GIANNIS400 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδια και καλη Σαρακωστη Προχθες ο μικρος γιος μου κατα λάθος εριξε νερο στο πληκτρολόγιο ενος satellite c660d-101 που ειχα αγοράσει πριν 5 χρονια http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-c660d-101/ . Ο μεγάλος γιος μου ηλικιας 12χρ ειχε την φαεινή ιδεα να πάρει ενα πιστολακι για τα μαλια να ζεστανει τα πληκτρα για να φύγει η υγρασια με αποτελεσμα να στραβώσουν και να πουμε γεια σε 10 πληκτρα περιπου, τελικα ουτε το θεμα της υγρασιας φτιαχτηκε, αφού εξακολουθει να παταμε ενα πληκτρο και να γράφονται 3 ψηφια μαζι, αυτο συμβαινει πατωντας το 1/3 των πληκτρων, τα πατάς και γράφονται 3-5 ψηφία μαζί. Στο διαταυτα, που να το πάω για φτιάξιμο, βεβαια ειναι εκτος εγγυησης, η toshiba εχει καλο servise εδω στην Ελλαδα, να το παω εκει ή θα μου πάρουν το κεφάλι στην χρεωση? Εναν γνωστο που ρωτησα μου ειπε οτι ενα 40αρι περνουν για πληκτρολογια. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από GIANNIS400
Alphaleader Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Υποθέτωντας οτι μετά τα βαπτίσια το μηχάνημα λειτουργεί ακομα: Αν πιανουν τα χέρια σου, θα παραγγειλεις εσυ και θα το αλλάξεις. Αν οχι, μην ασχοληθεις καν. Τα κοστη υπερβαινουν την αξια του PC. 1
Tsamjunior Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Alphaleader είπε Υποθέτωντας οτι μετά τα βαπτίσια το μηχάνημα λειτουργεί ακομα: Αν πιανουν τα χέρια σου, θα παραγγειλεις εσυ και θα το αλλάξεις. Αν οχι, μην ασχοληθεις καν. Τα κοστη υπερβαινουν την αξια του PC. Κάτσε ρε φίλε ηρέμησε και εσύ.. Γιατί λέτε όλοι εδώ μέσα με τόση ευκολία "πέτα το και πάρε άλλο"? Τόσο απλό είναι δηλαδή επειδή του χάλασε τοπ πληκτρολόγιο του λάπτοπ να σκάσει ένα 300 μίνιμουμ για καινούριο λάπτοπ; Φίλε Giannis, δεν νομίζω πως αξίζει να πας στην toshiba. Σου μιλάω σαν ομοιοπαθών με toshiba που μετά το πέρας την εγγύησης μου ζήτησαν 50 ευρώ μόνο για να το ανοίξουν(!!!), οπότε μακρυά. Άλλο θέμα είχε εμένα, αλλά μόνο και μόνο με το 50άρι που ζητάνε, μακρυά και αγαπημένοι! Αρχικά γράψε την περιοχή σου μήπως γνωρίζουν άλλοι συμφορουμίτες να σου προτείνουν. Δεύτερον, όταν βρεις κατάστημα, για να μην σε γδάρουν με το πληκτρολόγιο, βρες το μοντέλο και παρήγγειλε το μόνος σου και απλά πήγαινε να στο περάσουν κάπου. Θεωρητικά το όλο σύνολο πρέπει να βγει κοντά στο 50άρι. Επί τη ευκαιρία πες στον τεχνικό να στο καθαρίσει εσωτερικά και να ελέγξει για τυχόν υπολείμματα υγρασίας. Τέλος, και πολύ σημαντικό! ΜΗΝ ξανανοίξεις το λάπτοπ μέχρι να το πας για επισκευή γιατί ενδέχεται από το νερό που χύθηκε να έχει μέινει κάποιο μέσα στη μητρική και να σου κάνει τεράστια ζημιά σε μητρική ή κάποιο εξάρτημα, και τότε όντως θα είναι για πέταμα το λάπτοπ! EDIT: Ακόμα πιο απλή λύση, πάρε ενα εξωτερικό πληκτρολόγιο με 10-15 ευρώ και έληξε το θέμα. Οπως και να έχει πάντως, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ άνοιγμα το λάπτοπ για έλεγχο υγρασίας στη μητρική και στα λοιπά εξαρτήματα. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από Tsamjunior 1
Alphaleader Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Tsamjunior είπε Κάτσε ρε φίλε ηρέμησε και εσύ.. Γιατί λέτε όλοι εδώ μέσα με τόση ευκολία "πέτα το και πάρε άλλο"? Τόσο απλό είναι δηλαδή επειδή του χάλασε τοπ πληκτρολόγιο του λάπτοπ να σκάσει ένα 300 μίνιμουμ για καινούριο λάπτοπ; Φίλε Giannis, δεν νομίζω πως αξίζει να πας στην toshiba. Σου μιλάω σαν ομοιοπαθών με toshiba που μετά το πέρας την εγγύησης μου ζήτησαν 50 ευρώ μόνο για να το ανοίξουν(!!!), οπότε μακρυά. Άλλο θέμα είχε εμένα, αλλά μόνο και μόνο με το 50άρι που ζητάνε, μακρυά και αγαπημένοι! Αρχικά γράψε την περιοχή σου μήπως γνωρίζουν άλλοι συμφορουμίτες να σου προτείνουν. Δεύτερον, όταν βρεις κατάστημα, για να μην σε γδάρουν με το πληκτρολόγιο, βρες το μοντέλο και παρήγγειλε το μόνος σου και απλά πήγαινε να στο περάσουν κάπου. Θεωρητικά το όλο σύνολο πρέπει να βγει κοντά στο 50άρι. Επί τη ευκαιρία πες στον τεχνικό να στο καθαρίσει εσωτερικά και να ελέγξει για τυχόν υπολείμματα υγρασίας. Τέλος, και πολύ σημαντικό! ΜΗΝ ξανανοίξεις το λάπτοπ μέχρι να το πας για επισκευή γιατί ενδέχεται από το νερό που χύθηκε να έχει μέινει κάποιο μέσα στη μητρική και να σου κάνει τεράστια ζημιά σε μητρική ή κάποιο εξάρτημα, και τότε όντως θα είναι για πέταμα το λάπτοπ! Που το ειπα? Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από Alphaleader
Tsamjunior Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Όταν του λες να μην ασχοληθεί γιατί δεν αξίζει, τι ακριβώς εννοείς; Αν το πήρα εγώ λάθος, τότε οκ δικό μου το λάθος. 1
Alphaleader Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Tsamjunior είπε Όταν του λες να μην ασχοληθεί γιατί δεν αξίζει, τι ακριβώς εννοείς; Αν το πήρα εγώ λάθος, τότε οκ δικό μου το λάθος. Οταν εσυ λες Αναφορά σε κείμενο μου ζήτησαν 50 ευρώ μόνο για να το ανοίξουν(!!!), οπότε μακρυά. Άλλο θέμα είχε εμένα, αλλά μόνο και μόνο με το 50άρι που ζητάνε, μακρυά και αγαπημένοι! τι διαφορετικό εννοείς? Επίσης οταν λες: Αναφορά σε κείμενο όταν βρεις κατάστημα, για να μην σε γδάρουν με το πληκτρολόγιο, βρες το μοντέλο και παρήγγειλε το μόνος σου και απλά πήγαινε να στο περάσουν κάπου. Εννοείς οτι θα βρει κάποιον να δουλευει τζάμπα ή για πενταροδεκαρες? Ας ξανακανουμε ενα check των δεδομένων: To μηχάνημα ειναι 5ετιας και αρκετά χαμηλων spec απο τοτε ακομα. Πήρε νερά. Το πληκτρολογιο βγηκε off και δεν υπάρχει καμια εγγυηση οτι σύντομα και η μητρική δεν θα παραδώσει πνεύμα. Ενα νεο πληκτρολογιο (αν τελικα κουμπωσει σωστά) θα του στοιχισει ενα 25 ευρώ. Ακομα τόσα τουλάχιστον για τον τεχνικό στην καλυτερη των περιπτώσεων που θελήσει να ανοιξει τετοιο PC. 50 ευρώ κατ ελάχιστον για ενα PC τελειωμενο. Αν κοιτάξει στις μικρες αγγελιες μπορεί να βρει ολοκληρο PC με καλυτερα specs για λιγο παραπάνω η με 200 ευρώ (η επισκευη θα στοιχισει κατ ελαχιστον το 1/4) φέρνει απο Κινα ενα πολυ καλυτερο PC απο αυτο που έχει. Τα νούμερα ειναι αμειλικτα και ολα τα πράγματα έχουν ενα τελος. Προσωπικά θα πηγαινα στην λύση απο Κίνα.
Tsamjunior Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ το λέω; Πλάκα κάνεις; Σου παραθέτω το αρχικό σου μήνυμα αυτολεξεί: 2 ώρες πριν, Alphaleader είπε Υποθέτωντας οτι μετά τα βαπτίσια το μηχάνημα λειτουργεί ακομα: Αν πιανουν τα χέρια σου, θα παραγγειλεις εσυ και θα το αλλάξεις. Αν οχι, μην ασχοληθεις καν. Τα κοστη υπερβαινουν την αξια του PC. Το θέμα που είχε το δικό μου ήταν καλωδιοταινία, απλά το ανέφερα ως προς τις χρεώσεις που ζητάει το σέρβις. 18 λεπτά πριν, Alphaleader είπε Εννοείς οτι θα βρει κάποιον να δουλευει τζάμπα ή για πενταροδεκαρες? Ας ξανακανουμε ενα check των δεδομένων: To μηχάνημα ειναι 5ετιας και αρκετά χαμηλων spec απο τοτε ακομα. Πήρε νερά. Το πληκτρολογιο βγηκε off και δεν υπάρχει καμια εγγυηση οτι σύντομα και η μητρική δεν θα παραδώσει πνεύμα. Ενα νεο πληκτρολογιο (αν τελικα κουμπωσει σωστά) θα του στοιχισει ενα 25 ευρώ. Ακομα τόσα τουλάχιστον για τον τεχνικό στην καλυτερη των περιπτώσεων που θελήσει να ανοιξει τετοιο PC. 50 ευρώ κατ ελάχιστον για ενα PC τελειωμενο. Αν κοιτάξει στις μικρες αγγελιες μπορεί να βρει ολοκληρο PC με καλυτερα specs για λιγο παραπάνω η με 200 ευρώ (η επισκευη θα στοιχισει κατ ελαχιστον το 1/4) φέρνει απο Κινα ενα πολυ καλυτερο PC απο αυτο που έχει. Τα νούμερα ειναι αμειλικτα και ολα τα πράγματα έχουν ενα τελος. Προσωπικά θα πηγαινα στην λύση απο Κίνα. Που ακριβώς είπα τζάμπα η για πενταροδεκάρες; Αναφέρω ξεκάθαρα να το αγοράσει μόνος του το πληκτρολόγιο, και μάλιστα από κάνα amazon ή απο εξωτερικό γενικά που θα βγαίνει κάνα 10ευρω, και να πάει σε έναν τεχνικό της προκοπής να του το περάσει. Γιατί, κακό είναι; Να πληρώσει κανονικά την δουλειά του, που βλέπεις να λέω τζάμπα; Γνώμη μου μακρυά απο μεταχειρισμένα, τα κινέζικα είναι μια επιλογή αλλά και πάλι δεν χρειάζεται εφόσον με +-50 ευρώ κάνει τη δουλειά του, ενώ χρειάζεται μίνιμουμ 200 για να πάρει κάτι που τουλάχιστον να πεις αξίζει.. Στην τελική εγώ θα έδινα σε κάνα γνωστό μου που πιάνουν τα χέρια του αν μπορούσα να αποφύγω και το κόστος της εργασίας. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από Tsamjunior 1 1
Alphaleader Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Tsamjunior είπε Εγώ το λέω; Πλάκα κάνεις; Σου παραθέτω το αρχικό σου μήνυμα αυτολεξεί: Το θέμα που είχε το δικό μου ήταν καλωδιοταινία, απλά το ανέφερα ως προς τις χρεώσεις που ζητάει το σέρβις. Που ακριβώς είπα τζάμπα η για πενταροδεκάρες; Αναφέρω ξεκάθαρα να το αγοράσει μόνος του το πληκτρολόγιο, και μάλιστα από κάνα amazon ή απο εξωτερικό γενικά που θα βγαίνει κάνα 10ευρω, και να πάει σε έναν τεχνικό της προκοπής να του το περάσει. Γιατί, κακό είναι; Να πληρώσει κανονικά την δουλειά του, που βλέπεις να λέω τζάμπα; Γνώμη μου μακρυά απο μεταχειρισμένα, τα κινέζικα είναι μια επιλογή αλλά και πάλι δεν χρειάζεται εφόσον με +-50 ευρώ κάνει τη δουλειά του, ενώ χρειάζεται μίνιμουμ 200 για να πάρει κάτι που τουλάχιστον να πεις αξίζει.. Αρα εμέσως πλην σαφώς τις βρηκες ακριβες τις χρεώσεις και δεν προκρίνεις την επισκευη του (τουλαχιστον οχι εκει). Μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Αυτο λες και αυτο ειπα. Απο εκει και περα, 10 ευρω....? Καλα. Μακάρι αλλα μαλλον το ελάχιστον θα ναι 25 απο αυτά που ειδα. Αν βρηκες την αντιπροσωπεια ακριβή με τα 50 ευρώ, δεν βλεπω πως θα βρεις τεχνικό με αποδεκτό κόστος (και το ψαξιμο εχει και αυτο τα κόστη του) και ποσο χαμηλοτερα να σου πάρει...? Το μεταχειρισμένο το βλεπεις, το ελεγχεις και αν σου κάνει το παίρνεις. Δεν βλέπω καποιο ρίσκο εφόσον μπορεις να το ελεγξεις... οχι μεγαλύτερο ρίσκο απο αυτο που διατρέχεις απο το pc 5ετιας που εχει πιει και ενα ποτηρακι. Και ξαναλέω. 50 ευρώ κατ ελάχιστον για να φτιάξει κάτι που έχει πεθάνει ουτως η αλλως. Το 1/4 των χρημάτων για ενα καινούργιο πολυ καλυτερο. Ειναι λεφτά που αν το φτιάξει θα τα στερήσει απο το νέο μηχάνημα, και αυτο που θα φτιάξει δεν θα τον παει μακρια.
Tsamjunior Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Κοίτα, όταν ζητάνε 50 ευρώ μόνο για το άνοιγμα και να δουν τι έχει, συν κάνα 30αρι το πληκτρολόγιο, συν τα περαστικά κανα 40άρι, τότε ναι αυτό λέω και εγώ για 120μίνιμουμ ευρώ δεν αξίζει. Όταν όμως μπορεί με αυτό: https://www.skroutz.gr/c/1063/laptop-desktop-parts.html?keyphrase=toshiba+satellite+c660d+keyboard ή και αυτό: https://www.ebay.com/itm/New-Laptop-Keyboard-For-Toshiba-Satellite-C660-C660D-C665-C665D-L750-Black-BF/252517381965?epid=1472531598&hash=item3acb35774d:g:f94AAOSwMgdXxBnB, Και εφόσον έχει κάποιο γνωστό γιατί όχι; Τέσπα, αυτές είναι οι επιλογές πιστεύω ας το σκεφτεί και αποφασίσει. 1
alkis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Η λύση είναι απλή. Παραγγέλνεις το πληκτρολόγιο, και μετα παίρνεις πληκτρολόγιο και laptop, και πας ρωτάς σε μαγαζιά πόσο θέλουν να το συνδέσουν. Εαν δεν θες να ασχοληθείς, όπως εδώ.
Vertzil Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ,ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.... ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ-ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ''ΒΑΠΤΙΣΜΑ'' ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Η ΜΗΤΡΙΚΗ-ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΖΕΙ !!! ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..... Υ.Γ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ''ΣΕΝΙΑΡΩ'' ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ!!! Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από Vertzil
isay Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Vertzil είπε ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ,ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.... ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ-ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ''ΒΑΠΤΙΣΜΑ'' ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Η ΜΗΤΡΙΚΗ-ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΖΕΙ !!! ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..... Vertzil μη γράφεις κεφαλαία, ειναι σαν να φωνάζεις, ποσο μάλλον bold και κεφαλαία. Μια χαρά τα λες και για αυτό το λόγο δεν αγοράζω laptop/κινητό/ηλεκτρονικά απο μακρια. Απο κοντα, με full δοκιμή, stress test και σκάλισμα μεχρι αηδίας. Δεν ειναι μονο τα νερα, αλλά τα πεσίματα, gpu rebails, κλπ
Vertzil Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, isay είπε Vertzil μη γράφεις κεφαλαία, ειναι σαν να φωνάζεις, ποσο μάλλον bold και κεφαλαία. Μια χαρά τα λες και για αυτό το λόγο δεν αγοράζω laptop/κινητό/ηλεκτρονικά απο μακρια. Απο κοντα, με full δοκιμή, stress test και σκάλισμα μεχρι αηδίας. Δεν ειναι μονο τα νερα, αλλά τα πεσίματα, gpu rebails, κλπ Έχεις δίκιο με τα κεφαλαία και bold αλλά η δύναμη της συνήθειας είναι πολλές φορές πιο δυνατή .... Με τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω 100% αλλά ο καθένας το βλέπει από την δική του οπτική γωνία και ''τσέπη'' φυσικά....δεκτό και απολύτως σεβαστό !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα