Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε

Και αγορα υπαρχει και ζητηση..σαφως χαμηλοτερη απο τα τηλεφωνα,  αλλα υπαρχει... εδω βγαινουν καθε χρονο 100 μοντελα λαπτοπ απο σαβουρες μεχρι κορυφαια, και πιστευεις οτι ενα καλο ταμπλετ σε νορμαλ τιμη δεν θα χει κοινο?.. Ανεφερα ποιο πανω κατι.. Ενα σωστο ταμπλετ, με εναν mid-high range snapdragon και 3 η 4 gb ram, Με μια fullhd οθονη σε ενα σωστο σασι, στα 250-300ε θεωρω οτι θα κανε θραυση..  αλλα....  οπως ειπε ο αλλος φιλος, υπαρχουν πολλα θεματα να λυθουν πρωτα απο software μερια...

Το ταμπλετ που περιγραφεις μια χαρα θα ειναι, αλλα ποιος θα το παρει? Να το κανει τι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Το ταμπλετ που περιγραφεις μια χαρα θα ειναι, αλλα ποιος θα το παρει? Να το κανει τι?

Ντιναρα δεν ειναι ετσι .

Μια χαρα μπορεις να εχεις και κινητο στις 5'' και τablet stis 10''.Εγω ας πουμε δεν θελω στο σπιτι οταν ειμαι αραχτος στον καναπε να δω videakia και να σερφαρω στο κινητο την θεωρω πολυ μικρη την οθονη του για αυτην την περισταση  .Εχω το tablet με  το που μπαινω σπιτι το κινητο δεν υπαρχει παρα μονο για τα τηλεφωνα .

Το ιδιο ισχυει και  για τις διακοπες και για την παραλια και για 3ημερα .Το θεωρω αναποσπαστο κομματι   στα gadget μου .Λες να ειμαι μονο εγω ετσι ?

Μηπως αυτοι  που  λενε πως  εχει πεθανει (οχι εσυ ) ηταν οι ιδιοι που οταν ειχαν πρωτοβγει ελεγαν πως δεν υπαρχει χωρος για αυτα και δεν βλεπουν κανενα νοημα? και απο τοτε πουλησαν κατι δεκαδες εκατομμυρια ...

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Εξαιρετικα νεα και ειμαι σε φαση που πρεπει  να ανανεωσω το αρχαιο μου air 2 .

Αρχαίο το Ipad Air 2 με Tripple Core Cpu και 2 GB ram; Κι εγώ που νόμιζα οτι το iOS πετάει και τα Ipad είναι κορυφαία.

Να φανταστώ και το Ipad Pro 12.9 αρχαίο είναι και αυτό.

Τα Ipad όταν τα παίρνεις ούτως ή άλλως είναι ακριβά και όταν δεν τα κρατάς είναι σπατάλη χρημάτων.

Άν δεν αγοράζονται για επαγγελματική χρήση για browsing και απλές δουλειές ακόμη και τα μή επώνυμα είναι μια χαρά.

Επεξ/σία από Expecto Patronum
Δημοσ.

Ipad από τα μεσα του 2015 πάει σφαίρα, σε αντιθεση με το iphone 6 που ειχα παρει 6 μηνες νωριτερα. Μπορει η ταμπλετα να μην ειναι ειδος πρωτης αναγκης, οπως ειναι σχεδόν το σπαρτφοουν σήμερα, αλλά είναι χρήσιμο για καταναλωση περιεχομένου. Για ιντερνετ, διαβασμα, νετφλιξ αραχτος το ταμπλετ προσφέρει την καλυτερη εμπειρία απο καθε αλλη καταναλωτικη συσκευή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, Fotis13 said:

Ντιναρα δεν ειναι ετσι .

Μια χαρα μπορεις να εχεις και κινητο στις 5'' και τablet stis 10''.Εγω ας πουμε δεν θελω στο σπιτι οταν ειμαι αραχτος στον καναπε να δω videakia και να σερφαρω στο κινητο την θεωρω πολυ μικρη την οθονη του για αυτην την περισταση  .Εχω το tablet με  το που μπαινω σπιτι το κινητο δεν υπαρχει παρα μονο για τα τηλεφωνα .

Το ιδιο ισχυει και  για τις διακοπες και για την παραλια και για 3ημερα .Το θεωρω αναποσπαστο κομματι   στα gadget μου .Λες να ειμαι μονο εγω ετσι ?

Μηπως αυτοι  που  λενε πως  εχει πεθανει (οχι εσυ ) ηταν οι ιδιοι που οταν ειχαν πρωτοβγει ελεγαν πως δεν υπαρχει χωρος για αυτα και δεν βλεπουν κανενα νοημα? και απο τοτε πουλησαν κατι δεκαδες εκατομμυρια ...

Στα ίδια και 'γω, μόνο που με 4" τηλέφωνο για να μεταφέρεται για πλάκα, και air 2 για τα υπόλοιπα....πάντως όχι και αρχαίο το air 2. 3 χρόνια και κιχ...ψάχνω λόγο αλλά δεν....

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Tsakalos! είπε

Ειναι πολυ αξιοπεριεργη η παντελης ελειψη αξιολογων προτασεων απο android Μερια... τοσα και τοσα τηλεφωνα, και απειροελαχιστα ταμπλετ...και η πλειοψηφεια απλα σαβουρα , σκουπιδια κτλ κτλ...

Δηλαδη ενα ταμπλετακι με hd οθονη και εναν καλο snapdragon πχ τον 820 η 835 εστω και τον 625, με 3-4gb ram και ολα πακετο σε ενα αξιοπρεπες αλουμινενιο σωμα, και τιμη στα 3κατοσταρικα θα ηταν σουπερ εναλακτικη..αλλα τζιφος..

Κανονικη κυριαρχια της apple στο mid - up end κομματι των ταμπετ..

εμ αυτο περιμενω και γω... ενα μινι με 3 η 4 gb ram θα ηταν σουπερ σουπερ για μια 4ετια - 5ετια... τωρα αναγκαστικα πρεπει να πας σε 10αρι..

Αυτό ακριβώς, σε αναγκάζει να πας σε μεγαλύτερο χωρίς λόγο. Έχει πολύ καιρό να βγάλει τον αντικαταστάτη του μινι και δεν ξέρω το γιατί

Δημοσ.
6 ώρες πριν, hayatevo9 είπε

Αυτό ακριβώς, σε αναγκάζει να πας σε μεγαλύτερο χωρίς λόγο. Έχει πολύ καιρό να βγάλει τον αντικαταστάτη του μινι και δεν ξέρω το γιατί

Κοιτα, το mini 4 ειναι πολυ καλη επιλογη ακομα κ σημερα.. Σβελτο κτλ και βρισκεις το 128GB με 360ε.. σουπερ... Δε θα λεγα οτι αργησε πολυ... Απλα φετος νομιζω πρεπει να κανει κατι καθαρα για future proof λογους.. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/2/2018 στις 7:13 ΠΜ, Tsakalos! είπε

Κοιτα, το mini 4 ειναι πολυ καλη επιλογη ακομα κ σημερα.. Σβελτο κτλ και βρισκεις το 128GB με 360ε.. σουπερ... Δε θα λεγα οτι αργησε πολυ... Απλα φετος νομιζω πρεπει να κανει κατι καθαρα για future proof λογους.. 

Έτσι όπως έχει γίνει μετά το ios10 και ειδικά μετά το 11 δεν θεωρώ πως είναι και η καλύτερη επιλογή. Πλέον οι συσκευές της Apple χρειάζονται τουλάχιστον 3 ραμ και επεξεργαστή από Α9 και πάνω για να τρέξουν ομαλά γιατί έχει βαρύνει σημαντικά το λογισμικό της. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, hayatevo9 είπε

Έτσι όπως έχει γίνει μετά το ios10 και ειδικά μετά το 11 δεν θεωρώ πως είναι και η καλύτερη επιλογή. Πλέον οι συσκευές της Apple χρειάζονται τουλάχιστον 3 ραμ και επεξεργαστή από Α9 και πάνω για να τρέξουν ομαλά γιατί έχει βαρύνει σημαντικά το λογισμικό της. 

Τι να σ πω...το μινι 4 που χει ξαδερφη μου, σφεντονα παει με 11... Το χω περιεργαστει πολυ, και κόπωση δε μπορω να πω οτι ειδα... 

Τεσπα οπως ειπα για futureproof λογους , μια αναβαθμηση θα ηταν οτι πρεπει! Πχ καναν Α10x με 4Gb ram, θα ηταν τζιτζι!

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Tsakalos! είπε

Τι να σ πω...το μινι 4 που χει ξαδερφη μου, σφεντονα παει με 11... Το χω περιεργαστει πολυ, και κόπωση δε μπορω να πω οτι ειδα... 

Τεσπα οπως ειπα για futureproof λογους , μια αναβαθμηση θα ηταν οτι πρεπει! Πχ καναν Α10x με 4Gb ram, θα ηταν τζιτζι!

Πράγματι. Αυτό θα ήταν όνειρο. Αναμένουμε να δούμε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/2/2018 στις 12:13 ΜΜ, Tsakalos! είπε

Ειναι πολυ αξιοπεριεργη η παντελης ελειψη αξιολογων προτασεων απο android Μερια... τοσα και τοσα τηλεφωνα, και απειροελαχιστα ταμπλετ...και η πλειοψηφεια απλα σαβουρα , σκουπιδια κτλ κτλ...

Δηλαδη ενα ταμπλετακι με hd οθονη και εναν καλο snapdragon πχ τον 820 η 835 εστω και τον 625, με 3-4gb ram και ολα πακετο σε ενα αξιοπρεπες αλουμινενιο σωμα, και τιμη στα 3κατοσταρικα θα ηταν σουπερ εναλακτικη..αλλα τζιφος..

Κανονικη κυριαρχια της apple στο mid - up end κομματι των ταμπετ..

εμ αυτο περιμενω και γω... ενα μινι με 3 η 4 gb ram θα ηταν σουπερ σουπερ για μια 4ετια - 5ετια... τωρα αναγκαστικα πρεπει να πας σε 10αρι..

κοιματε ορθιο το αντροιτ μην την  ψαχνεις δεν ειναι τυχαιο οτι η απλ πληρωνει αδρα τους μηχανικους ντιζαινερ κτλ. το αντροιτ δεν θα γινει ποτε τοσο καλο οσο θελει ο κοσμος. 

Στις 23/2/2018 στις 8:13 ΠΜ, freegr είπε

Αρκετά θετικό αρκεί να δούμε επιτέλους προσιτές τιμές για το κοινό

μακαρι να δουμε προσιτες τιμες αλλα απο την απλ δυσκολο. ειπε οτι θα βγαλει το φθηνοτερο ιπαντ που εβγαλε ποτε για να δουμε τι θα  δουμε  μονο μην βγαλει κανενα ιπαντ    και αιφον με οτι της περισεψε στης αποθηκες  

Επεξ/σία από allure_boy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...