ που δινουν οι providers. Μονο ΑΡ μπορεις να το κανεις.
isay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Το συγκεκριμένο router δεν μπορει να γινει wifi repeater.
MaNePi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Από ότι φαίνεται δν το γλυτώνω,κανα αξιοπιστο φθηνο repeater γνωρίζετε στο 10€? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από MaNePi
isay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Σε αυτα τα χρήματα δεν υπάρχει φθηνό και αξιόπιστο. Ανεβαίνεις budget ή ριχνεις καλώδιο ή ακομα καλυτερα μαζευεις λεφτα και παιρνεις powerlines
MaNePi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν https://bbshop.gr/product/xiaomi-mi-wi-fi-repeater-2/. Να υποθέσω πως δυο router μέσα στο σπίτι δν γίνεται να λειτουργήσουν αν δεν είναι ενσύρματα συνδεδεμένα?
VirusX2gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, MaNePi είπε Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν https://bbshop.gr/product/xiaomi-mi-wi-fi-repeater-2/. Να υποθέσω πως δυο router μέσα στο σπίτι δν γίνεται να λειτουργήσουν αν δεν είναι ενσύρματα συνδεδεμένα? Να λειτουργησουν ως τι;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα