Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ενα ΖΤΕ zxhn h108ns και σκέφτομαι να το κάνω repeater γτ δν παίζουν λεφτά.Κοίταξα στο ιντερνετ και στο φορουμ αλλα περισσότερο μπερδεύτηκα παρά έβγαλα άκρη.Το μόνο που είδα και δν θέλω να κάνω είναι να το συνδέσω ενσύρματα με το υπάρχων router γτ μεσολαβούν αρκετά μέτρα και πόρτες.Το router που έχω τώρα είναι το ΖΤΕ Speedport Entry 2i

Επεξ/σία από MaNePi
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MaNePi είπε

Έχω ενα ΖΤΕ zxhn h108ns και σκέφτομαι να το κάνω repeater γτ δν παίζουν λεφτά.Κοίταξα στο ιντερνετ και στο φορουμ αλλα περισσότερο μπερδεύτηκα παρά έβγαλα άκρη.Το μόνο που είδα και δν θέλω να κάνω είναι να το συνδέσω ενσύρματα με το υπάρχων router γτ μεσολαβούν αρκετά μέτρα και πόρτες.Το router που έχω τώρα είναι το ΖΤΕ Speedport Entry 2i

Απο οτι θυμαμε το συγκεκριμενο ρουτερακι υποστηριζει WDS με το οποιο μπορεις να το συνδεσεις ασυρματα πανω στο Speedport. Βεβαια δεν ξερω εαν το speedport θα το αναγνωρισει με με σιγουριά. Παντως και η συνδεση αυτη να γινει το H108HS θα μπορει να δινει μονο απο ethernet. Δεν θα μπορεις να συνδεθεις ασυρματα με αυτο. Στην ουσια θα ειναι ενα ethernet AccesPoint για το δικτυο του speedport και οχι ακριβως repeater.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Από ότι φαίνεται δν το γλυτώνω,κανα αξιοπιστο φθηνο repeater γνωρίζετε στο 10€?

Επεξ/σία από MaNePi
Δημοσ.

Σε αυτα τα χρήματα δεν υπάρχει φθηνό και αξιόπιστο.

Ανεβαίνεις budget

ή ριχνεις καλώδιο

ή ακομα καλυτερα μαζευεις λεφτα και παιρνεις powerlines

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...